hirdetés
instafotospasik-1000x594.jpg

17 pasi, aki bármire képes volt azért, hogy a párjáról tökéletes Insta-fotó készüljön

Zseniális képek készültek azokról a pasikról, akik hason csúszva, út közepén fekve, vonatból kihajolva fotózták a szerelmüket.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. augusztus 01.


hirdetés

A legtöbben ma már szinte minden élményt megörökítenek a telefonjukkal, hogy később megoszthassák a közösségi oldalainkon. Sokan szó szerint bármire képesek, hogy tökéletes fotót készítsenek. A nőkre különösen jellemző, hogy szeretik a jól beállított, előnyös, és ámulatba ejtő képeket, amiken persze ők a főszereplők. Ilyenkor kell egy jó fotós, aki méltóképpen megörökítik a pillanatot - sok esetben a férfiakra hárul ez a szép feladat, akik elég bevállalósak tudnak lenni, ha a párjuknak tesznek szívességet.

Kihajolnak a vonatból, fára másznak, kifekszenek az út közepére, de akár egy fél spárgát is lenyomnak, hogy a lehető legjobb szögből készüljön el a tökéletes Instagram-fotó.

Íme néhány bizonyíték erre:

One day this #boyfriendofinstagram will be upgraded to a #husbandofinstagram ? and caption credit @nishballer

26 Likes, 2 Comments - @olivehandstands on Instagram: "One day this #boyfriendofinstagram will be upgraded to a #husbandofinstagram ? and caption credit..."

hirdetés

Get that weak ass form outta here Janet ??? #weakshit #notimefodat #wheresthefinesse - @anna_asbury

5,380 Likes, 816 Comments - Boyfriends Of Instagram (@boyfriends_of_insta) on Instagram: "Get that weak ass form outta here Janet ??? #weakshit #notimefodat #wheresthefinesse - @anna_asbury"

Ready to lay down your life for the cause #legendsneverdie #doitforthegram #boyfriendsofinstagram

4,127 Likes, 211 Comments - Boyfriends Of Instagram (@boyfriends_of_insta) on Instagram: "Ready to lay down your life for the cause #legendsneverdie #doitforthegram #boyfriendsofinstagram"

...So do you have any special talents?

4,336 Likes, 249 Comments - Boyfriends Of Instagram (@boyfriends_of_insta) on Instagram: "...So do you have any special talents?"

After an epic 5 weeks travelling together, jimmy left today. Im continuing on with some solo travel before meeting some girlfriends. Have had the BEST time travelling with my ultimate surf coach! @jimmycorrie you're the bestest travel pal ever!! ❤️#mentawai #mentawais #mentawaisurf #mentawaiislands #surf #surftrip #gurf #longboard #travel #solotravel #girlsgonewild #coupleswhosurf #boyfriendsofinstagram #love #srilanka #curryeveryday #curryblogger

77 Likes, 5 Comments - Sammi (@samroseblair) on Instagram: "After an epic 5 weeks travelling together, jimmy left today. Im continuing on with some solo travel..."

"But babe if I don't get a pic of me on the train, people won't even know I've been on one..." #boyfriendsofinstagram #personalbranding #travelblogger #train

1,735 Likes, 60 Comments - Boyfriends Of Instagram (@boyfriends_of_insta) on Instagram: ""But babe if I don't get a pic of me on the train, people won't even know I've been on one..."..."

You gotta risk it for the biscuit bro ??? #contentcreator #boyfriendsofinstagram #fitspo #personalbrand

2,412 Likes, 110 Comments - Boyfriends Of Instagram (@boyfriends_of_insta) on Instagram: "You gotta risk it for the biscuit bro ??? #contentcreator #boyfriendsofinstagram #fitspo..."

Danger? Never heard of her...

2,471 Likes, 110 Comments - Boyfriends Of Instagram (@boyfriends_of_insta) on Instagram: "Danger? Never heard of her..."

Down and dirty in the city of love ❤️ #littlelower #boyfriendsofinstagram

1,674 Likes, 57 Comments - Boyfriends Of Instagram (@boyfriends_of_insta) on Instagram: "Down and dirty in the city of love ❤️ #littlelower #boyfriendsofinstagram"

You vs the guy she tells you not to worry about... #itsnotthesizethatmatters #thatsnotacamera #thisisacamera - @dustypee

3,388 Likes, 116 Comments - Boyfriends Of Instagram (@boyfriends_of_insta) on Instagram: "You vs the guy she tells you not to worry about... #itsnotthesizethatmatters #thatsnotacamera..."

When you shady af and tryna let the whole world know what's up ?? #donttestme

3,005 Likes, 292 Comments - Boyfriends Of Instagram (@boyfriends_of_insta) on Instagram: "When you shady af and tryna let the whole world know what's up ?? #donttestme"

Teamwork makes the dreamwork ??? #doitforthegram #boyfriendsofinstagram

3,476 Likes, 78 Comments - Boyfriends Of Instagram (@boyfriends_of_insta) on Instagram: "Teamwork makes the dreamwork ??? #doitforthegram #boyfriendsofinstagram"

Bend it like Beckham? More like bend it like this guy ???

