hirdetés
naszut.jpg

Férfi szeretőjét is elvitte a nászútra az ifjú férj, ott derült ki, hogy háromágyas szobát vett ki

A feleség szerint csak a pénze kellett a férjének, aki cselédként kezelte a szétköltözés után is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 22.


hirdetés

Szétválasztotta a 11 éve házasságban élő párt a máltai bíróság, miután kiderült, hogy több furcsaság is volt a kapcsolatukban. A nő most azt mondja, hogy a férfi csak a pénzéért vette el - írta meg a különös történetet a Times of Malta.

A furcsaságok már az esküvőnél is előjöttek, mert a vőlegény nem akart hozzájárulni a költségekhez, még a gyűrűt sem fizette ki, csak az autóbérlést és a videózást. Az anyagi kérdésekről a férfi a későbbiekben sem volt hajlandó beszélni a feleségével.

A pár 2007-ben kelt egybe, de nászútra csak egy évvel később mentek el. Ám az indulás előtt a férfi azt közölte a felségével, hogy egy közeli barát is velük tart.

A feleség Korfun, a szállodában döbbent meg igazán, mikor szembesült azzal, hogy párja egy háromágyas szobát vett ki, így a mézesheteket egy másik férfival együtt kell eltöltenie.

Ekkor kezdett el gyanússá válni neki, hogy a férje a saját neméhez vonzódik.

A férj teljesen elhidegült az asszonytól, aki kétszer is teherbe esett, de elvetélt. A férfi azonban egyszer sem kísérte el orvoshoz, egyszer az anyja ment vele, a másik alkalommal egyedül volt kénytelen a kórházba bemenni.

Az asszony a bíróságnak elmondta, hogy férjétől különköltöztek, és a férfi a barátjával él közös háztartásban. Ám elvárta volna, hogy az asszony továbbra is elvégezze a házimunkát rájuk.

A bíróságon a férj elutasította a vádakat, de nem adott magyarázatot semmire sem. Annyi azonban kiderült, hogy gyerekkorában családon belüli erőszak áldozata volt.

A meghallgatáson egy gyámügyes is ott volt, aki elmondta, hogy a pár örökbefogadási kérelmét elutasították, mert a férfi nem volt hajlandó részt venni egy családterápiás kezelésen, és az egész gyerekvállalást pénzügyi befektetésként kezelte.

Mindezek után a bíróság felbontotta a házasságot, mert úgy ítélték meg, hogy a férj nem volt hajlandó az elköteleződésre. A döntéshez nem vizsgálták a szexuális irányultságát - írta a lap.

Fotó: illusztráció


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
peta-serras-modell-tanacsado-1000x583.jpg

„Az a férfi, aki felesben akarja fizetni a számlát a randin, egy s.ggfej”

A modell-tanácsadó meg is indokolja, szerinte miért nem oké, ha a férfiak ragaszkodnak ahhoz, hogy a nő fizesse a saját részét a randin. Ti mit gondoltok erről?
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 16.Sokat vitatott téma a párok között az, hogy ha egy férfi és egy nő randizni megy, ki fizesse a számlát. Sokan azt mondják, hogy az illem szerint a férfinak kell állnia a program árát, de vannak olyanok is, akik úgy gondolják, ma már nem kell ehhez tartani magukat a pároknak, az is oké, ha közösen fizetik mondjuk a vacsorát vagy a közös italozást. Sőt, egyesek szerint azzal sincs baj, ha bizonyos esetekben a nő rendezi a számlát.

Egy ismert modell azonban határozott véleménnyel van azokról a férfiakról, akik nem hajlandóak egyedül fizetni a randi árát, és osztozkodni akarnak.

Peta Serras a SHESAID nevű oldal társkeresési tanácsadójaként írt a témáról azzal a címmel:

"Most kimondom: azok a pasik, akik felesben akarják fizetni a számlát a randin, s.ggfejek."

I shared 472 Instagram stories on my hair routine last night. I wish I was joking, but I'm not ? I shared with you that: + I don't use dry shampoo + I only wash my hair every 5-7 days + It's a huge effort for me to get my fringe to sit forward. I do not have the hair for a fringe. This is why I'm so insistent on complimenting my fringe on a good fringe day ? . This also prompted messages of '???' and 'how are you not a grease pit' . Obvs stories aren't permanent, but here's exactly what I said. . 1. All of this incredible advice was given to me by hair stylists at @sukihairdressing - I get a complete hair consultation every single time I'm in. . 2. I use the @lorealpro spray on colour to cover my family of greys. Absolutely game-changing to save your sanity between colours. . 3. PREVENTING SPLIT ENDS! Yes, you don't have to throw your tongs in the bin and be forced to look like Monica on that episode of Friends. Two products I'm using include the @kerastase_official Extentioniste Thermique which protects your ends with heat up to 230° and most life-changing product I've ever found - Kérastase Nutritive 8hr Magic Night Serum. It's a leave-in serum you don't have to wash out and it doesn't make your hair greasy at all. . 4. Swap dry shampoo for @kevin.murphy.australia Maxi wash. I was told by my hair stylist, Ang, the reason I was needing to use so much dry shampoo was that the shampoo I was using wasn't removing the build up of product on my scalp or hair. Since using this as my first shampoo, I haven't had to use dry shampoo in well over a year. . 5. @lifestylenotion bang buddies are my new best friend for training my fringe. What was a 20 minute bathroom experience getting it to sit well is now 5 minutes. I use their shampoo brush as well with my maxi wash for super clean hair. . I've always invested good money in my hair because I know how it impacts my confidence when I look in the mirror and I feel polished and pretty. Suki and I have been pretty tight since... 2011! And trust me, if I fly 1300km to visit them for my hair appointments, they're worth travelling for. . It's why I'm #alwaysasukigirl ?

