hirdetés
berki-krisztian-1000x708.jpg

Felfüggesztett börtönt kaphat Berki Krisztián

Az ügyészség szerint a sztár egy hatmilliárd forintos adócsalás részese volt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 21.


hirdetés

Hétfőn kezdődött Berki Krisztián pere. A Blikk információi szerint a sztár ugyanis "a BK Movie Star nevű filmes és produkciós cégén keresztül fiktív számlákat fogadott be, így vádlott-társaival mintegy hatmilliárd forintos adócsalás részese volt, amelyből Berki része ötmillió forint."

A hétfői előkészítő ülésen az ügyész a portál szerint

egy év börtönt kért Berkire, ennek végrehajtását pedig két évre felfüggesztik.

Emellett a sztárnak még ötmillió forintos vagyonelkobzással is számolnia kell. Az ügynek ugyanakkor még további 63 vádlottja is van.

"Ez nem az az ügy, ami miatt nekem kellene szégyellnem magam"

- nyilatkozott a Blikknek Berki Krisztián, akinek kedden a bíróságon kell nyilatkoznia róla, hogy bűnösnek vallja-e magát az ügyben. Amennyiben igen, úgy a portál szerint a sztár egy évekig húzódó tárgyalástól kímélné meg magát.

Berki ügyvédje ugyanakkor azt nyilatkozta: "a belső arányosság elvét, valamint a hazai joggyakorlatot figyelembe véve a felfüggesztés mértékét és a büntetés hatályosságát is igen súlyosnak tartom."


KÖVESS MINKET:
hirdetés
bogi-1.jpg

Csősz Bogi veszteséges lett, naponta milliók folytak ki a cégeitől

Bogi az elszegényedéstől való félelmében Instagramja szerint partikon, sminkbemutatókon és interjúkon való részvétellel múlatja az időt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 04.A Bors bukkant a hírre, miszerint Luxus Bogi több cégét eladta, mert nem tudta tovább fenntartani őket. A lap szerint a feleség az elszegényedéstől tart, bár ezt ő maga nem nyilatkozta, talán azért, mert férje az ő cégeitől függetlenül is milliárdos.

A lap úgy tudja, az elértéktelenedéstől akár naponta milliók folytak ki Bogi kasszájából, így már az alkalmazottjainak sem tudta biztosítani az állásukat, el kellett bocsátania őket a válság miatt.

"Rettenetesen megviselt a döntés, de naponta változott a termékek ára, sokszor mire el tudtam volna adni őket, addigra már csak a harmadát érte, hatalmas veszteséget generálva. Az a 20-30 ember, akikkel folyamatosan vagy időszakosan dolgoztam, sírt, amikor bejelentettem, hogy el kell adni a céget. Emellett a zavargások miatt olyan terror volt az utcákon, hogy rettegtünk. Volt, hogy nem mertek bejönni dolgozni" - részletezte a celeb

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
pecsi-ildiko.jpg

Pécsi Ildikó: „Se a volt menyem, se az unokám ne jöjjön többé a közelembe”

A pereskedés lezárult, de a családi szálak valószínűleg végleg elszakadtak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 05.Amint arról mi is beszámoltunk, Pécsi Ildikó és volt menye évek óta pereskednek egymással, miután Pártos Csilla és a színésznő unokája, Csaba nem költözött ki a művésznő tulajdonában lévő ingatlanból azt követően, hogy a színésznő fia bejelentette a válást.

Csilla azóta elhagyta egykori budai otthonukat, miután a bíróság úgy döntött, hogy Pécsi Ildikónak ad igazat a perben, a 21 éves Csabát pedig kilakoltatták.

A pereskedés tehát lezárult, Pécsi Ildikó pedig látni sem akarja egykor szeretett családtagjait.

"Szeretem az unokámat. Értékes ember, kitűnő tanuló az egyetemen. Az utolsó beszélgetésünk fájdalmas volt. Azt mondta, verseket ír, és meg is mutatta az írásait. Akkor, abban a pillanatban tudtam, hogy ez a gyerek az én vérvonalamból való. Azóta, az elmúlt években, talán ha háromszor találkoztunk. A mai napig szereti őt a szívem, de bocsánatot kérek a jó istentől: se a volt menyem, se az unokám ne jöjjön többé a közelembe, mert már sem a rosszat, sem a jót nem tudom elviselni"

- mondta a Borsnak.

A színésznő egyenesen belebetegedett a történtekbe és férje, Szűcs Lajos is nehezen viselte a kálváriát, kórházban kezelték.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
sarkadi-szabo-emese.jpg

Fluor Tomi új szerelme kamerák előtt mesélt magáról és a kapcsolatukról

Sarkadi-Szabó Emese évek óta ismeri a rappert, de pár hónappal ezelőttig csak barátok voltak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 05.Amint arról mi is beszámoltunk, Fluor Tomi ismét szerelmes.

Kapcsolatuk néhány hónapja vált hivatalossá.

A két fiatal még 2013-ban ismerkedett meg, akkoriban azonban még szó sem volt szerelemről.

"A kapcsolatunk február 14-e óta hivatalos, előtte csak haveri egymásnál alvások voltak, ami egyszer csak eggyel komolyabb szintre lépett"

- fogalmazta meg korábban.

Mesit ráadásul már láthattuk a Rakpart című klipben, az Ittalvós c. szám videójában pedig már Fluor barátnőjeként szerepel, ami aztán megpecsételte kapcsolatukat.

"Ez a forgatás fordulópont volt a kapcsolatunkban, úgyhogy megbeszéltük, onnan datáljuk magunkat. Bár ez egy friss kapcsolat, de végre újra szerelmes vagyok. Hosszú ideig nem volt az életemben olyan lány, aki igazán megfogott volna"

- árulta el a rapper.

Most pedig végre Sarkadi-Szabó Emese is kamerák elé állt.

A FEM3 Cafén mesélt arról, hogy mivel foglalkozik, hogy mekkora szerepet játszik az életében a zene és mikor kezdte az éneklést.

Ha kíváncsi vagy a videóra, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
jayz-milliardos-rapper-youtube-printscreen.jpg

Jay-Z az első dollármilliárdos rapper a Forbes szerint

Szerintük főleg annak köszönheti sikereit, hogy saját brandet épített, ahelyett, hogy csak felkarolt volna már meglévő vállalkozásokat.
MTI - szmo.hu
2019. június 04.A zenéjével és üzleti befektetéseivel saját birodalmát felépítő Jay-Z az első milliárdos rapper a Forbes üzleti magazin szerint.

A Forbes a rapper

jelenlegi vagyonát körülbelül egymilliárd dollárra (vagyis úgy 287 milliárd forintra) becsülte.

Azt írják, Beyoncé férje főleg annak köszönheti sikereit, hogy saját brandet épített, ahelyett, hogy csak felkarolt volna már meglévő vállalkozásokat.

A Forbes szerint Jay-Z az egyetlen milliárdos rapper, a szintén sikeres rapper-producer Dr Dre még nem érte el ezt a státuszt. Neki körülbelül 770 millió dolláros (221 milliárd forintos) a vagyona.

Jay-Z, eredeti nevén Shawn Carter New York szegény negyedeiben nőtt fel. 1996-ban megjelent Reasonable Doubt című albuma indította el pályafutását. The Blueprint című, 2001-ben kiadott lemezét idén márciusban beválogatták a Kongresszusi könyvtár nemzeti lemeztárába "kulturális, történelmi, illetve esztétikai jelentősége miatt".

A Forbes a sztár különböző tulajdonrészei, vállalkozásai összeadásából számolta ki becsült vagyonát, levonva belőle a szupersztár életmód költségeit.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x