2,721 Likes, 66 Comments - Boyfriends Of Instagram (@boyfriends_of_insta) on Instagram: "Bend it like Beckham? More like bend it like this guy ???"

Don't let no traffic get in the way of your moment gurrrrrl ?????? #riskybusiness #riskweek #boyfriendsofinstagram #showstopper

3,346 Likes, 307 Comments - Boyfriends Of Instagram (@boyfriends_of_insta) on Instagram: "Don't let no traffic get in the way of your moment gurrrrrl ?????? #riskybusiness #riskweek..."

Couple holiday pics circa 2018. Kids of the future will wonder why actual faces in photos weren't a thing. ________ #huahin #railwaystation #thailand #peopleonthestreet #peopleyoumeet #handholdingpose #followmeto #dontlookintothecamera #boyfriendsofinstagram #behindthescenes

41 Likes, 8 Comments - Gen.T (@genmumbles) on Instagram: "Couple holiday pics circa 2018. Kids of the future will wonder why actual faces in photos weren't a..."

When ya mate tricks ya into umbrella duty ??‍♂️

3,326 Likes, 142 Comments - Boyfriends Of Instagram (@boyfriends_of_insta) on Instagram: "When ya mate tricks ya into umbrella duty ??‍♂️"

-"Oye Nabila y si te quiere el muchacho??" -"Pos..." #nofilter #sadbuttrue #boyfriendsofinstagram #hastaquenosdemosenlatorre

68 Likes, 1 Comments - Elsa Gomez (@elsa_nabila) on Instagram: "-"Oye Nabila y si te quiere el muchacho??" -"Pos..." #nofilter #sadbuttrue #boyfriendsofinstagram..."

Forrás: BoredPanda


hirdetés
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
gyerek-jatek-anya-level-koronavirus-laranten-szomszedok-pixabay.jpg

Levelet kapott a karanténban lévő krónikus beteg anyuka a szomszédoktól, hogy túl hangos a gyereke

A 26 éves édesanya az asztmája miatt teljesen elzárkózott kisfiával a külvilágtól a koronavírus idejére. A szomszédok azt kérték, csendesítse el a kétéves gyereket a lakásban, mert az túl hangos.
A címkép illusztráció: Pixabay - szmo.hu
2020. április 05.


hirdetés

A huszonhat éves anyuka, Lauren McCabe krónikus betegsége miatt a teljes elzárkózás mellett döntött kettesben a kisfiával. Egyik nap azt vette észre, hogy egy üzenetet csúsztattak be Birminghami lakása ajtaja alatt.

A levélben ez áll:

"Tisztában vagyunk vele, hogy kisgyereked van, és nehéz lekötni bezárva egy lakásban. De megkérnénk rá, hogy szüntesd meg a hangos futkározást, főleg kora reggel, mikor ezzel felkeltitek a szomszédokat. Előre is köszönjük!"

Laruen édesanyja, Sarah Burgess mesélte el a The Sun-nak, hogy már jó ideje nem látta az önkéntes karanténba vonult lányát, de miután megkapta a levelet, Lauren zokogva hívta fel, és azt kérdezte, mégis hogyan csendesíthetne el egy kétéves kisgyereket.

Az üzenet írói az egyedülálló anya hátteréről, az asztmájáról mit se tudva üzenték ezt meg neki. Sarah szerint tájékozódhattak volna, mielőtt becsúsztatták az ajtó alatt a levelet.

hirdetés

A büszke nagymama bevallása szerint Leo tipikus gyerek, de egyáltalán nem zajos, és még sírni se igazán szokott.

Lauren a tehetetlenség csapdájába esve úgy döntött, hogy ír egy válaszlevelet a fia nevében:

"Nem megyek most egy darabig bölcsibe, és nem találkozom azokkal az emberekkel, akiket minden nap látni szoktam. Az anyukám nincs jól, azt mondta, itthon kell maradnunk, amíg nem lesz jobban. Anyukám nem akarja, hogy zaklatott legyek a napi rutinom megváltozása miatt. Ezért mindent megtesz azért, hogy boldog legyek, hagyja, hogy fussak, táncoljak a nappaliban, és a kedvenc játékaimmal játsszak.

Sajnálom, ha ez nehéz nektek. Én csak azt akarom, hogy az anyukám meggyógyuljon, és a dolgok újra a régiek legyenek."

Sarah segíti a teljes elszigeteltség alatt lányát és unokáját, de a bevásárolt termékeket ő is csak a lábtörlőn hagyja, mert tényleg senkivel nem érintkeznek a külvilágból.

