Feltekerhető tévével újult meg az LG: ha nincs szükség rá, eltűnik a talapzatban
Zero View módban a 65 hüvelykes képernyő teljes egészében láthatatlan.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 08.Az LG először 2017-ben, a tapétaként falra simítható SIGNATURE OLED TV W bemutatásával lépett egy nagyot, hiszen ez a modell már egyértelműen a képernyő egyszerűségére koncentrált úgy, hogy a szépség és a finom elegancia nem ment a teljesítmény rovására. Ezt az eredményt szárnyalja most túl a feltekerhető televízió, azaz az LG SIGNATURE OLED TV R.

A gyártó tájékoztatója szerint a feltekerhető tévé "valódi paradigmaváltást" jelent, mert a nézőknek többé nem kell a falakhoz alkalmazkodniuk a készülék elhelyezésekor, sőt, immár arra sincs szükség, hogy egy helyiség enteriőrjét akkor is egy képernyő határozza meg, amikor az épp nincs használatban.

Full View módban a teljes képernyő látható, egy rakás újítással: a mesterséges intelligencia alkalmazásával tökéletesített, egyedülálló kép- és hangminőségről az LG második generációs α (Alpha) 9 processzora és gépi mélytanulási algoritmusa gondoskodik. Az LG AI-funkciókkal felvértezett idei tévékínálatában már a hangutasításokkal irányítható Amazon Alexa is elérhető, de a készülék támogatja az Apple AirPlay 2 és a HomeKit alkalmazások használatát is.

Az AirPlay 2 révén a felhasználók könnyen játszhatnak le videókat és zenéket akár az iTunes-on, akár más alkalmazásokon keresztül, vagy közvetlenül a saját Apple készülékükről. A HomeKit segítségével a tévé a Home applikáción keresztül vagy a Siri hanglapú asszisztenssel távirányítható.

Az úgynevezett Line View módban a képernyő részben feltekerve marad, így továbbra is rendelkezésre áll az olyan speciális feladatok elvégzéséhez, amelyek nem igényelnek teljes képernyős használatot. Ilyen lehet például az óra vagy az aktuális időjárás megjelenítése, de okostelefonunkról megosztva akár kedvenc családi fotóinkban is gyönyörködhetünk a képernyőn.

Zero View módban a 65 hüvelykes képernyő egyáltalán nem látható, a feltekert megjelenítő teljes egészében eltűnik a talapzatban.


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x