FELFEDEZŐ
A Rovatból

Suhajda Szilárd felesége először beszélt a tragédiájukról: „Meg kellett mondanom a kisfiunknak, hogy apa nem jön haza!”

Legindi Tímea elárulta, egy pszichológussal is átbeszélte, mit kell mondani egy ilyen korú kisfiúnak ebben a szívszaggató helyzetben.

Link másolása

Suhajda Szilárd tavalyi tragédiája óta most először beszélt hosszabban a nyilvánosság előtt a hegymászó özvegye, Legindi Tímea, aki Csisztu Zsuzsa műsorában azt mondta, a legmesszebbmenőkig megbízott férjében és hitt abban, hogy képes meghódítani a Mount Everestet.

Tímea beszélt azokról az órákról is, amikor először kapott információt arról, hogy férje meghalhatott a csúcstámadás során, de még keresik.

„Nem rohantam a fürdőszobába zokogva, hanem valahogy úrra lett rajtam a megfontoltság, és a magam számára is meglepő módon azt válaszoltam a hír hozójának, hogy várjuk meg, amíg ezt egy másik forrásból is megerősítik, csak akkor mondjuk el a médiának” – mondta az özvegy a Csisztu Channel videójában.

Tímea azt mondta, férje remek formában, teljes mértékben felkészülve indult a csúcstámadásra. Hozzátette,

Szilárddal szinte mindennap beszélt telefonon, a végső hajrá előtt is „összeszedett volt, térben és időben, teljesen el tudta magát helyezni, semmi jel nem vetítette előre a később bekövetkezett tragédiát. Ha ott állok mellette, akkor sem tudom visszafordítani és nem tudom lehozni.”

Miután bebizonyosodott, hogy férje nem tér vissza a Mount Everestről, Tímea egy pszichológussal is beszélt, hogy átsegítse magát és 5 éves kisfiát, Somát a családfő elvesztésén. A szakember többek között abban is segített, hogy mit kell mondani egy ilyen korú kisfiúnak ebben a szívszaggató helyzetben.

„Csak négynapi nem alvás után tudtam rávenni magam, hogy leüljek beszélgetni Somával. Szívbe markoló pillanat volt, amikor meg kellett mondanom neki, hogy apa nem jön haza!” – mondta Tímea.

A teljes beszélgetést ITT tudod megnézni.

via Blikk

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Majdnem tömegkarambolt okozott egy piroson átszáguldó villamos Óbudán
A motoros és az autósok éppen csak el tudták kerülni az ütközést. A villamos nem is lassított a kereszteződésben.
Maier Vilmos - szmo.hu
2024. április 11.


Link másolása

Nem sokon múlt a tragédia a Flórián téren, amikor a tilos jelzést figyelmen kívül hagyta egy villamos sofőrje. A BpiAutósok.hu YouTube-csatornájára feltöltött videó alapján jól látszik, hogy a lámpánál várakozó motoros és autósok a zöld jelzés után elindulnak a balra kanyarodó sávban, ám ezzel egy időben óriási sebességgel, lassítás nélkül átszáguld a kereszteződésen egy villamos.

Csak azért nem lett nagyobb baj a helyzetből, mert az utolsó pillanatban a robogós és a többiek is megtorpantak.

A hajmeresztő jelenetet itt lehet megnézni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

FELFEDEZŐ
A Rovatból
Párkapcsolatban él a sziámi ikerpár egyik tagja, míg a másik aszexuális
A szimpátia mindhármuk között megvan, de a férfi mégis csak egyikükkel él nemi életet. Az ikrek őszintén beszéltek életükről.

Link másolása

Nemrégiben beszámoltunk arról, hogy a világ egyik leghíresebb sziámi ikerpárjának egyik tagja férjhez ment, még az esküvői táncukról és hitvesi csókjukról is megosztottak felvételt. (Igaz, nem sokkal később a férj apasági botrányáról is cikkeztünk.)

Abby és Brittany Hensel bár sokat szerepel a médiában, intim titkaikról nem szoktak beszélni. Nem úgy Carmen és Lupita Andrade, akik szintén egy testbe születtek: ők a derekuknál fogva nőttek össze, felsőtestük azonban teljesen külön van. És bizony itt is beütött a szerelem, bár esetükben egyelőre házasságról nem beszélhetünk.

Szívesen beszélnek azonban az életükről, és ők egészen intim titkaikat is megosztják a nagyközönséggel. „Ha egyikünk fáradt, nem kell mindkettőnknek annak lennie, mert két külön agyunk van. Igen, egyikünk lehet ébren, másikunk pedig aludhat, mert két külön ember vagyunk” – mesélte Carmen.

Mindketten saját végtagjaikat irányítják, egymásét nem is tudják. Azonban gyerekkorukban időbe telt, míg mozdulataikat összehangolták. Mára azonban autót is vezetnek.

Az ikreknek a nemi szerve is közös, azonban a nemi vágyuk nem: míg Lupita aszexuális, addig Carmen párkapcsolatban él. Daniellel egy társkeresőn ismerkedett meg, és egy percig sem tagadta le ikertestvérét – persze azért az nehéz is lett volna.

A közös hangot mindannyian megtalálták egymással, sőt egy vicces történetet is megosztottak:

„Vicces, mert én későbbig maradok fent, mint Lupita, de amikor Daniel nálam alszik, én gyorsan elalszom – ő pedig fennmarad és beszélget vele”

– mesélte el Carmen.

via 24.hu

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

FELFEDEZŐ
A Rovatból
Napfogyatkozás helyett valami igen furcsát mutatott be egy mexikói tévé
A műsorvezető igencsak meglepődött, mikor megjelent a nézői videó, amiben a Hold helyett valami egészen más jelent meg.

Link másolása

Egy „különös” felvételt osztott meg valaki a neten a napfogyatkozásról, de a Hold helyett egy bizonyos férfi „testrész” takarta ki a Napot.

A kínos eset egy mexikói televízió műsorában történt. Az RCG Media televízió 24/7 című műsorában a műsorvezető az amerikai teljes napfogyatkozásról beszélt éppen, mikor egy néző videót mutattak meg a jelenségről.

A felvételt gyorsan levették, és a műsorvezető pedig azonnal közölte, hogy a nézői videók kellemetlen helyzeteket eredményezhetnek.

A „herefogyatkozás” átverésnek már hagyománya van Amerikában – írja az RTL.hu.

2019-es chilei napfogyatkozás idején is több hasonló felvétel is terjedt a neten, akkor a Mötley Crue dobosa, a Pamela Andersonnal készített szexvideójáról is ismert Tommy Lee is tett fel ilyen felvételt az Instagram-oldalára.

A felvétel ITT látható.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Most kiderül, Orbán Viktor mi szeretett volna lenni kiskorában – több fideszes politikus is érdekes választ adott
A kormánypárti politikusok a TikTokon válaszoltak arra a kérdésre, hogy mik szerettek volna lenni gyerekkorukban. Majdnem mindenki messze került az álmaitól.

Link másolása

Nagyot mennek a TikTokon a fideszes politikusokról készült videóknak, amiben néhány kevésbé ismert információt osztanak meg magukról. Legutóbb például Orbán Viktor, Szijjártó Péter és Deutsch Tamás azt mondta el, mi volt az a zeneszám, amit legutóbb hallgattak meg.

A Viktor a TikTokon csatornán vezető kormánypárti politikusok azt árulták el, gyerekkorukban mik szerettek volna lenni.

A legkisebb meglepetést talán Orbán Viktor jelentette, aki futballistaként képzelte el a jövőjét, hisz a miniszterelnök fociszeretete messze földön közismert.

Ugyanezt a pályát képzelte el magának Kubatov Gábor pártigazgató is.

Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelölt érdekes szakmát választott volna magának: gömbvillámkutató akart lenni, de B opcióként játszott nála még a régész is.

Szijjártó Péter egy gyakori gyerekkori vágyálom alapján mozdonyvezetéssel akarta megkeresni a betevőt, nála ez azonban családi hagyományból is jön.

Németh Szilárd erdőmérnök vagy csillagász szeretett volna lenni, míg Deutsch Tamás érdekes szakmaválasztással kápráztatta el a felnőtteket. Mint kiderült, egyszer teljesen véletlenül mondta azt a kérdésre, hogy mérnöknek készül, és mivel ezzel nagy sikert aratott, ezután évekig ezt válaszolt a MI leszel, ha nagy leszel? kérdésre.

@viktor_a_tiktokon És te mi akartál lenni? #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #SzijjártóPéter #SzentkirályiAlexandra #KubatovGábor #NémethSzilárd #DeutschTamás ♬ Clock It - Chris Alan Lee

Link másolása
KÖVESS MINKET: