A Rovatból

Visszatért Drotár Adrienn, aki felrobbantotta a magyar netet a szürreális videójával

Drámai hangulatú zenei aláfestéssel jelentette be: indul a választásokon!

Link másolása

"Értékteremtő munkahelyeket kell létrehozni a választókerületekben, ezért mindent megteszek!" - közli rögtön az elején Drotár Adrienn a választási kampányhoz készült videójában.

Szinte szó szerint felrobbantotta a netet 2017-ben azzal a - kissé szürreális hangulatú - felvétellel, amely a Hajdúszoboszló Televízió stúdiójában zajlott közte és a műsorvezető között.

#választás #politika #április8 #képviselő #szavazok #párt #policy #representative #parlament #policychange #honestyisthebestpolicy #policyandchange #policy

69 Likes, 4 Comments - Adrienn Drotár (@adrienndrotar) on Instagram: "#választás #politika #április8 #képviselő #szavazok #párt #policy #representative #parlament..."

Akkor még a Magyar Gazdák és Polgárok Pártja élén állt, most az Új Magyar Front Mozgalom színeiben jelöltette magát, az ajánlásokat sikeresen megszerezte, a szoboszlóiak akár rá is szavazhatnak. És mit ígér, illetve mint mond magáról Magyarország minden bizonnyal egyik legérdekesebb jelöltje?

"Születésem óta Hajdúszoboszlón élek, több mindennel foglalkozom, így ingatlanközvetítés, fogtechnika, taxizás" - árulja el Drotár Adrienn.

"Mindent önerőből értem el." És mi a programja? Például az, hogy olyan családoknak segítsen, akik nem tudják sportolni vagy nyári táborba vinni a gyerekeiket. A videóból sokkal többet nem tudhatsz meg, de érdemes megnézni.

VIDEÓ: Drotár Adrienn kampányfilmje:

Drotár Adriennt tavaly fiatal, ambíciókkal teli vállalkozóként mutatta be a Hajdúszoboszlói Városi Tv, aki "politikai babérokra tör". Ő pedig rögtön az elején meg is indokolja, miért vállalta el a Magyar Gazdák és Polgárok Pártjának országos alelnöki pozícióját. "A jövő mi vagyunk, fiatalok és az emberek, és igazából ha tehetünk érte, és van céljaink, akkor miért ne próbálnánk meg."

A párt szlogenje ismerős lehet: "Isten, haza, család". Drotár Adrienn meg is magyarázza: "Nagyon fontosnak tartjuk ezt, hogy a család támogatásait, és hogy részt vehessünk minden embernek, hisz a családból... tehát az táplálja az országot, hogyha családok vannak."

A tavalyi beszélgetés, amire több mint félmillióan kattintottak:

Ha kíváncsiak vagytok Drotár Adriennre, Facebookon és Instagramon is követhetitek!

#taxi #barbietaxi #barbie #vasut #pink #opelzafira #taxigirl #taxiday #taxitime #taxiforever #taxi? #taxistas #taxilife #taxilove

119 Likes, 4 Comments - Adrienn Drotár (@adrienndrotar) on Instagram: "#taxi #barbietaxi #barbie #vasut #pink #opelzafira #taxigirl #taxiday #taxitime #taxiforever #taxi?..."

Gyűjteményem újabb szerzeménye ! ????❤️????? #bmw #bmwpower #bmw93 #bmwcabrio #bmwlove #bmwforever #bmwclub #bmwmpower #bmwmpaket #mpaket #bmwfanatik

165 Likes, 5 Comments - Adrienn Drotár (@adrienndrotar) on Instagram: "Gyűjteményem újabb szerzeménye ! ????❤️????? #bmw #bmwpower #bmw93 #bmwcabrio #bmwlove #bmwforever..."


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Pottyondy Edina: A „Magyar saga” most már durvább rejtély, mint a Da Vinci-kód
A youtuber, humorista nehezen talál választ két jelenségre is, amely az utóbbi napokban történt. Ezekben Gulyás Gergely, Magyar Péter és Gáspár Győző is szerepel.

Link másolása

Pottyondy Edina közösségi oldalán két fontos kérdést tett fel követőinek, amelyekre választ is vár tőlük.

Mint írja:

"Eljött a pillanat, hogy kénytelen vagyok a kollektív bölcsességhez, a kommentfolyamhoz fordulni. A “Magyar saga” most már durvább rejtély, mint a Da Vinci-kód, és nem merek annyi tudatmódosítót bevenni, amivel közel juthatnék az igazsághoz" - kezdi a posztját. Majd felteszi a két kérdést:

1. Amikor Gulyás Gergely egy ellenzéki újságírónak válaszolva, kétszer(!), szó szerint(!) elmondja, hogy "...de én úgy gondolom, hogy ami most történik, ahhoz nekem nincs közöm. Ha mégis, akkor még nagyon hálásak lesznek nekem. Jól jegyezze meg mindenki".

Kinek üzen Gulyás kancelláriaminiszter?

Magyar Pétert fenyegeti azzal, hogy készül valami ellene? Vagy Orbánt fenyegeti azzal, hogy ha kirúgja, akkor ő is borít? És kik lesznek hálásak? A jobboldali szavazók, mert Magyar az atombomba, ami az ellenzéket robbantja szét? Vagy a baloldaliak, mert Gulyás az atombomba, aki szintén ki fogja mondani, hogy ez egy maffiaállam?

2. És ezzel egy időben a nemzethy-keresztény politizálás legfényesebb reménysége, Győzike posztol egy csomó képet Brüsszelből, az Európai Parlamentből narancssárga nyakkendőben. Letiltja a hozzászólásokat, és zenének azt az Edda számot rakja be, amit Magyar Péter is használt a Facebookon: "Álmodtam egy világot magunknak, itt állunk a kapuja előtt".