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
nover.jpg

Videón mutatta be egy ápoló, milyen könnyű akár kesztyűben is elkapni a koronavírust

Felvett egy pár kesztyűt, és eljátszotta, hogy épp egy szupermarketben vásárol.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. április 06.


hirdetés

Hasznos videón szemléltette egy nővér azt, hogy a koronavírus elleni közdelemben mennyire fontos a kézmosás, még kesztyű viselése mellett is.

Közösségi oldalán a Michiganben élő Molly Lixey azt mutatta be, hogy a kesztyű sem jelent védettséget, ha nem megfelelően használjuk. A nővér azt mondja, remek látni, hogy a gumikesztyű nagyon hasznos tud lenni, ugyanakkor teljesen értelmetlen, ha utána nem mosunk kezet.

És ezt be is mutatta: felvett egy pár kesztyűt, és eljátszotta, hogy épp egy szupermarketben vásárol. Festékfoltokkal illusztrálta a kórokozókat, így jól látszik, milyen egyszerű megfertőződni még kesztyű viselése esetén is.

A videón látszik, hogy ha például a telefonunkhoz nyúlunk közben, mindegy, hogy van-e rajtunk kesztyű, a mobilon, arcunkon tovább élnek a kórokozók még akkor is, amikor a védőeszköz már rég a kukában van.

Nem sokat ér a kesztyű, ha nem mosol kezet mindig, miután megérintettél valamit

hirdetés

- hangsúlyozza a fiatal nő a felvételen.

Itt tudod megnézni az ápoló videóját:

hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
jamalhinton_wandadench.png

Koronavírusos lett a nagyi, aki unokája helyett egy idegent hívott meg hálaadásra egyszer, és azóta is mindig együtt ünnepelnek

Ráadásul az idős asszony férje is beteg lett. A férfi a kórházban küzd az életéért.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. április 04.


hirdetés

Koronavírusos lett az a nagymama, aki még 2016-ban véletlenül hívott meg hálaadás napján vacsorára egy vadidegen férfit, írja az Independent. Wanda Dench és férje fertőzéséről a kamuunoka számolt be a Twitteren. Jamal Hinton így fogalmaz a posztban:

"Szomorúan jelentem be, hogy Wanda és Lonnie is elkapták a Covid-19-et. Lonnie jelenleg is kórházban van, ahol egyszerre küzd a vírussal és tüdőgyulladással is. Küldjük nekik a szeretet és a bátorítás szavait."

Nem sokkal később egy 11 perces videót is feltöltött Jamal a Youtube-ra, ahol a barátnőjével közösen számolnak be részletesen a szomorú helyzetről. Többször is elmondják, hogy az idős párt különválasztották, és míg a férfi a kórházban küzd az életéért, addig a nagymama közös otthonukban birkózik meg a betegséggel. Külön kiemelik, hogy mivel mindketten fertőzöttek, így egyedül, látogatók és családtagok nélkül kell felvenniük a küzdelmet a koronavírussal.

Wanda és Jamal különleges kapcsolata még 2016-ban kezdődött, amikor a nagymama az unokájának címzett hálaadásnapi vacsora meghívóját rossz helyre küldte el. Rövid beszélgetés után kiderült a félreértés, de Jamal ennek ellenére elment a vacsorára, és ezt azóta is minden évben megismétlik.

hirdetés


hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
utcabal-irorszag-karanten-koronavirus-scaled.jpg

„Víruskompatibilis” utcabált tartottak Írországban, még a rendőrök sem tudtak belekötni

Az utca lakói mind kivonultak a kertbe, a ház elé és a saját területükön ettek, ittak, zenét hallgattak, na meg bingóztak. Így csak azokkal érintkeztek, akikkel amúgy is egy fedél alatt laknak, de mégis szórakozhattak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. április 05.


hirdetés

A karanténban is megoldották a bulizást Írország második legnagyobb városában, Corkban. A helyiek ugyanis utcabált rendeztek, méghozzá nem is akármilyet. A Mirror videójában látszik, hogy

az utca lakói mind kiültek a házuk elé, vagy a kertbe. Ettek, ittak, hangosan szólt a zene, sikongattak, énekeltek, sőt az egyik utcabeli szerint bingóztak is. Tették mindezt úgy, hogy a karantén minden pontját betartották.

Mivel az emberek mind a saját telkükön buliztak, csak azokkal érintkeztek, akikkel egy háztartásban élnek. A hangulat viszont így is nagyon jó volt a felvétel alapján.

A videót készítő utcabeli, Shannon Buckley a lapnak azt is elmondta, hogy még a rendőrök is kijöttek ellenőrizni, hogy mindent betartanak-e, de ők is mindent rendben találtak. Az utcában lakók azt mondják, lehet, hogy néhány héten belül megint szerveznek valami hasonlót, hogy így tartsák egymásban a lelket.

hirdetés
KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!