hirdetés
elgazolta.png

Felfoghatatlan tragédia: véletlenül halálra gázolta egyéves kisfiát az ausztrál olimpikon

Isaac Ntiamoah atléta és családja éppen a kicsi születésnapjára készült, amikor megtörtént a végzetes baleset.
Címkép: Youtube - szmo.hu
2019. július 14.


hirdetés

Isaac Ntiamoah ausztrál atléta családjában borzalmas tragédia történt, ráadásul egy ünnepinek indult eseményen. A 36 éves ausztrál olimpikon

véletlenül, tolatás közben megölte a saját kisfiát, amikor a gyerek egyéves születésnapjára készültek Sydney-beli otthonukban.

A baleset helyi idő szerint pénteken történt, kora délután.

A sportoló éppen elindult otthonról, hogy partikellékeket vegyen a kicsi születésnapi bulijára,

amikor elgázolta.

A kisfiúval az édesanyja rohant a legközelebbi kórházba, de sajnos már nem tudták megmenteni az életét, belehalt a sérüléseibe.

Ntiamoah akkora sokkban volt a tragédia után, hogy a rendőrök kérdéseire is képtelen volt válaszolni, írja a Daily Mail. Kötelező vér- és vizeletvizsgálatnak vetették alá, és nyomozást indítottak, hogy kiderüljön, pontosan milyen körülmények között történhetett meg ez a szörnyűség.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
hungaro.png

Meghalt egy sportvezető vasárnap a Hungaroringen

39 éves volt, és bár a mentők percek alatt kiértek hozzá a pályakórházból, sajnos kétórás küzdelem után sem tudták helyreállítani a keringését.
Címkép: Youtube - szmo.hu
2019. július 14.A Hungaroring egyik szakmai tagja meghalt a Hungaroring Classic mérkőzés alatt vasárnap, írja az f1vilag.hu.

A versenypálya tájékoztatása szerint

a szakember 39 éves volt, és bár a mentők percek alatt kiértek hozzá a pályakórházból, sajnos kétórás küzdelem után sem tudták helyreállítani a keringését.

A Hungaroring közleménye szerint a verseny sportszakmai közreműködője a főépületben halt meg, miután rosszul lett.

„A Hungaroring mélyen együttérez a családdal, kollégákkal és barátokkal. Az elhunyt munka iránti elkötelezettségét példának tekintjük, állandó vidámságát örökre megőrizzük”

- írják.


KÖVESS MINKET:hirdetés
mom-sportközpont-1000x665.jpg

Súlyosan megsérült a MOM Sport-tüzet túlélő kisfiú - anyja szerint begyógyszerezhették az intézetben

A családot védő ügyvéd szerint ezek a balesetek is bizonyítják, hogy a 11 éves fiú nincs jó helyen, és vissza kellene őt adni az édesanyjának.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 15.Kétszer is megsérült az intézetben az a kisfiú, akit elvettek az édesanyjától, miután húga meghalt a MOM Sportközpont tetején történt tűzesetben - írja a Blikk.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, június 24-én kora este két testvér, egy 11 éves fiú és egy 8 éves kislány a sportlétesítmény lezárt területére mentek, ahol egy fabódéban tüzet okoztak. A gyorsan terjedő tűz elől mindketten megpróbáltak kimenekülni, azonban a kislány az épületben rekedt és meghalt.

A tragédia után az idősebbik testvért és a harmadik gyereket, aki nem volt ott a tűznél, elvették édesanyjától és ideiglenesen egy gyermekotthonba került. A családot védő ügyvéd szerint a 11 éves fiú az utóbbi napokban kétszer is megsérült odabent.

