Felháborodtak a rajongók Dér Heni tangás képe miatt
Durván osztják a kommentekben az énekesnőt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. november 30.Dér Heni az évek alatt egyre bevállalósabb lett. Már-már védjegyévé váltak a szexi, sokat mutató ruhadarabok. Nemrég ismét egy olyan fotót posztolt Instagramjára, amin egy vadító ruhában pózol, a feneke is teljesen kilátszik a tangás szettből. Ez a fotó azonban nem aratott osztatlan sikert, rengetegen betámadták miatta az énekesnőt. Sokan bírálják azért, mert szerintük Heni már túltolja a szexizést.

"Tagadhatatlan, hogy szép és formás, de iszonyat közönséges. Egy igazi Nő szerintem ilyen képet nem publikál, de ez csak az én véleményem."

- írja az egyik kommentelő, akinek véleményében többen is osztoztak. Van, aki attól félti Henit, hogy a bevállalós stílusa miatt majd őt is meg akarják támadni, mint Pásztor Annát.

"Ne csodálkozzanak, ha élvezeti eszközként tekintenek rájuk a férfiak. Extrém, vad szettek. Ezzel csak felhívják magukra a sok beteg, perverz ember figyelmét. Csak ne járjon úgy, mint Pásztor Anna. Neki is majdnem az életébe került”

- írja vészjóslóan egy másik kommentelő.

Persze többen, köztük Kulcsár Edina is kiáll az énekesnő mellett, mondván, Heni bevállalós és éppen klipforgatás közben készült a kép, ahol pedig amúgy is teljesen más ruházatban jelennek meg az énekesnők, példának még Beyoncéhez is hasonlították.

Na, de akkor mutatjuk a hatalmas vitát kiváltó képet is:


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x