hirdetés
szlovak-rendorseg-bmw.jpg

Feltört egy BMW-t egy budapesti férfi Szlovákiában - aztán rabul ejtette az autó

Miután beült a kocsiba, véletlenül bezárta magát.
Fotó: Polícia SR - Trnavský kraj Facebook-oldal - szmo.hu
2019. szeptember 19.


hirdetés

Különös eset történt Szlovákiában.

Mint arról a Parameter.sk beszámolt,

egy 27 éves budapesti férfi pórul járt az autólopási kísérlettel.

A helyi rendőrség Facebook-bejegyzése szerint

a férfi feltört egy BMW-t, majd miután beült az autóba, véletlenül bezárta magát.

Kétségbeesésében átkutatta a jármű belterét, hátha megtalálja a pótkulcsot, de nem járt sikerrel.

Az autó tulajdonosa érte tetten a tolvajt.

A tulajdonos hiába szólította fel tolvajt, hogy hagyja el a járművet, az nem tudott kimenni.

A helyszínre kiérkező rendőrök szabadították ki a férfit, és vitték is magukkal. A rendőrség a lopási kísérletet gyorsított eljárásban kezeli, és ha bűnösnek találják, két év börtönre is ítélhetik.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
michael_wayne_jones.png

Megölte négy gyerekét és a feleségét egy férfi, egy véletlen baleset buktatta le

A kiérkező rendőröknek azt mondta, hogy bilincseljék meg, mert egy hulla van a kocsiban. Szemtanúk szerint leírhatatlan bűz áradt a furgonból.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 18.Hat hete látták utoljára, és legalább egy hónapja halott lehetett az a floridai nő, akinek holttestét vasárnap este találták meg férje autójában. A CNN beszámolója szerint

a 32 éves Casei Jones nem egyedül tűnt el: négy kiskorú gyerekét hozzá hasonlóan hetek óta nem látta senki. A gyanú szerint a nőt, valamint a 10, 5, 2 és 1 éves gyereket is Casei férje ölte meg, akit egy autóbaleset után kaptak el a rendőrök.

A meggyilkolt feleség és a négy kiskorú gyerek

A 38 éves feltételezett gyilkos a Georgia állambeli Brantley megyében szenvedett balesetet. A közelben szedett bogyót egy férfi, aki egy robbanáshoz hasonló hangot hallott, és a hang irányába haladva vette észre a furgont. Megkérdezte a sofőrt, hogy minden rendben van-e, de

közben elképesztő, semmihez sem hasonlítható bűzt érzett.

Amikor a rendőrség a helyszínre érkezett, a balesetet szenvedő sofőr egyből szólt nekik, hogy

a legjobb az lesz, ha megbilincselik, mert egy holttest van az autóban.

Ezután derült ki, hogy az autót vezető Michael Wayne Jones Jr. feleségét és gyerekeit hetek óta nem látta senki, az aggódó családtagok pedig épp a baleset előtti napon tettek bejelentést a rendőrségen.

A családirtó férfi kocsijában megtalálták felesége már bomlásnak indult holttestét, és az is kiderült, hogy a halott gyerekeket az ugyancsak Georgia államban található Charlton megyében ásta el.

A rendőrség szerint a gyilkosságokat még Floridában követhette el, valószínűleg ott is tárolta a holttesteket egészen a hétvégéig, amikor Georgia déli részén próbált megszabadulni családja földi maradványaitól.


KÖVESS MINKET:hirdetés
oleg-magni-E7FYfLSy9KM-unsplash-1000x667.jpg

Fürdés közben telefonozott egy fiatal nő, meghalt, miután beleesett a mobilja a kádba

A 26 éves orosz nő nem az első áldozata a kádban mobilozásnak. Oroszországban sorra történnek hasonló tragikus balesetek.
Fotó: Unsplash - szmo.hu
2019. szeptember 18.A mobiltelefon az új hajszárító. Legalábbis ha azt nézzük, hányan halnak meg a fürdőkádban telefonálás közben, mikor a készülék még javában töltődik.