164 Likes, 10 Comments - DōTERRA Professional Babe ? (@petaserras) on Instagram: "I shared 472 Instagram stories on my hair routine last night. I wish I was joking, but I'm not ? I..."

A modell szerint legbelül minden nő keserű szájízzel fogadja, ha egy férfi nem akarja egyedül rendezni a számlát. Ő úgy gondolja, ha a párok megegyeznek abban, hogy a randikon közösen fizetnek, azzal megalapozzák a kapcsolatukat anyagi szempontból.

Elmesélte, hogy egyszer ismerkedett egy olyan sráccal, akiről sokat elárult az, hogyan bánt a pénzzel. Serras szerint fantasztikus volt az első randijuk, de aztán gyorsan változtak a dolgok, amikor megérkezett a számla, a pasitól pedig megkapta azt a bizonyos várakozó pillantást. Ez minden további randijukon megvolt, vagyis a férfi elvárta, hogy a nő fizesse a saját részét, annak ellenére, hogy jóval jobban keresett nála.

Serras leszögezte, hogy ezzel nem is lett volna baj, ha nem ő lett volna az, aki mindig odautazott hozzá, mert nem ugyanabban a városban laktak, és a srác nem ragaszkodott volna a fele-fele fizetésben, amire nem is szorult volna rá, mert sokkal magasabb volt a fizetése, és simán állni tudta volna mindkettejük részét. Ráadásul miután a nő többször is felajánlotta, hogy egyszer ő, egyszer a férfi fizessen, néha pedig választhatnának olcsóbb randihelyszínt, a párja mindig elutasította ezeket a kéréseit.

Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor egy délutáni kávézás után, ahová 40 percet vezetett, a férfi kifizettette vele a 3 dolláros (900 forintos) kávéját.

"Sokan félreértenek engem ebben a témában. Aranyásónak és hercegnőnek neveznek, de ez nem is a pénzről szól, hanem arról, amit a pénz jelképez. Mint később a páromról is kiderült, - igazából nem meglepő módon - nem a pénze volt az egyetlen dolog, amivel fukar volt. Ez a kapcsolat tanított meg arra, hogy értékeljem a nagylelkűséget, és hogy rájöjjek, egyes emberek a számla felezését használják arra, hogy leplezzék a fukarságukat"

- véli Serras.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x

hirdetés
takaritas.jpg

Orális szex és sör jár a házimunkáért cserébe egy amerikai férjnek

Hét házimunkát kell egyenként hatszor elvégeznie egy amerikai férjnek, hogy jutalmat kapjon a feleségétől. A sajátos matricagyűjtésben az orális szexet már kimaxolta a férfi.
képünk illusztráció: Pixnio - szmo.hu
2019. október 19.Ugyan évek óta ott van a Redditen, de csak most kapták fel azt a szokatlan matricagyűjtő rendszert, amit egy amerikai feleség talált ki, hogy házimunkára ösztönözze a férjét. A módszer azért különösen bravúros, mert nem az egyébként általános házastársi kölcsönös felelősségvállalásra helyezi a hangsúlyt, hanem olyan dolgokat kínál az egyes feladatok elvégzéséért cserébe, melyek valóban ösztönzőleg hathatnak egy férfira, írja a The Sun.

A nő összes hét feladatot gyűjtött össze, mindegyiket egyenként hatszor kell elvégeznie a férjnek. Ha egy-egy házimunkánál eléri a hat alkalmat, akkor a sor végén látható jutalomban lesz része. Minden végrehajtott házimunkáért cserébe egy Disney-hercegnős matricát ragaszt az asszony a táblázatba.

A mellékelt képen jól látható, hogy a fotó posztolásáig egyetlen feladatban érte el a szorgos apuka a maximális matricaszámot, ez pedig a gyerek hányásának feltakarítása, amiért cserébe "BJ!!!" (angolul blowjob, vagyis orális szex) járt.

Lapozz a matricatáblázatért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
love-2323883_1280.jpg

10 rövid love story, amely bizonyítja, hogy a szerelem totálisan kiszámíthatatlan

A szerelem útjai kifürkészhetetlenek. Megszülethet első látásra, hosszas ismeretség után, sőt, akár utálatból is, ahogyan egyes hollywoodi filmekben tudjuk.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 17.Hogy mennyire nem lehet kiszámítani a szerelembe esés időtartamát, kiderül a Cosmopolitan összeállításából.

