hirdetés
fluor.jpg

Fluor Tomi nem akarja elfogadni, amire Mesi, a párja vágyik

A két világhírű modell, Kéri Krisztián és szerelme Eni pedig azt mondják, hogy nekik inkább hízókúrára van szükségük, mint fogyásra.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 11.


hirdetés

Fluor Tomiban és Kéri Krisztiánban több a közös, mint azt első ránézésre gondolhatnánk. Mindketten ambiciózusak, szakmájukban sikeresek és népszerűek. És ami még ennél is fontosabb: magánéletükben is boldogok.

Fluor párja Mesi elvitte szerelmét Szentendrére, mert azt szeretné, ha majd ott lenne a családi fészkük. Tomi azonban úgy véli, hogy a kisváros jó kirándulóhely, de messze van a nyüzsgő belvárostól, amit ő nagyon szeret. Abban viszont egyetértenek, hogy az olaszos családmodell való nekik. Bár még csak nyolc hónapja alkotnak egy párt, de közös múltjuk jóval régebbi.

Hat éve ismerkedtek meg, azóta is jó barátságban voltak. Mesi volt az a lány, akit Fluor a "hátán vitt" a rakparton.

Az is kiderült, hogy Fluornak van egy másik arca is, amikor komolyan beszél, és vannak lelkizős estéi is - derül ki a Fókuszból.

A 19 éves Krisztián és párja, a 23 éves Eni mindketten nemzetközileg ismert modellek. Eni 16 éves kora óta modellkedik, bejárta már a világot, most pedig lakberendezőnek tanul. Krisztián három éve egy barátját kísérte el egy ügynökségre, akik végül vele kötöttek szerződést, azóta pedig a világ számos helyén látni.

A két párossal a jövő héttől a Nyerő Párosban találkozhatunk.

VIDEÓ: Az RTL Fókusz beszámolója


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
hamvai-pg-cimkep.jpg

Hamvai PG börtönbe került Amerikában

A DJ barátaival együtt azért ment ki, hogy bulikat tartson az ott élő magyaroknak. Philadelphiában már várta őket a bevándorlási hivatal.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 11.A Blikk azt írja, a népszerű DJ, Hamvai PG börtönbe került, amikor kiutazott Philadelphiába. Eredetileg azért ment ki az Egyesült Államokba, hogy egy hónapig barátaival az ott élő magyaroknak zenéljenek, de, mint kiderült, egy kinti magyar feljelentette őket. Emiatt

27 órányi elzárást kaptak, majd visszatoloncolták őket Magyarországra.

Hamvai elmondta a lapnak, hogy már nem először jártak kint, azonban a korábbi látogatásoktól eltérően ezúttal

a bevándorlási hivatal várt rájuk.

Azzal jelentették fel őket, hogy dolgozni mennek ki, holott az ő elmondása szerint ingyen szoktak bulikat tartani az ottaniaknak. Ezt azonban hiába bizonygatták, börtönbe kerültek.

"A repülőtérről egy klasszikus fekete rendőrfurgonnal vittek talpig bilincsben, miközben gépfegyerrel, pisztollyal és golyóálló mellénnyel felszerelt rendőrök kísértek minket. A börtönben kaptunk rabruhát, majd betettek minket egy hat négyzetméteres cellába három dél-amerikai mellé. Próbáltunk pozitívan hozzáállni a helyzethez, de azért voltak ijesztő pillanatok"

– nyilatkozta a DJ. Azt is mondta: legalább 5-6 hétbe telik, mire kiderül, nem utasítják-e ki őket véglegesen az országból.


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x

hirdetés
vajna-time-andy-vajna-temetese-1000x602.jpg

Megszólalt Vajna Tímea az örökségéről: szerinte nem tűnt el a végrendelet

Andy Vajna özvegye beszélt arról, hol tart most a hagyatéki eljárás, és azt is elmondta, hogy valóban elhagyja-e az országot.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 11.Korábban mi is megírtuk, hogy a hagyatéki eljárás során Andy Vajna özvegyéé,

Tímeáé lett egy több, mint 37 milliárdot érő amerikai cég, három bankszámla, műkincsek és egy Bentley is.

Vajna 2018. március 7-én megírta végrendeletét, azonban eredeti példánya „nem volt fellelhető”, csak fénymásolat, ezért a közjegyző nem tudta figyelembe venni a hagyatéki eljárás során.

A végrehajtóként kijelölt személy az öröklés rendjét nem vitatta. Vajna Tímeának „házastársi vagyonközösségi igénye nem volt”, de az „őt megillető hagyatékra igényt tartott, a törvényes öröklés rendje szerint”.

Azzal együtt, hogy

a tekintélyes hagyaték mellett tartozások is vannak, Vajna Tímea lehet most a 31. leggazdagabb magyar 123 millió dolláros vagyonával.

A 24.hu felkereste a vállalkozót, hogy mit tervez a jövőre nézve és milyen tervei vannak az AV Perfect nevű, 123 millió 376 ezer dollárt érő amerikai céggel. A celeb kitérő választ adott.

"Egyelőre semmit sem mondhatok. A végrendelet nem tűnt el, törvényes öröklés útján lettem örökös itthon, de az amerikai procedúra még csak most kezdődik. Nagyon bonyolult ez a folyamat. Jelen pillanatban még nem jutok az örökségemhez"

- mondta Vajna Tímea.

"Nagyon kimerült vagyok. Még nem zajlott le teljesen a hagyatéki eljárás, Amerikában még egy bonyolult procedúra vár rám."

A portálnak arra a kérdésére, hogy valóban elköltözik-e az országból már egyértelműbben tudott válaszolni.

"Andy szerette volna, ha én is megszerzem az amerikai állampolgárságot, emiatt huzamosabb időt Amerikában kell töltenem.”


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
palvin.jpg

Palvin Barbi elárulta, szerinte melyik a párja legszebb testrésze

Dylan Sprouse képén ez ugyan nem látszik, de a modell kommentjéből minden kiderül.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 11.Miközben a szépséges magyar modell, Palvin Barbi Veronában dolgozott, és a születésnapját ünnepelte, volt ideje arra is, hogy ránézzen kedvese közösségi oldalára is.

Spent my birthday in Verona with my @calzedonia family at the #calzedonialegshow !!! Thank you for having me, had so much fun! ??

405.9k Likes, 1,097 Comments - Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on Instagram: "Spent my birthday in Verona with my @calzedonia family at the #calzedonialegshow !!! Thank you for..."

Palvin Barbi barátja, Dylan Sprouse ugyanis egy fotót posztolt magáról az Instagramon, és azt írta hozzá:

"Széles vállak és csirkelábak csapata".

Eddig már közel egymillióan lájkolták a bejegyzést, és jó páran írtak is hozzá. Köztük a színész kedvese, Palvin Barbi is.

A fotóért és Barbi bejegyzéséért lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!