hirdetés
andornaktalya.jpg

Féltékenységből ölhette meg volt feleségét és kislányát az andornaktályai gyilkos

A bajok akkor kezdődtek a falubeliek szerint, amikor kiderült, hogy a nőnek udvarol egy másik férfi.
Illusztráció: Google Street View - szmo.hu
2019. szeptember 03.


hirdetés

Mint azt megírtuk, három holttestet találtak egy andornaktályai családi házban hétfő reggel – a gyanú szerint az apa megölte gyermekét és annak édesanyját, majd öngyilkos lett.

A rendőrség bejelentésre ment ki a házhoz, ahol megállapították, hogy a nő és a gyermek halálát idegenkezűség, feltehetőleg a lány édesapja okozta.

A Blikknek most sikerült megszólaltatnia több helybelit is. A települést egy emberként rázta meg a gyilkosság: senki nem érti, hogy tehette ezt a Ferenc nevű férfi.

Egy utcában lakó néni szerint a pár már régebben elvált, és hétfőn járt le a határidő, ameddig a férfinek el kellett volna költözni a a családi házból, ahol hét évig együtt éltek, mert az a nő nagymamájáé.

A válás után kezdetben még semmi gond nem volt, a bajok akkor kezdődtek a nyilatkozó szerint, amikor kiderült, hogy Renátának udvarol egy férfi.

"Attól kezdve Feri kötözködő lett" – fogalmazott az utcabeli Manci néni.

Egy másik közeli lakó elmondta, a helyiek nem voltak jó véleménnyel Ferencről. "Több munkahelyről is kirúgták, nem volt éppen a munka hőse Ez mifelénk nem divat, de mert a kislányát rajongásig szerette, elnéztük neki."

Renáta új párjának édesapja is nyilatkozott a Blikknek, ő is képtelen felfogni, ami történt. "Ennyire aljas gazembert, mint Feri, én még soha nem láttam" – mondta.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
baleset.png

Szemtanú L.L. Junior kisfiának tragédiájáról: két hete ugyanitt egy idős nőt ütöttek el

A helyiek szerint veszélyes a zebra, ahol gyakran történik baleset.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 02.Az RTL Fókuszának riportjából kiderül: L.L. Junior magához vette nagyobbik fiát azután, hogy kisöccsét szombaton halálra gázolta egy autó Zuglóban. A zenész a bíróságon is kezdeményezi, hogy a közös felügyelet helyett az ő gondozásába kerüljön nagyobbik gyermeke, erről már mi is írtunk korábban.

A Fókusznak nyilatkozott egy szemtanú is a tragédiáról. Épp egy közeli közértbe ment vásárolni, amikor megtörtént a baleset. Hatalmas csattanást hallott, majd hátranézett, és meglátta, hogy a kisfiú csúszik a betonon. Azt is mondta, hogy az édesanya sikoltását is hallotta - ő az aszfalton ült és zokogott.

A helyiek szerint veszélyes a zebra, ahol gyakran történik baleset: két hete például ugyanitt egy idős nőt ütöttek el.

A környéken épp egy nyárbúcsúztató fesztivált tartottak, de amikor megtörtént a tragédia, lefújták a rendezvényt.


KÖVESS MINKET:hirdetés
nyiregyhaza-gyilkossag-1.jpg

Nyíregyházi mészárlás - videóra vette utolsó perceit a meggyilkolt panziós

Egy ismerős szerint az áldozat bizonyítékként akarta felhasználni a felvételeket.
kép:MTI/Balázs Attila - szmo.hu
2019. szeptember 02.Ahogy korábban megírtuk: két embert, apát és fiát ölték meg Nyíregyházán, a feltételezett elkövetőt még aznap elfogták.

A Blikk úgy tudja: az egyik áldozat kezében a telefonjával rögzítette élete utolsó perceit. A nyíregyházi panziótulajdonost percekkel azután végezte ki gyilkosa, hogy áldozata fiát is megölte. A lap információi szerint a férfi már a házából kilépve is kamerázott, hogy rögzítse a hangos szóváltást fia és a támadó között.

Egy ismerős szerint az áldozat bizonyítékként akarta felhasználni a felvételeket.

