hirdetés
siroferfi1.jpg

Férfiak vallották be, mi miatt sírták el magukat utoljára

Egy fórumon arra kérték a férfiakat: írják le, mi ríkatta meg őket. Egy nap alatt több mint 4000 bejegyzés született.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. december 06.


hirdetés

Kedves férfi olvasónk! Te nem tartod igazságtalannak a szigorú nevelést, amely azt írja elő, hogy ha fiúból vagy, sose sírj? A Daily Mail a Redditen kutakodva találta meg azt a fórumot, ahol 24 óra leforgása alatt több mint 4000 bejegyzés született. Arról írtak a férfiak, mi miatt hullattak könnyeket utoljára.

A válóperek vagy halálesetek miatti sírás természetesen magától értetődő.

De sokan bevallották, hogy gyerekfilmek vagy mesék ríkatták meg őket, például A kis herceg.

A turbo888 nevű fórumozó által indított témában egy ZiggyZayne felhasználónevű válaszoló azt mesélte: egy hete sírt, mikor megnézte a Ryan közlegény megmentése című filmet. Rcp_5 akkor sírt utoljára, amikor felesége bejelentette, hogy válni akar.

Greenepc bevallotta: az Utolsó egyszarvú című mesefilm zárójeleneténél gördült le egy könnycsepp az arcán, mikor az összes unikornis kiszabadul a tenger fogságából (Az utolsó egyszarvú egy komoly, mély és sok helyen kifejezetten szomorú mese, amely nem mellesleg a halálról szól. Eredeti videokazettán van meg otthon, imádtam gyerekként, de mindig nagyon bánatos lettem tőle. - a szerk.)

hirdetés

Egy másik férfi akkor sírt utoljára, amikor eutanáziát kellett végrehajtania a halán.

Természetesen bőven akadtak ennél komolyabb válaszok is. Egy apuka is írt, akinek étkezési zavarokkal szenvedő lánya 16 évesen öngyilkos lett.

Egy Lukehardy nevű felhasználó akkor sírt utoljára, amikor látta: kutyája mennyire örül a kocsikázásnak, mit sem sejtve arról, hogy az állatorvoshoz viszi elaltatni. boy-1606222_960_720

MemeMeUpFamilia azt írta: bár ma van a születésnapja, senki sem köszöntötte még fel. A kommentje után többszáz születésnapi üzenetet kapott, amit aztán meg is köszönt a fórumon:

"

„Sosem gondoltam volna, hogy az interneten szerzett ismerőseimtől fogok születésnapi ajándékokat és üdvözlőkártyákat kapni, de tudjátok mit? Nagyon jó érzés! Nagyon kedvesek vagytok! Köszönöm szépen, sokat jelent ez nekem.”

Még ha szívszorító is, mi helyeseljük, valaki elindított egy ilyen fórumot. Férfiak! Nem kell mindentől pityeregni, hisz az is túlzás, de merjétek vállalni néha a könnyeiteket! Talán nem hiszitek, de ez még férfiasabbá tesz benneteket.

Ha tetszett a cikk, oszd meg!


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
villam.jpg

Brutális villám csapott a Washington-emlékműbe, nappali fénybe borult az égbolt

A találat pillanatát egy helyi televízió webkamerája rögzítette az amerikai fővárosban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. június 05.


hirdetés

Hatalmas villám csapott a Washington-emlékműbe csütörtök este, amikor heves vihar csapott le az amerikai fővárosra. A találat pillanatát egy helyi televízió webkamerája rögzítette. A felvételen látszik, ahogy a becsapódás ereje egy pillanatra nappali fénybe borítja az éjszakai égboltot. A város fölé magasodó, obeliszk alakú Washington-emlékmű az Egyesült Államok egyik nemzeti szimbóluma, amely az ország első elnökének állít mementót.


hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
grumpycat.png

Mémgyanús macska – színre lépett az új Grumpy Cat

Gazdája szerint természete szöges ellentéte az arckifejezésének.
Fotó: Grumpy Kitzia Instagram - szmo.hu
2020. június 05.


hirdetés

Mintha csak 2020 eddigi történéseire reagálva termelte volna ki az internet az újabb mogorva macskát, itt az új Grumpy Cat. A tavaly májusban elpusztult híres macska utáni űrt hivatott betölteni floridai fajtársa, Itzia, aki hasonlóan morcos arckifejezéssel szemléli a világot. Gazdája, az ukrán származású fotós, Viktoriia Otdielnova természetesen meglátta az elutasító ábrázatban a több ezer Instagram-követő lehetőségét, és létre is hozta a profilt macskájának, aki így meg is indult az instacelebség útján.

Ennek már két éve, ám akkor volt éppen ügyeletes Grumpy Cat, az internet pedig csak most fedezte fel magának a sajátos arcberendezésű állatot. Kitzia - akinek a neve cicát jelent - hat esztendős, és gazdája szerint természete nem tükrözi azt, ami az arcára van írva, kifejezetten kedves állat.

Lapozz a képért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
elefant_petarda.jpg

Gyümölcsbe rejtett petárda robbant fel egy elefánt szájában Indiában

Az állat belepusztult súlyos sérüléseibe, a helyiek nagyon felháborodtak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. június 05.


hirdetés

Meghalt egy vemhes elefánt az indiai Kerala államban, miután egy gyümölcsbe rejtett petárda robbant fel a szájában - írja a CNN.

A robbanás több csontot is eltört az állat szájában, ami nem csak komoly fájdalommal járt, de azt is megakadályozta, hogy az elefánt enni tudjon, aminek következtében végletekig legyengült

- mondta el Ashique Ali helyi vadőr.

Az elefánt végül négy nap szenvedés után, május 27-én múlt ki. Az állaton a legjobb szándék ellenére sem tudtak segíteni. Amikor be akarták fogni, egy folyóba menekült. Ott azonban nem merték kábító lövedékkel elaltatni, mert féltek, hogy megfullad.

Az eset nagyon felháborította a helyi lakosságot. A rendőrfőnök, Surendra Kumar elmondta, hogy

hirdetés

a helyiek gyakran tesznek petárdákat a gyümölcsösökbe, hogy ezzel riasszák el a vaddisznókat.

Az elkövetőket egyelőre nem sikerült elkapni, de már nyomoznak utánuk.

Forrás: 24.hu

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
asteroid-3642332_1920-1000x563.jpg

Stadion méretű aszteroida suhan el szombaton a Föld mellett

Ráadásul elég közel jön bolygónkhoz.
Kép: Illusztráció (Pixabay) - szmo.hu
2020. június 05.


hirdetés

Bár viszonylag gyakran suhannak el bolygónk mellett aszteroidák, általában elenyésző nagyságúak. A 2002 NN4 névre hallgató objektum viszont közel fél kilométer széles - írja a Ladible - nagyjából olyan, mintha egy stadion suhanna el Földünk mellett - nagyobb, mint az aszteroidák 90 százaléka. Ha becsapódna, elég komoly rombolást tudna okozni, de szerencsére elkerüli a bolygót: 5,1 millió kilométerre halad majd el tőlünk, amely ugyan soknak hangzik, ám csillagászati mértékkel nézve tényleg nagyon közel lesz.

Olyannyira, hogy komolyabb felszerelés nélkül, amatőr távcsövekkel is látható lesz a megfelelő időjárási körülmények mellett.

Az Aten-aszteroida-családhoz tartozó égitest egyébként ismerős lehet bolygónk számára, ugyanis Nap körüli pályán kering, és visszajáró vendég: legközelebb például 9 év múlva jön majd ismét közel, bár nem annyira, mint most: akkor 8 millió kilométerre lesz.


hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!