hirdetés

FELFEDEZŐ

Szemcsepp helyett körömragasztót csepegtetett a szemébe egy brit anyuka

Túlságosan elvonta a figyelmét egy lakásátalakítós műsor, összekeverte a dobozokat.

Link másolása

hirdetés

Szénanáthája miatti szemproblémáját akarta enyhíteni, sokkal nagyobb gondot okozott azzal, hogy véletlenül ragasztót cseppentett a szemébe egy brit anya - írja a The Sun.

A 35 éves nő éppen egy lakúsfelújítós műsort nézett, amikor szénanáthája tüneteit akarta enyhíteni, ám nem találta a szemcseppet. Ekkor látott meg egy nagyon hasonló alakú, ám teljesen más tartalmú dobozt.

Mivel elmondása szerint teljes figyelmét a tévéműsorra fordította, nem nézte meg rendesen a dobozt, és abból nyomott egy adagot a szemébe.

Az első csepp égette a szemét, ám azt gondolta, hogy biztosan csak annyira ki van száradva, hogy így hat a szemcsepp. Épp ezért biztonság kedvéért mégegyet csepegtetett, amitől már jóformán lángolni kezdett a szeme. Másik, ép szemgolyóját akkor irányította rá a dobozra, amelyen az állt: körömragasztó.

Azonnal a konyhába rohant, ahol megpróbálta kimosni az anyagot a szeméből. A ragasztót azonban nem volt olyan egyszerű eltüntetni, ezért ötéves lányával a sarkában előbb a szomszédhoz, majd a kórházi ügyeletre ment, ahol aztán ellátták. Sok mindent nem tudtak tenni, csak forró vizes borogatást tettek a szemére, és megpróbálták azzal finoman kidörzsölni a ragasztót.

Furcsamód előtte is épp egy olyan beteg volt bent, aki összeragasztotta véletlenül a szemeit.

hirdetés
A nőt kezelő orvos elmondta, hogy 17 éves karrierje során még sosem látott ilyet, aznap pedig rövid idő leforgása alatt kettőt is.

Szeme még nem jött teljesen rendben, folyamatosan távoznak még belőle a ragasztódarabok, és még mindig égeti egy kicsit. Azt a tanulságot szűrte le, hogy többet nem hagyja ennyire elvonni a figyelmét egy tévéműsor által.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ

Videón, ahogy Tüttő Kata kilovagol a tengerből

Semmilyen metaforikus jelentéstartalom nincs a címben: a főpolgármester-helyettes tényleg egy lovon jött ki a tengerből.

Link másolása

hirdetés

Tüttő Kata egy igen különös videót osztott meg nemrég az Instagram-oldalán.

Az MSZP-s főpolgármester-helyettes a felvételen éppen lóháton jön ki a tengerből.

Bemutatkozása alapján az ellenzéki politikus "amatőr természetbúvár", ami a kép alapján meglehetősen bizarrul hangzik.

Tüttő Kata magyarázatot nem adott a jelenségre, és mi sem tudunk ehhez érdemben hozzátenni, így inkább mutatjuk a videót.

Íme:

 

hirdetés
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tüttő Kata (@tuttokata) által megosztott bejegyzés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ

Házasodna a gazda: összeszedték az eddigi legintimebb jeleneteket egy videóba

Volt már itt csókcsata, szeretkezés és kocsiban kényeztetés is.

Link másolása

hirdetés

Két héttel ezelőtt kezdődött el a Házasodna a gazda című társkereső reality új évada az RTL-en. A műsorban gazdálkodik keresnek párt maguknak, méghozzá úgy, hogy a számukra szimpatikus jelölteket meghívták a birtokukra, hogy ott aztán személyesen is megismerjék egymást. Közülük aztán néhány naponta kiválasztanak egyet vagy többet, akivel nem akarják folytatni az ismerkedést, és ez addig megy így, amíg végül (jobb esetben) egy marad, az, akivel a leginkább el tud képzelni egy kapcsolatot.

Bár még csak nagyjából a felénél tart az új évad, máris rengeteg érdekes és pikáns jelenetet láthattak a nézők.

A legbevállalósabbak eddig Zoli és Gergő gazda voltak, akik már több lánnyal is intim közelségbe kerültek. Zoli az egyik lánnyal már együtt töltött egy éjszakát, míg Gergő az egyik kiválaszottjával hosszasan csókolózott, egy másik lány pedig a kocsiban kényeztette őt.

VIDEÓ: Az eddigi legintimebb jelenetek


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

A TikTokon osztotta meg egy nő, hogy a szomszédja a bokor mögül leskelődik utána

„Hát ezért húzom be mindig a függönyöket!” - kommentálta a felvételt a Lucy nevű felhasználó.
Fotó: lucy.2481/TikTok - szmo.hu
2021. augusztus 01.


Link másolása

hirdetés

Hamar elterjedt TikTokon az a videó, amit a Lucy nevű felhasználó készített a saját szomszédjáról. A felvételen az idősebb férfi egy bokor mögül leselkedik a fiatal nő otthonába - írja az Indy100.

“Az emberek mindig megkérdezik, hogy miért van behúzva a függönyöm. Hát, éppen ezért!” - fűzte hozzá a skót Lucy, majd ráközelített a szomszédra, aki a kerítés túloldaláról, egy növény mögül bámészkodott befelé.

Amint rájött, hogy filmezik, a férfi gyorsan lemászott és eltűnt. A videót azóta közel 3 millióan tekintették meg, és sokakat inspirált arra, hogy elmeséljék a saját tapasztalataikat is:

“Vennem kellett két pitbullt, annyira tartok a zaklatómtól. Hét házzal arrébb lakik” - írta egy felhasználó.

Egy másik szerint nem érdemes a rendőrséghez fordulni: “Nem érdekli őket a dolog. A szomszéd férfi egy hónapig filmezett engem a hálószobám ablakában, és nem tettek semmit.”

“Ez nem számít birtokháborításnak, ezért az én ügyemben sem léptek, kénytelen voltam egy magas fémkerítést építtetni” - tette hozzá egy harmadik kommentelő. Mások azt javasolták Lucy-nak: hordjon magával paprikasprét, helyezzen el kamerákat a lakás körül, esetleg tegyen átlátszatlan fóliát az ablakokra.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Hangos zene miatt riasztották a rendőrséget, de csak egy cica volt otthon, aki maga DJ-zett a lakásban

A spanyolországi cicának köszönhetően új értelmet nyert a „partiállat” kifejezés.
Fotó: BUMIPUTRA/Pixabay (illusztráció) - szmo.hu
2021. augusztus 01.


Link másolása

hirdetés

Olyan hangosan dübörgött a zene egy spanyolországi lakásban, hogy a szomszédok képtelenek voltak aludni.

A lugói Ronda das Fontiñas társasház lakói végül a rendőrséget értesítették, hogy vessenek véget az őrült házibulinak - írja az iheartintelligence.

Amikor azonban az egyenruhások kiérkeztek, döbbenten szembesültek vele, hogy a lakásban egy lélek sem tartózkodik. Egyedül egy macska volt a helyszínen. A trükkös házikedvenc a gazdái távollétében kapcsolta be a sztereót, és a mancsa segítségével tolta maximumra a hangerőt, ezzel okozva nehéz perceket a szomszédoknak.

“Új értelmet nyert a ‘partiállat’ kifejezés” - írta később a spanyol média, amikor beszámolt “DJ Macskáról”.

Szerencsére sikerült időben értesíteni az állat gazdáját, akinek hazatérve kellett szembenéznie a dühös szomszédokkal.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: