csecsemo pixabay
Félrekezeltek egy kisbabát egy fővárosi kórházban
Asztmás tünetekkel kezelték a kislányt, pedig vírusfertőzést kapott.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. április 06.Asztmának kezelték egy kisbaba vírusos megbetegedését egy budapesti gyermekklinikán. A féléves Anna fertőzést kapott el, de ezt csak azután tudták meg, miután egy új intézménybe vitték nem múló tünetei miatt.

A hernádi Batta Klaudia Facebook-oldalán osztotta meg történetét: féléves kislányát félrekezelték Budapesten. Mindez úgy és akkor derült ki, amikor egy másik kórházba vitték a kicsit.

"Anna március 18-án került be a kórházba, ahol asztmás tünetekkel kezelték. Alig pár nap után hazajöttünk a kórházból, de nemhogy jobban lett, állapota csak romlott: hasmenése volt, lázas lett, és semmit nem akart enni" – mondta a Blikknek az édesanya.

Miután Klaudia kislánya nem lett jobban, kénytelen volt újra, ugyanannál a kórháznál jelentkezni, ott viszont nem vették fel betegként a kicsit a hasmenése miatt. Így kerültek át a Szent László Kórházba, ahol kiderült: vírusos fertőzést kapott el a kicsi Anna, ami már a tüdejére is ráhúzódott.

"A gyerekem meg is halhatott volna! Arról nem is beszélve, hogy miután nyilvánosságra hoztam történetünket, számtalan levelet kaptam hasonló vagy még rosszabb, szintén ott történt esetekről. Amikor pedig kerestem őket, egy mondattal leráztak" – mondta az édesanya, aki bírósághoz fordul.

Nyitóképünk illusztráció, Fotó: Pixabay


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x