zhuji
Férfias szakmát űző szexi nők pózoltak egy különleges naptáron
Te is megvásárolhatod a RoadVasárNaptárt, amellyel ráadásul méhnyakrák megelőzését támogathatod!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. január 10.Különleges megmozdulással hívta fel a figyelmet a méhnyakrák megelőzésére és a rehabilitációra tizenkét nő, akik mindnyájan olyan szakmában dolgoznak, amelyet inkább férfiak szoktak űzni. Kamera mögé álltak, fényképeiket pedig egy naptárba csomagolták, amelyet január 9-én a BARhole Music-ben mutattak be.

Az értékesítéséből származó bevétellel a Mályvavirág Alapítvány munkáját támogatják,

amelynek célja, hogy minél szélesebb körben tudja informálni a nőket erről a betegségről.

"A mi szakmánkra igazán nem jellemző, hogy monoton vagy unalmas. Szinte minden hétvégén más városban, de legalábbis más koncerthelyszínen vagyunk, így a mi életünk elképzelhetetlen naptár nélkül..." – ez adta az ötletet annak a tizenkét lánynak, akik elkészítették saját naptárukat.

"

Férfias szakmát űzünk, de ettől még nők vagyunk. Nők vagyunk a mindennapokban, és nők maradtunk a munkánk során is. Ezt szerettük volna megmutatni, ez volt talán az egyik ok, hogy most mi álltunk a reflektorfénybe. De találtunk egy jó ügyet, hogy támogassunk egy alapítványt, így már rögtön értelmet nyert az egész megmozdulás, és fél pillanat alatt tizenkét nő egyet akart. Az pedig köztudott: ha egy nő akar valamit, biztos eléri a célját

– foglalják össze a lányok naptáruk hátterét.

Olyan alapítvány kerestek, amely nőkkel foglalkozik, olyan területtel, amely akár őket, nőket is érintheti. Így esett a választásuk a Mályvavirág Alapítványra, akik "a méhnyakrákos nők gyógyulásáért és a megelőzésért" 2013-ban alakultak meg. Kifejezetten megelőzéssel és rehabilitációval foglalkoznak, hogy méhnyakrák miatt egyetlen nőt se veszítsünk el Magyarországon.

december

A RoadVasárNaptár bemutatóján a Honeybeastből ismert Tarján Zsófival és a Margaret Island énekesnőjével, Lábas Vikivel, valamint a Mályvavirág Alapítvány szakembereivel is lehetett találkozni.

Az est folyamán akusztikus koncertet adott a csak csajokból álló HolyChicks. A naptár korlátozott számban, 2000 forintos áron rendelhető meg ITT.

Ha neked is tetszett a kezdeményezés, nyomj egy lájkot!


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x