A 34 éves Nick ugyanannál a cégnél dolgozott, mint jövendőbelije, és talán éppen emiatt lassan találtak egymásra, de aztán minden ment, mint a karikacsapás. Pedig korábban a gyors tempó híve volt. Megérte várni, mert immár 11 éve vannak együtt, 8 éve házasok és ma is szerelmesek.

Dale(35) egy hónap után tudta, hogy szerelmes, a férfi két hónappal később meg is kérte a kezét, most már hét éves házasok.

„Nekem tökéletesen elég volt ennyi idő, mert tudtam, hogy ő az igazi, miután kiderült: ugyanazok a céljaink, erkölcsi elveink, elképzeléseink a családról és a jövőről.”

Madison (22) számára minden a lehető legtermészetesebb módon történt: három hónap után mondták ki: „szeretlek”, kilenc hónap után eljegyezték egymást, az első randitól az esküvőig egy év telt el.

Rebecca (30) viszont már egy hét után megkapta leendő férjétől a nagy vallomást. „Teljesen megrémültem, mert én nem akartam kimondani ilyen gyorsan, végül egy hónap után viszonoztam.” Ő sem bánta meg, mert nyolc és fél éve élnek boldog házasságban.

Cammy (34) egy randivonalon talált rá az igazira, már a profiljába beleszeretett, de nem tévedett, mert párkapcsolatuk kilenc éve működik. Robin (26) Las Vegasban ismerkedett meg a fiújával, az első alkalommal együtt töltöttek 24 órát, majd csak hét végeken találkoztak és négy hónap telt el, mire a lány rájött, hogy ő az igazi.

Lauren (41) első randija után felhívta barátnőjét, hogy szerelmes, és feleségül megy ahhoz a fickóhoz.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
10szokas4.jpg

10 szokás, ami még jobban összehoz a pároddal a hétköznapokban

A kapcsolatokban egy idő után felüti a fejét a megszokás. Vajon ez azt jelenti, hogy itt az idő megszakítani a kapcsolatot, vagy egymás felé fordulva újra felfedezzék egymást a felek?
Laskai Nelli cikke a Boldognak lenni blogon, Fotók: pixabay, pexels - szmo.hu
2019. október 20.Azonnal bevethető, párkapcsolat és önbizalom-növelő gyakorlatokat találsz a Boldognak Lenni könyvekben. Minden könyvben segítséget találsz ahhoz, hogy megtanuld helyesen kommunikálni a vágyaidat, megértsd a társad viselkedését, megtaláld az életcélod, és haladj előre a megrekedésből.

Ha valaki nem szeretne elválni a társától, de nem is szeretne tovább az „érzelmi nihilben” élni, akkor érdemes olyan gyakorlatokat, szokásokat bevezetni a kapcsolatba, amelyek közelebb hozzák a két felet egymáshoz. Például ezeket:

1.

Reggel érdeklődj, mi várható a mai napjában, mesélj a te napodról is.

2.

Ha a társad szereti a testi érintést, öleld meg minimum akkor, amikor hazaérsz, vagy útnak indulsz, de biztosan jól esne a párodnak egy ölelés a filmezés alatt, vagy csak úgy, amikor összefuttok a lakás egy-egy pontjain.

3.

Napközben küldj neki kedves, szeretetteljes üzeneteket.

4.

Tedd le a telefont, elektronikai kütyüket a kezedből, ha szeretné, hogy meghallgasd őt, figyelj rá.

5.

Mondj neki elismerő szavakat, dicséreteket. Nem az elvakult, folyamatos pozitív visszajelzésről van szó, de biztosan találsz benne valamit, amit őszintén el tudsz ismerni.

6.

Tervezzétek a közös jövőt, ez erősíti az összetartozás érzését. Rövid és hosszú távú terveket is készíthettek.

7.

Nosztalgiázzatok, vegyétek elő a régi képeket, és elevenítsétek fel a régi, szép emlékeket.

8.

Írjátok össze, hogy ki, mitől érzi szeretve magát, majd kölcsönösen minden napra válasszatok ki valamit, ami jól fog esni mindkettőtöknek.

9.

Kezdjetek el közösen olvasni egy könyvet. Felváltva olvassatok belőle egy-egy fejezetet minden este, majd meg is beszélhetitek a könyvben olvasottakat. A közös játékok, társasjátékozás, kártyázás is jó terep arra, hogy könnyed, szórakoztató időtöltésetek legyen.

10.

Menjetek el vakrandizni, azaz beszéljetek meg egy olyan találkozót, amelyikre nem otthonról indultok el, hanem akár munkahelyről, például ebédszünetben.

Az újra egymásra találáskor nem csak az a lényeg, hogy legyen kettesben töltött idő, hanem, hogy az minőségében megfelelő legyen. Odafigyeléssel, kedvességgel, szeretettel fűszerezve, mindkettőtök igényeire szabva.

Ma vagy hátralévő életedben a legfiatalabb! Kezdj el élni! Segítő könyvek, módszerek, technikák a blogon.

KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!