hirdetés
novel-eroszakoskodo-ferfi-erzsebetvaros-1000x538.jpg

Fényes nappal, egy társasház kapujában támadt rá egy nőre egy erőszakos férfi

A nő éppen a kapucsengőt használta, amikor a támadója hátulról átkarolta és befogta a száját. A rendőrség hamar elkapta a férfit.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 15.


hirdetés

Rátámadtak egy nőre pénteken délelőtt egy társasház lépcsőházában Budapest VII. kerületében - számolt be róla a police.hu.

A nő fél 11 körül éppen a kaputelefonon csengetett be, amikor egy férfi hátulról átkarolta, befogta a száját és az éppen kinyíló ajtón berángatta a lépcsőházába. A férfi ezt követően a nőt a földre rántotta, többször megütötte és ott erőszakoskodni próbált vele.

A nőnek sikerült kiszabadulnia a férfi fogásából és felszaladt az emeletre, ahol segítséget kért.

Támadója ekkor elmenekült a házból, a rendőrség viszont a nő meghallgatása és a kamerafelvételek alapján egy nap alatt előkerítette és elfogta a férfit.

A nyomozók a 26 éves R. Andrást szexuális erőszak kísérlete miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették, és indítványozták előzetes letartóztatását.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
ikerlanyok.jpg

Intenzívre került az indiai asszony, aki 73 évesen szült ikreket – férje szívrohamot kapott

A babák egészségesek, de idős szüleiket megviselték az izgalmak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 14.Rekord idősen, 73 évesen lett anya egy indiai nő, miután 80 éves férjével majdnem 60 éven át sikertelenül próbálkoztak gyereknemzéssel.

Mangayamma Yaramati ráadásul

egyből ikreknek adott életet

szeptember 5-én. A már idős, nyugdíjas asszony mesterséges megtermékenyítéssel esett teherbe - olyan donor-petesejtet kapott, amit férje, Sitarama Rajarao spermájával termékenyítettek meg.

Mielőtt az idős asszony belevágott volna a lombikbébiprogramba, számos konzultáción és vizsgálaton vett részt. Az egészségügyi szakemberek megállapították, hogy kora ellenére jó egészségnek örvend, így engedélyezték számára a szülést.

A házaspár ikerlányai egészségesen születtek, édesanyjuk pedig világra hozásuk után méltán érdemelhette ki a világ legidősebben szülő nője címet.

A történet azonban nem teljesen végződött happy enddel.

Az asszonyt a szülés után átvitték az intenzív osztályra, egyelőre ott is tartják a biztonság kedvéért, férje pedig röviddel a lányok megszületése után szívrohamot kapott a nagy izgalmak közepette

- írja a The Sun.

Amikor korábban arról kérdezték, mi lesz a gyerekkel, ha vele vagy feleségével bármi történik a koruk miatt, azt mondta: "Minden Isten kezében van. Aminek meg kell történnie, az megtörténik".


KÖVESS MINKET:hirdetés
sally_challen.png

Kilenc éve kalapáccsal verte agyon, de még mindig szereti meggyilkolt férjét a 66 éves nő

„Szeretlek, Sally” – ezt írta akkor egy cetlire, amit a holttestre tett. Most elárulta, hogy azóta sem változtak az érzései. Drámai történet.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 14.Először állt a nyilvánosság elé Sally Challen azok után, hogy júniusban szabadlábra helyezték. A 66 éves nőt nyolc éve ítélték életfogytiglani szabadságvesztésre, miután reggeli közben közel húsz kalapácsütéssel agyonverte a férjét. A The Sun beszámolója szerint a nő most rövid nyilatkozatot tett, ebben többek között elismerte, hogy a meggyilkolt férje férje korábban pszichológiailag terrorizálta, tinédzser korában abortuszra kényszerítette, rendszeresen zaklatta a súlya miatt, valamint folyamatos nőügyeivel és hazugságaival becsapta.

Ennek ellenére könnyek között úgy fejezte be a nyilatkozat felolvasását, hogy

"Még mindig nagyon szeretem Richardot, rettenetesen hiányzik, és azt kívánom, bárcsak ne történt volna meg ez az egész. Ő az én részem."

Sally és Richard röviddel a gyilkosság előtt költöztek újra össze Surreyben. Úgy tervezték, hogy felszámolják angliai életüket és nemsokára Ausztráliába költöznek.

A végzetes reggelen a férfi baconös rántottát akart enni, de nem volt otthon hozzávaló, ezért elküldte a feleségét a boltba. Miután Sally visszaért, gyanút fogott, hogy miért kérte erre a férje. Titokban ellenőrizte Richard telefonját, feltűnt neki, hogy a férfi a távolléte alatt beszélt egy nővel, akivel korábban viszonya volt. Amikor Sally kérdőre vonta a férjét, Richard csak annyit mondott, hogy ne ellenőrizgesse őt.

A nő elkészítette a reggelit, majd miközben a férfi evett, egy kalapáccsal tizennyolcszor fejbe verte, konyharuhát tömött a szájába, a testet pedig egy régi függönybe csavarta. A holttestre egy cetlit dobott, amire csak annyit írt: "Szeretlek, Sally".

Ezek után elmosogatott, hazament a saját lakásába, majd miután másnap elvitte a fiát dolgozni, elindult, hogy öngyilkos legyen. A rendőrség végül Sussexben talált rá egy szikla peremén, miután az unokatestvérének telefonon mindent bevallott. A rendőrök két órán keresztül beszélték le Sallyt az öngyilkosságról.

A kétgyerekes nőt 2011-ben ítélték életfogytiglanra gyilkosság vádjával. Szabadulását egy olyan törvénynek köszönheti, ami akkor még nem is létezett, amikor börtönbe került. A 2015-ben elfogadott törvény szerint a mentális, pszichológiai manipuláció is családon belüli erőszaknak számít. A nő ügyvédei ennek segítségével érték el, hogy nyolc évvel a büntetés megkezdése után végül idén nyáron szabadlábra helyezték Sally Challent.

Az ítéletet jogi bravúrnak tartják a szakemberek.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
dr-ultrich-klopfer-orvos-abortusz-magzat.jpg

Több mint 2000 magzat maradványát találták meg egy abortuszokat végző orvos otthonában

Az amerikai orvost 2016-ban felfüggesztették, mert súlyos hiányosságokat és szabálysértéseket állapítottak meg a klinikáján. A maradványokra tíz nappal a férfi halála után bukkantak rá a családtagok.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 14.Meg nem született babák maradványaira bukkantak egy szeptember elején elhunyt amerikai orvos otthonában a családtagok.

Dr. Ulrich Klopfer Indiana államban dolgozott orvosként egy nőgyógyászati klinikán, ahol számtalan abortuszt végzett el.

2016-ban azonban felfüggesztették a betegek megfelelő ellátásának elmulasztása, a dokumentációs követelmények megsértése, és a többszöri figyelmeztetés figyelmen kívül hagyása miatt.

Az Indianai Egészségügyi Minisztérium 2014-es felülvizsgálata során ugyanis Klopfer klinikáján 27 hiányosságot tártak fel. Mivel a klinika nem nyújtott be tervet arra vonatkozóan, hogyan pótolnák ezeket a hiányosságokat, az állami hivatalt panaszt és bírósági kérelmet nyújtott be az abortusz elvégzésére jogosító engedély bevonására.

Egy másik, 2015-ös felülvizsgálat során azt is megállapították, hogy a klinika nem tartja be azt a törvényt, miszerint a betegeknek 18 órával az abortusz megkezdése előtt önkéntes beleegyezésüket kell adniuk, miután megkapták a kellő tájékoztatást.

Klopfer ezzel szemben már az első konzultáción kiadta az abortusz gyógyszert. A tanúvallomások szerint ráadásul ugyanazokkal a módszerekkel végezte el a terhességmegszakításokat, amiket már az 1970-es és 1980-as évektől kezdve alkalmazott.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
mento.jpg

Két férfit is a saját autója ütött el pénteken – egyikük meghalt, másikuk súlyosan megsérült

A pécsi baleset áldozatának leszakadt a lábfeje, de legalább túlélte.
Címkép: Pixabay - szmo.hu
2019. szeptember 14.Két borzasztó és furcsa módon hasonlító baleset is történt pénteken. Mindkét esetben az áldozatot a saját autója ütötte el - egyiküknek leszakadt a lábfeje, a másik pedig nem élte túl.

A halálos baleset Pesterzsébeten történt. A Blikk információi szerint a XX. kerületi Szent Lőrinc utcában

a saját kisteherautója ütött el egy férfit. Egy nő bent ült a járműben és végignézte a szörnyűséget.

A mentők újraélesztették, majd a Honvédkórházba szállították a férfit, aki azonban

később belehalt sérüléseibe.

A másik eset Pécsen történt. A bama.hu beszámolójából kiderül, a Havihegyi úton

egy valószínűleg rosszul rögzített autó ütötte el a tulajdonosát.

Az idős férfi súlyos sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították. A lap helyszíni információja szerint

az áldozatnak leszakadt a lábfeje.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x