hirdetés
elgazolta.png

Felfoghatatlan tragédia: véletlenül halálra gázolta egyéves kisfiát az ausztrál olimpikon

Isaac Ntiamoah atléta és családja éppen a kicsi születésnapjára készült, amikor megtörtént a végzetes baleset.
Címkép: Youtube - szmo.hu
2019. július 14.


hirdetés

Isaac Ntiamoah ausztrál atléta családjában borzalmas tragédia történt, ráadásul egy ünnepinek indult eseményen. A 36 éves ausztrál olimpikon

véletlenül, tolatás közben megölte a saját kisfiát, amikor a gyerek egyéves születésnapjára készültek Sydney-beli otthonukban.

A baleset helyi idő szerint pénteken történt, kora délután.

A sportoló éppen elindult otthonról, hogy partikellékeket vegyen a kicsi születésnapi bulijára,

amikor elgázolta.

A kisfiúval az édesanyja rohant a legközelebbi kórházba, de sajnos már nem tudták megmenteni az életét, belehalt a sérüléseibe.

Ntiamoah akkora sokkban volt a tragédia után, hogy a rendőrök kérdéseire is képtelen volt válaszolni, írja a Daily Mail. Kötelező vér- és vizeletvizsgálatnak vetették alá, és nyomozást indítottak, hogy kiderüljön, pontosan milyen körülmények között történhetett meg ez a szörnyűség.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
tvs.jpg

Fiatal YouTube-sztár az első halálos áldozata az elektromos rollerezésnek Angliában

Emily Hartridge péntek reggel halt meg, amikor rollerezés közben összeütközött egy teherautóval egy körforgalomban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 14.Elektromos rollerjével ütközött, így halt meg televíziós műsorvezető és a YouTube-sztár, Emily Hartridge. Az övé volt az első halálos ütközés Angliában, ami elektromos rollerezés közben történt - írja a The Guardian.

Emily Hartridge péntek reggel halt meg, amikor rollerezés közben összeütközött egy teherautóval egy körforgalomban, London délnyugati részén.

A 35 éves közösségimédia-sztár tévéműsorokban is szerepelt, és személyi edzőként is dolgozott. Hartridge a „Tíz ok, amiért…” című videósorozatával vált ismertté, amelyben humoros videókat készített. Miután havonta milliós megtekintést értek el a videói, tévéshow-k vezetését bízták rá.

Lapozz a bejelentésért és a képeiért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
gobbo.jpg

Horrorsérülés: átszúrta a 16 éves kerékpáros tüdejét a pálya egy darabja

Annyira szerencsétlenül mozdult el egy esés után a fadarab, hogy az beleállt az eleső versenyzőbe.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 14.Szörnyű és horrorfilmekre emlékeztető sérülést szenvedett egy olasz versenyző a belgiumi junior és U23-as pályakerékpáros Európa-bajnokságon.

Lorenzo Gobbo az omnium versenyszám scratch nevű futamában sérült meg. (Ez egy egyéni futam meghatározott távon, ahol a helyezéseket az utolsó sprint és a lekörözések száma dönti el.)

Egy több versenyzőt érintő bukás miatt

az egyik kerékpár pedálja kimozdított egy nagy parkettadarabot, ami dárdaként fúródott az éppen eleső Lorenzo Gobbo testébe, átszúrva a tüdejét is.

Nem ez az első eset, hogy ezen a pályán hasonló baleset történt.

2011-ben egy maláj versenyző lábát döfte át egy 25 centis fadarab.

Olasz források szerint a 16 éves Lorenzo Gobbo szerencsére nem vesztette el az eszméletét, és a kiérkező mentők el tudták állítani a vérzést.

A fiút azonnal kórházba szállították, és háromórás műtét során eltávolították a fadarabot a testéből. Az olasz versenyző túl van az életveszélyen, de egyelőre az intenzíven tartják megfigyelésen.

A CyclingNews szerint Lorenzo végig megőrizte a humorérzékét, a balesete ellenére nem esett pánikba, és azt mondta, szívesebben került volna a győzelmével a hírekbe.

Lapozz a képekért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
hungaro.png

Meghalt egy sportvezető vasárnap a Hungaroringen

39 éves volt, és bár a mentők percek alatt kiértek hozzá a pályakórházból, sajnos kétórás küzdelem után sem tudták helyreállítani a keringését.
Címkép: Youtube - szmo.hu
2019. július 14.A Hungaroring egyik szakmai tagja meghalt a Hungaroring Classic mérkőzés alatt vasárnap, írja az f1vilag.hu.

A versenypálya tájékoztatása szerint

a szakember 39 éves volt, és bár a mentők percek alatt kiértek hozzá a pályakórházból, sajnos kétórás küzdelem után sem tudták helyreállítani a keringését.

A Hungaroring közleménye szerint a verseny sportszakmai közreműködője a főépületben halt meg, miután rosszul lett.

„A Hungaroring mélyen együttérez a családdal, kollégákkal és barátokkal. Az elhunyt munka iránti elkötelezettségét példának tekintjük, állandó vidámságát örökre megőrizzük”

- írják.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
baleset.jpg

Tömegkarambol az M3-ason: 7 autó ütközött össze

A vasárnap délutáni balesetben szerencsére nem sérült meg senki.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 14.Az M3-as autópálya Budapest irányába vezető oldalának 53-as kilométerében július 14-én, vasárnap délután fél 4 körül nagy baleset volt:

hét autó ütközött egymásnak.

A rendőrség honlapján azt közölte,

a karambolban nem sérült meg senki.

A helyszínelés idejére egy sávon halad a forgalom.

Júniusban több baleset is történt az M3-ason: egy ízben egy kamion átszakította az M3-as egyik hídjának szalagkorlátját, majd a levegőben lógva állt meg. Szerencsére a sofőr nem sérült meg, de sokkos állapotban szállították kórházba. Egy diákokat szállító busz pedig árokba hajtott Kálnál, a balesetben hét ember megsérült.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x