"Csak arra tudok gondolni, hogy bizonyítékként akarta használni a felvételt, mi másért vette volna fel a megrázó jeleneteket.

Nem ismerem a fegyvereket, így a hangos zajokról először nem is sejtettem, hogy lövések hangjai. Kinéztem, de miután Jani kiabálását meghallottam, nem is igazán akartam kíváncsiskodni. Nem láttam, hogy kinek kiabál" – tette hozzá az ismerős.

"Valószínűleg nem akarta, hogy az öreg tanúskodjon ellene" – tette hozzá a nő.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
siofok.jpg

A fideszesek is megszavazták, hogy Siófok indítson sajtópert a város lejáratása miatt

Több lap is azt állította, hogy a város egy fertő, a gyerekeket pedig már nem merik az utcára engedi, úgy elburjánzott a bűnözés. Ezt a helyi rendőrság is cáfolta.
Címkép: Wikipedia - szmo.hu
2019. szeptember 02.Az Index szúrta ki Lengyel Róbert siófoki polgármester Facebook-posztját, amiben arról ír, hogy a városi képviselő-testület egyhangú döntéssel támogatta, hogy indítsanak sajtópereket a kormányközeli Ripost és a Pesti Srácok ellen. Mindezt a független polgármester javasolta a fideszes többségű önkormányzatnak, miután az említett médiumok több cikkükben is fertőként jellemezték Siófokot. Azt is írták a városról, hogy a szörnyű közbiztonság miatt már a gyerekeket sem merik az utcára engedni, úgy elburjánzott a bűnözés.

A helyi rendőrség az idei statisztikai adatokra támaszkodva cáfolta ezeket az állításokat, a polgármester szerint azonban ez nem elég. Mint írja, hitelrontó és megalázó húzás volt a nyári szezon közepén az ország egyik legnagyobb idegenforgalmat lebonyolító települését konkrét tények nélkül, dehonesztáló módon bemutatni.

Lengyel azt is megírta a posztjában, hogy a testület hozzájárulásáért kellett folyamodnia, mivel már 5 éve megvonták tőle jogait. A szavazás egyhangú többséggel zárult a polgármester felvetésének javára. "Tehát egyes médiák mocskolódásai már a Fideszen belül is kiverik időnként a biztosítékot. Így most Fideszes felhatalmazással teszünk jogi lépéseket egyébként Fidesz közeli sajtótermékek ellen. De azt hiszem, ez most így volt helyes...", zárta sorait Lengyel, akinek a teljes posztja itt olvasható:

A képviselő-testületnek 12 tagja van, közülük heten a Fidesz-KDNP színeiben jutottak be 2014-ben.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
screenshot-2019-09-03-at-6-21-34-e1567484595747.png

Kitiltaná a migránsokat Európából a Fidesz félig japán képviselőjelöltje

Song Simon többször is felszólalt a migráció ellen.
Fotó: Song Simon / Facebook - szmo.hu
2019. szeptember 03.Song Simon, a Fidesz egyik kispesti önkormányzati képviselőjelöltje szerint nem szabad Európába engedni az idegen kultúrákból származókat — szúrta ki az Index.

A magyar anyától és japán apától származó politikus egyik posztjában azt írja Gajda Péterről, Kispest most is újra induló szocialista polgármesteréről, hogy:

"aki képes a saját arcát adni azokhoz az erőkhöz, akik minden percüket azzal töltötték, hogy idegen kultúrákból származó, sokszor erőszakos bevándorlókkal árasszák el Európát, az nem méltó arra, hogy a kerületet képviselje".

Áprilisban szintén migrációellenes posztot osztott meg, a Patrióta Európa Mozgalom egyik Facebook-bejegyzését .

Ebben az az elhíresült kép szerepel, amelyiknek a hátterében az égő Notre-Dame van, az előterében pedig két arabnak látszó férfi éppen a rendőrségi szalag alatt bújik át mosolyogva. Erről az AFP később kiderítette az érintettek megszólaltatásával, hogy egyáltalán nem a tűz miatt nevettek.

Az Index szerette volna megkérdezni a fideszes politikust is, ő azonban nem nyilatkozott érdemben.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x