hirdetés
flash.jpg

Felvette a kamera, ahogy a férfi mellé csap a villám, azonnal megállt a szíve

Az esetet a kórház egy biztonsági kamerája rögzítette, azonnal jött a segítség a kutyáit sétáltató férfinak.
Fotó: Pixabay - szmo.hu
2019. október 05.


hirdetés

Alex Coreas a kutyáit sétáltatta épp, amikor a lába melléé csapott egy villám, az esetet végig rögzítette e mellette lévő állatorvosi kórház biztonsági kamerája.

Az 50 ezer fős Spring nevezetű kisváros kórházából az áldozat szerencséjére rögtön a segítségére siettek, és segíteni tudtak Coreasnak. A férfinak már nem dobogott a szíve, és el volt szenesedve a ruhája.

A kiérkező mentők ellátták a férfit, aki jelenleg is az egyik közeli kórházban lábadozik, fájdalmai vannak, de a körülményekhez képest jól van.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
kandur_kina.jpg

Legalább 5 nőstényt varrt le egy éjjel a kandúr, amikor a macskapanzióban hagyták – bele is betegedett

A cicát teljesen kimerítette a hosszú éjszaka, gazdája pedig tajtékzik.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 05.Egyetlen éjszakára hagyták cicapanzióban a kandúrt, ám ő a "vad éjjel" alatt legalább 5 nősténnyel párosodott és annyira kimerült, hogy végül glükózcseppekre volt szüksége a regenerálódáshoz - írta meg a brit Daily Mail.

Az extrém mennyiségű légyottra azért kerülhetett sor, mivel a dél-kínai panzió munkatársai kiengedték a ketrecéből a Casanovát és a többi cicát is, mielőtt hazamentek.

A Xiaopi névre hallgató orosz kék macska előtt így szabad volt a pálya.

Az állat gazdája fel van háborodva, mivel ő előre közölte, hogy a kandúr nincs ivartalanítva.

Az intézmény azóta bocsánatot kért, és felajánlották, hogy fizetik a macska folyadékterápiáját.

"Azt hittem, hogy profi kezekbe került, de a dolgozók nem etették meg Xiaopit napközben, éjjel pedig hagyták szabadon barangolni"

- írta a dühös gazda közösségi oldalán.

Szerinte valamennyi "szállodavendég" cica szabadon mászkálhatott, miután a hely munkatársai elhagyták a terepet.

"Este 10.40 és hajnali 5 között az én macskám 5 nősténnyel párosodott. És ezek csak azok, amiket a biztonsági kamera felvételein láttam."

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
auto_nyilvanosszex.png

A Google Mapsen szúrták ki az út mellett meztelenül szeretkező párt

A tajvani szerelmesek egy kocsi motorháztetején estek egymásnak – a mellettük elhaladó kamerás autóról tudomást sem véve.
Fotó: Google Maps - szmo.hu
2019. október 04.Nem biztos, hogy így akarta örökké emlékezetessé tenni egy tajvani pár azt a pillanatot, amikor megkívánták egymást útközben. A láthatóan egymás felfedezésében alaposan elmerülő férfi és nő talán észre sem vette, amikor elsuhant mellettük a Google Maps autója és forró jelenetről fotót is készített.

A kép alapján a pár valószínűleg a hegyi úton haladt, amikor úgy döntöttek, hogy a folytatásban inkább ruha nélkül lesznek boldogok a kocsi motorháztetején. A The Sun cikkéből sem derül ki, hogy a mámoros csókot melyik évben sikerült elkapni a Tajcshungban található Shantian Roadon. Az biztos, hogy a képet azóta a Google már eltávolította.

Miután a fotóra rábukkantak a Google Maps felhasználói és lassan elterjedt a híre, az út a térség egyik legkeresettebb helye lett a szoftverben, ráadásul elárasztották ötcsillagos értékeléssel. Az egyik kukkoló kommentben egyenesen azt írta, hogy

"A Google Maps minden idők legnagyobb találmánya - nagyobb, mint Isten!"

Volt olyan felhasználó is, akinek korábban meg sem fordult a fejében, hogy arra menjen. A kép óta viszont kíváncsi lett, mert

"...a környék határozottan élénk területnek tűnik."

A Google szóvivője az eset kapcsán elmondta, hogy a cég irányelvei miatt távolították el a felvételt. Vagyis nem engedélyezik ebben a termékben sem a pornográfiát, sem a szexualitást sugalló tartalmakat.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
fonat.jpg

Ártatlan hajfonatnak készült, de a végeredményről mindenkinek valami egészen más jut az eszébe

A Twitteren óriási sikere van a meglehetősen félreérthető hajkölteménynek. Szerinted? :D
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 04.Sok hajszobrász büszkeségére válna az a különleges, fonott hajkorona, amiről egy fotó kezdett futótűzként terjedni az interneten.

Azonban a kép nem az előkelő technika miatt zsebelt be 34 ezer like-ot és közel 11 ezer megosztást, márpedig simán elmenne például a Trónok harcás Daenerys Targaryen frizurájának.

Hanem sokkal inkább azért, mert első ránézésre szinte mindenkinek egy bizonyos felnőtt tartalom, egészen pontosan egy férfi nemiszerv jut az eszébe.

Még csak különösebben piszkos fantázia sem kell ehhez, a végeredmény magárt beszél.

Ha kíváncsi vagy a képre, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
auto_kamera_rablo-1000x458.png

Az év lúzere: ilyen fejet vágott a autótolvaj, amikor rájött, hogy veszi a fedélzeti kamera

Azon a férfin röhög a fél világ, aki a napokban akart kirabolni egy autót Oregonban. Az akciót azonban nem várt fejlemény zavarta meg...
Fotó: Youtube/KOIN 6 - szmo.hu
2019. október 04.Kevés annál őszintébb kép készült idén, mint amit néhány napja rögzített egy autó fedélzeti kamerája Beavertonban. Az oregoni város egyik lakója néhány napja fedezte fel reggel, hogy a ház előtt hagyott kocsija ajtaja nyitva volt. Kiderült, hogy az autóba szerelt mozgásérzékelő fedélzeti kamera rögzítette, hogy mi történt az éjszaka folyamán.

"10 másodperccel azután, hogy elindult a felvétel, hirtelen felkapcsolódnak a kamera fényei és egy az egyben megvilágították a betörő arcát"

- mondta a kocsi tulajdonosa.

A kocsiban matató férfi arcára kiül az őszinte döbbenet és meglepetés, amikor átvillan az agyán: nem elég, hogy lebukott, ráadásul az egész jelenetet meg is örökítette egy kamera. Az egész gondolatsor pedig egy elképesztően vicces arckifejezést eredményez. A balul sikerült rablásról készült rövid jelenetet a KOIN 6 tévécsatorna videójában lehet megnézni 1:32-től:

A csatorna riportjából az is kiderül, hogy a járműből végül nem loptak el semmit. A nő még azt is elmondta, hogy 350 dollárért vette a kamerát, de ezek után már tudja, hogy a berendezés minden pénzt megért.

A beavertoni rendőrségre több bejelentés is érkezett, hogy feltörik a környéken az autókat. A (majdnem) pórul járt autós több szomszédja is posztolta a közösségi médiában, hogy a közelmúltban kirámolták a járgányát.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x