Győzike lesz a csodafegyver Magyar Péterrel szemben? Nem elég Deutsch Tamás, másodiknak ott lesz ő is? Vagy csak annyi az üzenet, hogy Magyar Péter egy Győzike?

És olyan álmai vannak, mint Győzikének? Komolyan Mónika show kampányt csinálnak az EP választásból?

Én tényleg nem értem. Egyetlen nap két ilyen rejtély... Megyek Agatha Christie-t olvasni, azzal kikapcsolódom, és izgatottan várom a tippeket"

- írja.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

FELFEDEZŐ
A Rovatból
Párkapcsolatban él a sziámi ikerpár egyik tagja, míg a másik aszexuális
A szimpátia mindhármuk között megvan, de a férfi mégis csak egyikükkel él nemi életet. Az ikrek őszintén beszéltek életükről.

Link másolása

Nemrégiben beszámoltunk arról, hogy a világ egyik leghíresebb sziámi ikerpárjának egyik tagja férjhez ment, még az esküvői táncukról és hitvesi csókjukról is megosztottak felvételt. (Igaz, nem sokkal később a férj apasági botrányáról is cikkeztünk.)

Abby és Brittany Hensel bár sokat szerepel a médiában, intim titkaikról nem szoktak beszélni. Nem úgy Carmen és Lupita Andrade, akik szintén egy testbe születtek: ők a derekuknál fogva nőttek össze, felsőtestük azonban teljesen külön van. És bizony itt is beütött a szerelem, bár esetükben egyelőre házasságról nem beszélhetünk.

Szívesen beszélnek azonban az életükről, és ők egészen intim titkaikat is megosztják a nagyközönséggel. „Ha egyikünk fáradt, nem kell mindkettőnknek annak lennie, mert két külön agyunk van. Igen, egyikünk lehet ébren, másikunk pedig aludhat, mert két külön ember vagyunk” – mesélte Carmen.

Mindketten saját végtagjaikat irányítják, egymásét nem is tudják. Azonban gyerekkorukban időbe telt, míg mozdulataikat összehangolták. Mára azonban autót is vezetnek.

Az ikreknek a nemi szerve is közös, azonban a nemi vágyuk nem: míg Lupita aszexuális, addig Carmen párkapcsolatban él. Daniellel egy társkeresőn ismerkedett meg, és egy percig sem tagadta le ikertestvérét – persze azért az nehéz is lett volna.

A közös hangot mindannyian megtalálták egymással, sőt egy vicces történetet is megosztottak:

„Vicces, mert én későbbig maradok fent, mint Lupita, de amikor Daniel nálam alszik, én gyorsan elalszom – ő pedig fennmarad és beszélget vele”

– mesélte el Carmen.

via 24.hu

Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Majdnem tömegkarambolt okozott egy piroson átszáguldó villamos Óbudán
A motoros és az autósok éppen csak el tudták kerülni az ütközést. A villamos nem is lassított a kereszteződésben.
Maier Vilmos - szmo.hu
2024. április 11.


Link másolása

Nem sokon múlt a tragédia a Flórián téren, amikor a tilos jelzést figyelmen kívül hagyta egy villamos sofőrje. A BpiAutósok.hu YouTube-csatornájára feltöltött videó alapján jól látszik, hogy a lámpánál várakozó motoros és autósok a zöld jelzés után elindulnak a balra kanyarodó sávban, ám ezzel egy időben óriási sebességgel, lassítás nélkül átszáguld a kereszteződésen egy villamos.

Csak azért nem lett nagyobb baj a helyzetből, mert az utolsó pillanatban a robogós és a többiek is megtorpantak.

A hajmeresztő jelenetet itt lehet megnézni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Most kiderül, Orbán Viktor mi szeretett volna lenni kiskorában – több fideszes politikus is érdekes választ adott
A kormánypárti politikusok a TikTokon válaszoltak arra a kérdésre, hogy mik szerettek volna lenni gyerekkorukban. Majdnem mindenki messze került az álmaitól.

Link másolása

Nagyot mennek a TikTokon a fideszes politikusokról készült videóknak, amiben néhány kevésbé ismert információt osztanak meg magukról. Legutóbb például Orbán Viktor, Szijjártó Péter és Deutsch Tamás azt mondta el, mi volt az a zeneszám, amit legutóbb hallgattak meg.

A Viktor a TikTokon csatornán vezető kormánypárti politikusok azt árulták el, gyerekkorukban mik szerettek volna lenni.

A legkisebb meglepetést talán Orbán Viktor jelentette, aki futballistaként képzelte el a jövőjét, hisz a miniszterelnök fociszeretete messze földön közismert.

Ugyanezt a pályát képzelte el magának Kubatov Gábor pártigazgató is.

Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelölt érdekes szakmát választott volna magának: gömbvillámkutató akart lenni, de B opcióként játszott nála még a régész is.

Szijjártó Péter egy gyakori gyerekkori vágyálom alapján mozdonyvezetéssel akarta megkeresni a betevőt, nála ez azonban családi hagyományból is jön.

Németh Szilárd erdőmérnök vagy csillagász szeretett volna lenni, míg Deutsch Tamás érdekes szakmaválasztással kápráztatta el a felnőtteket. Mint kiderült, egyszer teljesen véletlenül mondta azt a kérdésre, hogy mérnöknek készül, és mivel ezzel nagy sikert aratott, ezután évekig ezt válaszolt a MI leszel, ha nagy leszel? kérdésre.

@viktor_a_tiktokon És te mi akartál lenni? #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #SzijjártóPéter #SzentkirályiAlexandra #KubatovGábor #NémethSzilárd #DeutschTamás ♬ Clock It - Chris Alan Lee

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk