Nemzetközi díjat kapott a Balaton Sound
Ezután még népszerűbb lehet a tóparti fesztivál.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 26.


Nemzetközi díjat nyert a Balaton Sound: Hollandia vezető fesztivál-weboldala, a Festileaks.com nemzetközi fesztiválokat értékelő versenyében a "Legjobb Logisztika" díját érdemelték ki.

A Festileaks.com munkatársai, számos európai fesztivál mellett idén a Balaton Soundon is jártak. Feladatuk, hogy a fesztiválokról beszámolókat készítsenek, és ezek alapján értékeljék a különböző rendezvényeket.

Az értékelésben elmondták, hogy míg Európa keleti részén a közlekedés nem mindig megfelelő, a Balaton Sound kapcsán ezt nem tapasztalták. Megemlítette a jelentés, hogy Belgiumból még különvonat is érkezett. Mindemellett a reptérről is könnyen el lehetett jutni a fesztivál helyszínére különböző transzferekkel. Dicsérték a Balaton Sound kempingezési lehetőségeit, a tágas teret és a kiemelkedő szolgáltatásokat, például a bérelhető és a helyben vásárolható sátrakat, a zuhanyzók számát.

Fülöp Zoltán, a Balaton Sound főszervezője elmondta, "a díj elnyerésében szerepet játszhatott a fesztiválon idén bevezetett Safety First programunk, melyben a fesztiválozók biztonságos szórakozása érdekében szakértőket kértünk fel különböző területekről, hogy az általuk általában tapasztalt fesztiválproblémákat” kiküszöbölhessük. A díj e program sikerét is jelenti" - mondta.

Hollandia vezető fesztivál-weboldala, a Festileaks.com díjai minden évben nagy figyelmet kapnak, így a díjazott fesztiválok ismertségét is jelentősen növeli – mondják a díj létrehozói.

Mi is ott voltunk a Soundon, sőt, össze is szedtük a legmenőbb fotókat! Érdekel, mit láttunk? Kattints ide!


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x