Dr. Székely Gábor szerint

a fiúnak az első alkalommal a fejét és a lábát érték súlyos sérülések, napokkal ezelőtt pedig a kezén sebesült meg, emiatt Kecskemétre kellett szállítani orvosi kezelésre. A fiú állítólag azt mondta az édesanyjának, hogy nem emlékszik, mi történt vele. Az anya ezt hallva most attól tart, hogy a gyerekét begyógyszerezhették az intézetben.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
viking2-1000x542.jpg

Sokkot kaphatott a Viking Sigyn kapitánya, amikor tudatosult benne a hajókatasztrófa

Rádióadásokból tárul fel, hogy is történt pontosan a tragikus dunai hajóbaleset. Egyre több információ derül ki a hangfelvételekből.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 15.Egyre inkább erősödik a gyanú arra vonatkozóan, hogy a Viking Sigyn kapitánya sokkot kaphatott, amikor rájött, hogy emberek halnak meg a hibája miatt - írja a Magyar Nemzet.

A nyomozás során felvett újabb tanúvallomások, szállodahajó navigációs eszközei és a kormányállás hangfelvételei pontos képet adnak a május 29-én történt dunai hajóbaleset időbeni történéseiről.

Az már korábban kiderült, hogy a Viking ukrán kapitánya az ütközésig nem rádiózott, azaz nem is figyelmeztette a Hableány kapitányát a szállodahajó érkezéséről. Az előzési szándékáról sem adott le jelzést, csak később, miután már maga alá gyűrte a sétahajót, de ekkor sem érthetően, egyetlen mondaton belül angol, német és orosz szavakat is használt.

Mi is megírtuk, hogy a Viking Sigyn feketedobozának vizsgálata után azonban kiderült, hogy több, a hajón tartózkodó ember is ijedten kiáltozott, amikor látták az ütközést.

Közvetlenül a baleset előtt, 21.05.38-kor lehet hallani az első hangot. Egy nő kétségbeesve azt sikítja: "Istenem! Egy hajó!". Három másodperccel később egy férfi kiabálja azt, hogy "hajó, hajó!". Újabb két másodperc múlva pedig egy másik férfihang: "Ajajaj!"

A felvételek ezután rögzítettek egy angolul sikoltozó női hangot: "Elütöttél egy hajót!". Mire visszakérdez szintén angolul egy férfi: "Micsoda?" Ezután erősödik fel a hajó menetzaja, vagyis a kapitány kinyitotta a kormányállás ajtaját. Ezt követően egy telefoncsörgést lehet hallani. Másfél perccel az ütközés után hangzik fel magyarul és németül elsőként a riasztás: "Ember a vízben a Margitszigetnél!" Innentől pedig másodpercenként hallható a rádió hangja: "Felborult egy hajó!"

A dunai hajózásban részt vevőknek a Navinfo Rádió szolgáltatja a hajózáshoz szükséges pontos információkat, illetve három rádiócsatornán az egymás közötti kommunikációt. A 10-es csatorna a hajó-hajó közötti forgalmazást biztosítja, ezen keresztül zajlott a katasztrófa során vízbe esettek mentéséről a kommunikáció. A 16-os csatorna a vészhelyzeti kommunikációnak van fenntartva.

Most kiderült, pontosan mikor és hogy jelezte a Navinfónak a Viking Sigyn kapitánya a két hajó ütközését.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
baleset.jpg

Tömegkarambol az M3-ason: 7 autó ütközött össze

A vasárnap délutáni balesetben szerencsére nem sérült meg senki.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 14.Az M3-as autópálya Budapest irányába vezető oldalának 53-as kilométerében július 14-én, vasárnap délután fél 4 körül nagy baleset volt:

hét autó ütközött egymásnak.

A rendőrség honlapján azt közölte,

a karambolban nem sérült meg senki.

A helyszínelés idejére egy sávon halad a forgalom.

Júniusban több baleset is történt az M3-ason: egy ízben egy kamion átszakította az M3-as egyik hídjának szalagkorlátját, majd a levegőben lógva állt meg. Szerencsére a sofőr nem sérült meg, de sokkos állapotban szállították kórházba. Egy diákokat szállító busz pedig árokba hajtott Kálnál, a balesetben hét ember megsérült.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x