News here
hirdetés

FELFEDEZŐ

Rákay Philip újra üzent Fekete-Győr Andrásnak: „Nem Fegyőr, nem az a baj, hogy dajkálod a fiadat”

Rákay hosszú posztban reagált újra: „Ha valamit hibáztam, az pusztán annyi volt, hogy nem tettem teljesen egyértelművé, én mire is gondolok. Hát most pótolom.”

Link másolása

hirdetés

Nem csitulnak a kedélyek Rákay Philip posztolt, majd letörölt bejegyzése miatt. Mint mi is megírtuk, a jobboldali véleményvezér, Rákay Philip a minap egy Fekete-Győr Andráson élcelődő posztot tett ki a Facebookra. Az ügy azért vert nagy port, mert a volt tévés a Momentum volt pártelnökének kisgyerekes fotójára szólt be. Fekete-Győr a képen egy hordozóban tartotta újszülött gyerekét, miközben az ügyeit intézte, amire Philip csak annyit írt néhány sírva nevetős emotikon kíséretében: „Szép új világ...”. Erre a politikus is visszaszólt és sok civil, művész és politikus is kiállt a volt pártelnök és az apaság mellett.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója - Mozgalom indult a közösségi médiában: szépújvilág hashtaggel töltenek fel apák hordozókendős fotókat magukról

Rákay Philip ezt követően szerdán délután betelefonált Bolgár György Kulbrádión futó Megbeszéljük című műsorába, ahol arról beszélt, hogy a „szép új világ” megjegyzés sok mindenre vonatkozhat:

Az üzenetváltás azonban tovább folytatódott, szerdán Fekete-Győr a közösségi oldalán számolt be arról, hogy a Baptista Szeretetszolgálatnál járt, és egy megjegyzést tett a fideszes Rákay felé is. Először beszámolt arról, hogy rászoruló kicsik kapnak majd ajándékot, végül hozzátette:

hirdetés

"Próbáltam figyelni arra, hogy a »családbarát« fideszes megmondóemberek lelki nyugalmát semmilyen családbarát kellék ne zavarja meg, de Rákay mai kiborulása után én már semmit sem tudok garantálni".

Rákay Philip csütörtökön egy hosszú bejegyzést osztott meg közösségi oldalán, amelyben újra kifejtette véleményét:

„Nem Fegyőr, nem az a baj, hogy dajkálod a fiadat!” – kezdte a posztot, majd azzal folytatta, hogy ő is foglalkozott a gyerekeivel, mikor kicsik voltak.

"És akkor most a szülői, ellágyulós rész után, talán térjünk a lényegre! Amikor a fotódat megosztva csupán ennyit írtam: „Szép új világ :)", nyitva hagytam a lehetőséget mindenkinek, hogy azt gondoljon az általad közzétett képről és rólad, amit csak szeretne. Ha valamit hibáztam, az pusztán annyi volt, hogy nem tettem teljesen egyértelművé, én mire is gondolok. Hát most pótolom" - magyarázkodott.

"Igen, zsigerileg borzongok attól a „szép új világtól”, amit te és a pártod prominensei minden megmozdulásotokban, posztban, megszólalásokban, teljes mellszélességgel képviseltek. Rosszul vagyok a nyílt társadalomnak becézgetett ön és közveszélyes víziótoktól, az Európai Egyesült Államok ötletétől, a szélsőliberális, jóemberkedő önsorsrontástól, a migránssimogató attitűdtől, a gender-idiotizmustól, a nyugati hálózatok által vezényelt felforgatástól, az évről-évre képtelenebb haladár ötleteitektől, a virtigli hazaáruló tempótól.

És hánynom kell azoktól a mondataidtól, amelyeket egy-két hónapja - még vágyvezérelt miniszternökként - kiáltottál világgá, amikor minden levegővételnél börtönt, meg vagyonelkobzásokat emlegettél, miközben modernkori Lenin-fiúkat idézve vázoltad, hogyan kell majd politikai ellenfeleidet „satuba” rakni, mindaddig, amíg az „illető elveszíti az idegrendszerét”.

Részletesen kifejtette, hogy ő miért tartja "alávaló közbeszédnek" a baloldal megnyilvánulását. Példának felhozott egy korábbi esetet is, amikor szerinte Novák Katalint bántották meg.

Szerinte a másik oldalhoz képest az ő megnyilvánulása "kimondottan finom, úri stílus volt tőlem, ahhoz képest, amit rólatok gondolok, és amit te - személy szerint is - megérdemelsz".

Végül megjegyezte:

"És nem, nem mentesíti, nem teszi zárójelbe a politikailag vállalhatatlan megmozdulásaidat a cukiskodó, babás fotó sem, sőt az előzmények tükrében számomra inkább visszásnak tetszik. (Újra leírom, a mindent félreértő, félremagyarázó észosztók kedvéért: eszem ágában sincs megkérdőjelezni az apai szeretetedet!)

A fényképed mellé egyébként azt is írhattam volna: inkább a kisfiaddal foglalkozz, mint a hazánk sorsával!

Mindannyian jobban járnánk, drága Fegyőr apuka!"hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ
Stílus, elegancia, nőiesség – Claudio Dessi
A Sebastiano cipőboltok és a webáruház idei évben kiemelt Claudio Dessi-kollekciót kínál vevőinek.

Link másolása

hirdetés

A Claudio Dessi egy olyan márka, melyet a nők nagyon kedvelnek. Nem csoda, hiszen a márka cipőket dob piacra, még hozzá nem is akármilyeneket, hiszen ezek a cipők vonzzák a tekintetet.

Mindannyian tudjuk, hogy a nőket különleges kapcsolat fűzi a cipőkhöz, mely az erősebbik nemet sokszor kiborítja. Na, de mit is tudhat egy férfi arról, hogy milyen érzés egy elegáns, ugyanakkor nőies cipőben végigvonulni az utcán. A Claudio Dessi cipőkben bárki ízig-vérig nőnek érezheti magát.

A Claudio Dessi márka gyorsan reagál a trendek változására, így minden egyes újabb kollekció rabul ejti a gyengébbik nem szívét. Mindezek együttesen tették azt lehetővé, hogy idén ünnepli 20. születésnapját a Claudio Dessi Collection márka.

A brand mögött természetesen egy hölgy, mégpedig Rácz Rozália áll, aki a tervezéstől az anyagok kiválasztásáig, a termék elkészültéig végig figyeli/követi a munkafolyamatokat.

Hitvallása pedig egy üzenet a divat világ szerelmeseinek: "A tervezés során arra törekszem, hogy olyan nőies, egyedi darabokat hozzak létre, amely magabiztosságot pozitív kisugárzást teremt viselője számára. Elsődleges szempont a tökéletes harmónia megteremtése a ruhatárban."

hirdetés

Szavait, a divathoz való hozzáállását/ érdemes megfontolni/követni!

Stílus neked, szenvedéllyel!

A divat világa varázslatos, amely kitölti az egész életemet. Hiszem, hogy elhivatottságom a divat iránt, stílust teremt Magyarországon! (Rácz Rozália)

Bármilyen alkalomról legyen szó, Claudio Dessi kollekciójából biztosan megtalálja azokat a darabokat, melyek tökéletesen illenek az adott eseményhez. Ezek a cipők előhozzák Önből a nagy betűs nőt, miközben igazán kényelmesek!

A Claudio Dessi márka már jó ideje jelen van a divat világában, azonban a lelkesedés, a fiatalos lendület és a divat iránti szüntelen rajongás egyáltalán nem lankad, hanem szüntelenül megújulnak és ennek köszönhetően csodás lábbelikkel látják el a gyengébbik nemet.

A Lux by Dessi egy olyan prémium kategória, mely az elegáns cipőket egy új dimenzióba emeli. Egy ilyen cipőben igazi királynőket fogja érezni magát!

A Claudio Dessi cipők stílusos megjelenést biztosítanak, melyek számos élethelyzetben önbizalommal töltik fel viselőiket.

Merész trendeket követ az utcai kollekcióban, de a kifinomult, alkalmi kollekció is megtalálható a márka tervezésében.

A lábbelik készítésénél fontos szempont, hogy anyaguk természetes bőrből készüljenek, kimagasló gyártási technológia mellett! Hazánk egyik jelentős divateseményén a Budapest Fashion Week fináléjában immáron második alkalommal mutatta be nagy sikerrel az új ruha, cipő és táska kollekcióját.

A 2022-es tavaszi kollekciót az elegáns színek a bézs-arany kombinációja ihlette, ehhez extrém talpakat és fényes anyagokat használt a tervező. A márka célja, hogy mind színvilágában, mind formai megjelenésében elérhetővé tegye a magyar divatkedvelők számára a vezető világmárkák által diktált trendeket elérhető áron.

Az idei nyár a színekről, eleganciáról és a kényelemről szól!

Claudio Dessi 2022 nyári kollekciója megtalálható a Krokodil Corso Cipőáruházban, Budapest belvárosában, és kiemelt Sebastiano cipőboltjaiban. Természetesen online is beszerezheti kedvenc modelljeit.

Tűnjön ki a tömegből, élvezze a nyarat a Claudio Dessi elegáns szandáljaiban, melyhez biztos megtalálja a hozzá passzoló kiegészítőt is, mert egy jó lábbeli mit sem ér a megfelelő ridikül nélkül!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ
A Rovatból
hirdetés
Egy férfinek véletlenül fizetése 268-szorosát utalták ki, azóta felmondott és eltűnt
Munkáltatói sehol sem tudták elérni, majd június 2-án beadta felmondását. A hatóságok azóta is keresik.
Fotó: Pixabay/Raten-Kauf - szmo.hu
2022. július 02.


Link másolása

hirdetés

A chilei férfi úgy érezhette megnyerte a lottó főnyereményt, amikor fizetése 286-szorosát utalta ki neki munkáltatója. Azóta felmondott és eltűnt, a hatóságok folyamatosan keresik a pénz visszafizetése miatt - írja a LADBible.

A férfi a Consorcio Industrial de Alimentos (Cial) nevű élelmiszeripari vállalatnál dolgozott, amely Chile egyik legnagyobb felvágottgyártója.

Fizetése havi 500 ezer chilei peso (nagyjából 205 ezer forint) volt, amely helyett májusban a vállalat tévedésből 165 398 851 chilei pesót (több mint 68 millió forint) utalt ki neki.

Ez a férfi fizetésének 268-szorosa volt. Amint a HR-osztály észrevette a hibát, felkereste az alkalmazottat, hogy tárgyalják meg a téves kifizetést. A férfi először beleegyezett, hogy másnap reggel elmegy a bankjához, és rendezi a visszafizetést, de ezután nem jelent meg a munkahelyén, és végül teljesen eltűnt.

Munkáltatói sehol sem tudták elérni, majd június 2-án beadta felmondását. A Cial vállalat jogi lépéseket indított ellene, hogy megpróbálja visszakapni a túlfizetést. A hatóságok azóta sem tudták elkapni a férfit, a pénzzel együtt nyoma veszett.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
Egymásba szerettek, de lehet, hogy féltestvérek, mégsem adják fel a kapcsolatukat
Erős a gyanú, hogy a két lánynak ugyanaz a férfi az apja. DNS-teszttel fogják kideríteni az igazságot.

Link másolása

hirdetés

A húszas éveikben járó fiatalok, Mercedes Stewart és Carley Gonschior, két évvel ezelőtt ismerkedetek meg a kanadai Ontarióban. Először egy bárban futottak össze, és állítólag azóta elválaszthatatlanok egymástól, ezen a tényen pedig az sem változtat, hogy talán féltestvérek - számolt be róla a Daily Mail.

Néhány hónappal azután, hogy megismerkedtek, a lányok bemutatták egymásnak az anyukáikat – ekkor jött a feketeleves. A két nő ugyanis rengeteg közös pontot vélt felfedezni a múltjukban: minél többet beszélgettek, annál erősebb lett a gyanújuk, hogy Carley és Mercedes apja ugyanaz a férfi.

Mercedes és Carley most úgy döntöttek, készíttetnek egy DNS-tesztet, mert szeretnék tudni az igazságot, bármennyire nehéz is lesz azt hallani.

„Rengeteg dolgot kell átgondolnunk és megemésztenünk. A megismerkedésünk óta minden napunkat együtt töltjük, a pandémia idején együtt hoztuk létre a TikTok-, és az OnlyFans-csatornánkat, melyek a megélhetésünket jelentik” – mondták a fiatalok.

Azt is elmondták, hogy jelenleg épp a teszt eredményeit várják, de addig nem változtatnak a kapcsolatukon. Azt azonban tudják, hogy a későbbiekben nagyon nehéz döntések várnak rájuk. Ezek meghozatalát pedig csak tovább nehezíti, hogy követők ezrei fejtik ki a véleményüket a helyzetükről.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
37 év korkülönbség sem állítja meg a különös párt - Most béranyával szeretnének gyereket vállalni
A 61 éves Cheryl és a 24 éves Quran nem retten vissza a negatív kommentektől, szerelmük erősebb, mint valaha.

Link másolása

hirdetés

Cheryl és Quran között 37 év korkülönbség van, mégis dúl köztük a szerelem. A pár összeházasodott és most kisbabát szeretnének béranya segítségével, amelyre akár 120 ezer fontot is képesek lennének áldozni. Cheryl egyébként 17 unokával rendelkezik, de most 24 éves férjétől szeretne gyermeket - számolt be róla a Mirror.

A 61 éves Cheryl és a 24 éves Quran McCain, tavaly szeptemberben házasodtak össze és jelenleg Rómában élnek. Most nagyon izgatottak, hogy családjuk bővüljön: béranyával szeretnének kisbabát.

„A béranyaságért akár 120 ezer fontot is hajlandóak lennének feláldozni. Quran-nak ő lenne az első babája, Cheryl azonban már hétszer szült és 17 unokája is van.”

A pár akkor találkozott először, amikor Quran még csak 15 éves volt. Most elárultak részleteket is a baba érkezéséről:

„A béranyák ára 6-12 ezer font között van, szerencsések vagyunk, hogy megtaláltuk a béranyát, akit kiválasztottunk. A baba 2023 késő tavaszán érkezik.”

Cheryl és Quran eközben meghódították a TikTokot, ahol már 2,4 millió követővel osztják meg a kapcsolatuk mindennapjait.

@kingqurannewpage Love is the best feeling in the world try it You only live once @oliver6060 ♬ Bleeding Love - Leona Lewis

Cheryl kora ellenére nagyon várja, hogy újra anyuka lehessen:

hirdetés
„Egy újabb baba csodálatos lenne számomra és a családom számára ezen az új úton. Már elterveztem, hogy bevásárolok a babának, és remélem, hogy rendezhetünk egy babaváró bulit is.”

Quran és Cheryl élete minden szempontból tökéletes szerintük. Szexuális életüket csodálatosnak jellemezték, sőt OnlyFans fiókot is indítottak, ahol közösen videókat is megosztanak intim pillanataikról.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: