Ünnepi fényfestés vár a Városháza Parkban
Advent első vasárnapján, igazi varázslatnak lehetünk szemtanúi. Az idén 145 éves Budapest izgalmas ajándékkal köszönti a fővárost és annak lakóit.
Szponzorált tartalom (X) - szmo.hu
2018. november 29.A december a karácsonyi készülődés hónapja, amikor az egész város fényekbe öltözik. A Deák tér és környéke pedig a karácsonyi vásárokkal és forralt bor illattal Budapest lelke, ahol minden évben a vásáron, finom falatokon és illatokon túl különféle programokkal igyekeznek segíteni az ünnepi hangolódást. Ráadásul ebben az évben emelhetjük forralt boros bögréinket a 145 éves Budapestre, ennek köszönhetően pedig egy izgalmas ajándékkal köszöntik a fővárost és annak lakóit.

Advent első vasárnapján ugyanis egy különleges ünnepi programmal színesíti Budapest arculatát a Fővárosi Önkormányzat, a BVA Budapesti Városarculati Nonprofit Kft. és a LaLuz Visuals. A Deák téri Evangélikus templom hátsó homlokzatán fog megelevenedni Budapest egész történelme.

Az egyedi, kézzel rajzolt animációs fényfestés egészen a római kortól repít el bennünket napjainkig, hogy igazi varázslatot csempésszen a karácsonyi készülődésbe. Ez a 145 éves Budapest meglepetése a városnak.

A program ingyenes, találkozzunk december 2-án, 17.15-kor a Városháza parkban!

Kedvcsinálóként nézzétek meg a videót, ami az első sétáló fényfestést örökíti meg: ekkor egy hatalmas oroszlán – Budapest jelképe - sétált végig a pesti házak falain:


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x