A legutóbbi áldozat egy 26 éves orosz nő a LADBible beszámolója szerint. Jevgenyija Suljatyeváról ugyan nem tudni, hogy éppen használta a készüléket vagy sem, amikor a telefon belecsúszott a kádba. Mindenesetre amikor ez megtörtént,

a fiatal nő áramütést kapott, amibe azonnal bele is halt. A holttestet az édesanyja találta meg, aki miután nem tudta elérni lányát, elment hozzá látogatóba.

A cikkben kiemelik, hogy Oroszországban sorra történnek a hasonló tragikus balesetek. Áprilisban egy Anastasia nevű lányra talált rá holtan az anyja. Az összetört nő elmondta, hogy

lánya egyik kezében a töltőre dugott telefon, a másikban pedig a kád dugója volt.

Egy héttel korábban egy 14 éves lánnyal végzett áramütés, miután a fürdés közben a kádba csúszott a töltőn lévő telefonja. Szibériában egy 15 éves lány halt meg hasonló körülmények között,

a legfiatalabb áldozat pedig egy 12 éves kislány volt, aki csak zenét akart hallgatni fürdés közben.

A szakértők hangsúlyozzák, hogy egyik tragédia sem történt volna meg, ha a készülékek nem csatlakoztak volna éppen a töltőhöz.

A víz ugyanis rendkívül jól vezeti az elektromos áramot, így amint a telefon a vízbe pottyan, rögtön rövidzárlat keletkezik. Ez pedig azonnal áramütéssel jár.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
eroszak_miskolc.png

Megerőszakolt egy nőt Miskolcon, fantomrajz alapján keresi a rendőrség

Egy miskolci szórakozóhelyen történt az eset. A rendőrök a lakosság segítségét kérik a férfi megtalálásához.
Fotó: police.hu - szmo.hu
2019. szeptember 18.Szexuális erőszak gyanúja miatt keresi a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság azt a férfit, aki 2019. április 19-én

megerőszakolt egy nőt egy miskolci szórakozóhelyen, kihasználva, hogy a nő bódult állapotban volt.

A rendőrség most a lakosság segítségét kéri, és egy fantomkép alapján szeretnék kézre keríteni a férfit.

Aki felismeri a képen látható férfit, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenyég-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” számán, továbbá a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
karacsony-gergely-sajtotajekoztato-cirkusz-mti-foto-1000x620.jpg

Cirkuszi akcióval zavarták meg Karácsony Gergely sajtótájékoztatóját

Az ellenzéki főpolgármester-jelölt a független színházak támogatásáról beszélt volna, de egy kisteherautóból szóló közismert cirkuszi zene egy darabig mindent elnyomott.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 18.[sz]Fotó: MTI/Bruzák Noémisz]

Szerda délutánra hirdette meg a független színházak támogatásával kapcsolatos sajtótájékoztatóját az Átrium Színház elé Karácsony Gergely.

A helyszínre az újságírókon kívül váratlanul megérkezett egy kisteherautó, amin a közismert karácsonyos-puzséros-berkis óriásplakát volt látható, a hangszórójából pedig hangosan szólt a cirkuszi induló.

Az ellenzéki főpolgármester-jelölt egy ideig nem vett tudomást az egyre hangosodó zenéről, majd miután a teherautó egyszerűen kitette a vészvillogót, és leparkolt a körúton, Karácsony közölte, hogy

"megvárom, amíg elmegy a bohócvonat."

A jármű azonban percekig nem mozdult, a politikus közben felhívta a sajtó figyelmét arra, hogy ezzel a geggel amúgy mekkora sor torlódott fel forgalmas útszakaszon. Miután végül a kocsi távozott, Karácsony befejezte a sajtótájékoztatót.

Elmondta, hogy megválasztása esetén a fővárosi önkormányzat létrehozna egy pályázati alapot a független színházi vagy más kortárs művészeti műhelyek támogatására. A pályázatokat szakmai alapon bírálnák el.

Karácsony Gergely úgy fogalmazott: "nem engedhetjük el a kezét ezeknek a nagyon fontos kulturális értéket képviselő intézményeknek és társulatoknak, nem hagyhatjuk, hogy Budapest kulturális sokszínűsége egyszerűen azért csorbuljon, mert a kormány úgy érzi, hogy a hatalom logikájával kell döntenie kulturális ügyekben."

A sajtótájékoztatón készült videót az ATV oldalán, ide kattintva lehet megnézni.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x