FELFEDEZŐ
A Rovatból

Pottyondy Edina: Timinek úgy tűnik, nem sikerült Vajna emlékét végképp eltörölni, emlékmást állít a helyére

A youtuber legújabb videójában Szoboszlait Disney-hercegnek nevezi, és azt is kifejti, szerinte hogyan jutott a marketingszakma csúcsára Tóth Gabi.

Link másolása

Vajna Tímea mellett Szoboszlai Dominik, Marco Rossi, valamint Tóth Gabi és Orbán Viktor is szóba kerül Pottyondy Edina legújabb videójában. A humorista a válogatottról elismerően beszél, a vasárnap két gólt szerző Szoboszlait potenciális világsztárnak nevezi, aki „olyan, mint egy Disney-herceg: gazdag, jóképű, végtelenül tehetséges és szingli”.

Ezután kitér a csapat szövetségi kapitányának múlt heti kijelentésére is. Marco Rossi még a csütörtöki, Bulgária elleni meccs után azt mondta, hogy szégyellhetik magukat azok a magyarok, akik nála kevésbé szeretik a válogatottat.

„Alig egy hónapja magyar állampolgár és már úgy oktat szittya öntudatból, mintha nem egy digó bevándorló, hanem egy tősgyökeres kipcsak lenne, aki nyereg alatt puhította a carbonarát, meg a Vereckei-hágón verekedte át magát, hogy itt élhessen”

– reagált az olasz edző szavaira Pottyondy, majd tovább fűzte a gondolatot:

„Ha már magyarságversenyt rendezünk, akkor a futballszurkolás helyet inkább legyen az a magyarságminimum, hogy senki nem lop a közösből, vagy nem gyűlölködik, vagy nem hazudik. Esetleg lehetne mindhárom” – mondta, majd viccesen hozzátette: „ezért kéne, hogy visszajöjjön a Gyurcsány”.

A focicsapat után kitért a 36. leggazdagabb magyarra is, akivel kapcsolatban megjegyezte, hogy „nemcsak a magyar válogatott vadássza a skalpokat, hanem Vajna Tímea is lopakodó üzemmódba kapcsolt”, aki szerinte „még mindig Várkonyi Andrea éhségével falja az idősebb férfiakat”.

„Timinek úgy tűnik, nem sikerült Vajna emlékét végképp eltörölni, emlékmást állít a helyére”

- jegyezte meg a humorista azzal kapcsolatban, hogy a bulvárlapok szerint Andy Vajna özvegye közelebbi kapcsolatba kerülhetett Arnold Scwarzeneggerrel, akivel biciklizés közben le is fotózták. Pottyondy ezután további skalpokat is Vajna Tímea figyelmébe ajánlott:

„A főnyeremény Clint Eastwood, aki lassan 94 éves lesz, és a barátnője egy 54 éves öregasszony. Hajrá, Timi!”

A videó végén Tóth Gabi is szóba került, aki a sümegi öngyilkos tini halála kapcsán Insta-sztoriban mesélte el, hogy korábban lebeszélt egy fiatalt az öngyilkosságról.

„Gabi a marketinszakma csúcsára jutott. Itt nem osztottak lapot a gátlásoknak” - állapította meg a videóban Pottyondy, aki végül Orbán Viktor hétvégi beszédére is kitért. A miniszterelnököt ismét megválasztották a Fidesz elnökének, ezután beszélt arról, hogy a magyar kormány nindzsakormány.

„A nindzsáknak két alapvető jellegzetessége, hogy tetőkön ugrálnak és láthatatlanok. Nem megbántva a miniszterelnök urat, de képzeld már el, hogy bebújik egy bambusz mögé, meg ahogy egyik tetőről a másikra ugrik és...” – zárja a videót a youtuber több nagy robbanás kíséretében.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
30 fölött is van még esély a babaváróra
Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt.

Link másolása

Az idén júliusban megjelent módosítások 2024. január elsején lépnek hatályba, így az idei évben még a korábban megszokott feltételekkel igényelhetitek ezt az állami kamattámogatású hitelkonstrukciót. A jövő évtől azonban változnak a feltételek.

„Az új szabály szerint 30 éves kor alatt lesz igényelhető a babaváró hitel, azonban sokan nem tudják, hogy a 2024-es év e tekintetben átmeneti időszak. Amennyiben az igénylő házaspár hölgy tagja elmúlt 30 éves, de még nincs 41, és igazolják a várandóságot, 2025. januárig még jogosultak a babaváró hitelre. Ilyen esetben az igényléssel egyidejűleg kérhető a törlesztés szüneteltetése is három évre” – tájékoztatott az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese, Ginzer Ildikó.

Bár a Magyar Nemzeti Bank elemzése szerint a babaváró-hitelkihelyezés volumene jelentősen csökkent az első félévben, az MBH Bankban töretlen az érdeklődés a hitelkonstrukció iránt. A második félévben az igénylők száma pedig tovább emelkedhet a jövőre hatályba lépő változások miatt.

TUDTAD? – Teljesen mentesülhetsz a babaváró hitel visszafizetése alól! Mutatjuk hogyan.

Ha akkor igénylitek a babaváró hitelt, mikor már úton van a baba, az igényléssel egyidőben rögtön kérhetitek a törlesztés felfüggesztését 3 évre. Ha ezt követően a szünetelés ideje alatt megszületik a második gyermek a családba, a törlesztés újabb 3 évre felfüggeszthető, majd a harmadik gyermek érkezésével a fennálló teljes tőketartozást elengedik, vagyis megszűnik a hitel.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű. A Babaváró támogatás részletes jogszabályi feltételeit a babaváró támogatásról szóló 44/2019. (III.12.) Kormányrendelet tartalmazza. További tájékoztatás ezen a honlapon található. A hirdetésben szereplő kölcsönt a Magyarország Kormánya által biztosított babaváró támogatással nyújtjuk.

A Bank a THM (teljes hiteldíj mutató) meghatározása során a Babaváró kölcsönről szóló aktuális Hirdetmény hatálybalépésének napján érvényes, az Államadósság Kezelő Központ Zrt. által közzétett 5 éves aukciós átlaghozam 130%-át veszi figyelembe. A THM érték meghatározása az aktuális általános, illetve a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III. 25.) Kormányrendeletben meghatározott feltételek szerint, valamint azzal a feltételezéssel került megállapításra, hogy a kölcsön a Babaváró kölcsönről szóló aktuális Hirdetmény hatálybalépésének hónapjában folyósításra kerül. A feltételek változása esetén a THM mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

A THM számításakor figyelembe vett díjak / költségek:

- visszafizetett kamat

- törlesztési számla havi számlavezetési díja – 0 Ft. A kölcsön törlesztéséhez a Bank a 2009. évi CLXII. törvény (a fogyasztónak nyújtott hitelről) 14/A. § (3) a) pontjának megfelelő, 0 Ft havi számlavezetési díjú Bázis J számlacsomagot írja elő kötelezőnek. Az igénylő (adós) választhat ettől eltérő számlacsomagot a kölcsön törlesztéséhez, de a Bank a THM számítása során az általa kötelezőnek előírt Bázis J számlacsomag díjmentes havi számlavezetését veszi figyelembe.

- megfizetett kezességvállalási díj

THM (kamattámogatással): A kölcsön összege 10 000 000 Ft, futamideje 20 év, kezességvállalási díj mértéke a kezességgel biztosított fennálló kötelezettség összegének 0,5%-a. A teljes futamidő alatt az állami kamattámogatás fennáll. Az első gyermek a 60. hónapban megszületik, több gyermek a futamidő alatt nem születik. Az ügyfél a 60. hónapot követően él a 3 éves törlesztés szüneteltetése lehetőségével. A THM 0,43%, a havi törlesztőrészlet 41 667 Ft, a kezességvállalási díj induló havi összege 4 167 Ft, a kölcsön teljes díja 523 710 Ft, a fizetendő teljes összeg (törlesztőrészletek és kezességvállalási díjak összege) 10 523 710 Ft.

A kölcsön összege 10 000 000 Ft, futamideje 20 év, kezességvállalási díj mértéke a kezességgel biztosított fennálló kötelezettség összegének 0,5%-a. Kamatozás típusa: 5 éves kamatperiódusokban rögzített kamatozású. A kölcsön ügyleti kamata ötévente változhat, kivéve, ha a kamattámogatásra való jogosultság megszűnik, mert a megszűnésével új kamatperiódus kezdődik. A gyermek a 60. hónapig nem születik meg, ezért az addig igénybe vett állami támogatást az ügyfél egy összegben köteles visszafizetni. Az ügyleti kamat mértéke a 61. hónaptól 13,71%-ra módosul, a 2023.11.01-jén hatályos feltételek szerint. A THM 11,64%, a havi induló törlesztőrészlet 41 667 Ft, a havi törlesztő részlet a 61. hónaptól 98 428 Ft, a kezességvállalási díj induló havi összege 3 229 Ft, a kölcsön teljes díja 15 648 186 Ft, a fizetendő teljes összeg (törlesztőrészletek, a kezességvállalási díj és a visszafizetendő kamattámogatás összege 25 648 186 Ft.

A hirdetésben szereplő kölcsönt a Magyarország Kormánya által biztosított babaváró támogatással nyújtjuk.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

FELFEDEZŐ
Rácz Jenő a visszavágóról: „Nyert, gratulálok neki, 1-1, és bontson ki otthon egy pezsgőt és ünnepelje meg magát”
A sztárséf azt is elárulta, hogy mit mondott ellenfelének a ringben, amin a műsorvezető kiakadt.

Link másolása

Komoly küzdelem volt a ringben és ringen kívül is: Rácz Jenő és Istenes Bence a Sztárbox első elődöntőjében került egymással szembe. A séf és a műsorvezető már az összecsapás előtt is üzengetett egymásnak. Majd a meccsen - melyet pontozással a sztárséf nyert meg - folytatódott a szópárbaj is.

A box után, a Reggeli című tévéműsorban szóba került az is, hogy Rácz Jenő - Istenes Bence szerint - nem megfelelő kifejezéseket használt a ringben.

A séf a műsorban elárulta, mit mondott: "Annyit mondtam csak neki, hogy na, itt a cigány, gyere. Ennyi, ennyit tudsz csak?" Ezzel utalt egy - a műsorvezető által közzétett - korábbi fotóra, amely sokak szerint rasszista volt.

Az is szóba került, hogy Istenes Bence nem tett le egy visszavágóról. Rácz Jenő azonban lezárta ezt az ügyet:

"Ott volt a lehetőség, de hogyha ennyire ragaszkodik hozzá, akkor csináljuk azt, hogy ez a visszavágó ez megtörtént. Nyert, gratulálok neki, 1-1, és bontson ki otthon egy pezsgőt és ünnepelje meg magát. Hagyjon már engem békén"

- üzente.

A beszélgetés végén Rácz Jenő arra kérte saját követőit, hogy ne írjanak Istenes Bencének olyat, amivel bántani lehet őt.

VIDEÓ: A beszélgetés

Forrás: RTL.hu

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

FELFEDEZŐ
A Rovatból
Pottyondy Edina: „Istenes Bence nem olyan csávó, aki kockáztatná a karrierjét egy kis cigányozásért – megrendezett cicaharcot láttunk?”
A humorista legújabb videójában a szuverenitásvédelmi törvény és a nemzeti konzultáció mellett a Sztárboxról is elmondta kendőzetlen véleményét.

Link másolása

Pottyondy Edina legújabb videójában a szuverenitástörvény és a nemzeti konzultáció mellett a Sztárbox is szóba került.

A humorista kommentálta azt is, hogy a Sztárbox egyik versenyzője, Istenes Bence arról beszélt egy korábbi videójában, egyszerűen nem vette észre, hogy egy rasszista beszólást is kitett a közösségi oldalára.

„Istenes Bencével szemben felmerült a gyanú, hogy a toleráns világpolgár, a tökéletes németnyelv-tudás és az árjakülső imázsa mögött valójában egy gárdista áll. Ugyanis az RTL sztárja az Instán megosztott egy kommentet, ami cigányozta Rácz Jenőt és arra biztatta Istenest, hogy verje össze a séfet. Istenes azzal magyarázta a primitív, rasszista uszítást, hogy figyelmetlen volt.

És különben is, ez csak egy pici komment, nem kell túlfújni a dolgot. Szegény Bence! Hát nehogy figyelmetlenségből magára tetováltasson egy iciri-piciri horogkeresztet, mert azért ahhoz elég figyelmetlennek kell lenni, hogy egy kétsoros üzenetben ne tűnjön fel valakinek a »verjed össze a kis cigány törpét!« rész, ami a hozzászólás nagyobbik fele. Mintha nem tűnne fel valakinek a Kossuth téren a Parlament!

- mondta Pottyondy a videóban.

A humorista felsorolt pár RTL-es botrányt az elmúlt évekből, szóba hozta Kabát Pétert is, akinek szintén megbocsátotta az RTL a csoportszexes botrányt: annak idején egy csapattársa rávett egy lányt, hogy 15 férfival szexeljen egyszerre.

„Összeesküvés-elmélet azt gondolni, hogy igazából egy megrendezett cicaharcot, egy jól felépített promóciós kampányt láttunk? Nem, nem, nem, én ezt az RTL-ből nem nézem ki, ahogy azt sem, hogy szándékosan csalták el a meccset Rácz Jenőnek”

- idézte fel a botrányt a humorista.

A teljes videót itt lehet megnézni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Rubint Réka elválna Norbitól, ha ezt bevállalná: „Ez az a műsor, ahová a férjemet soha nem engedném”
Réka kijelentése azért is érdekes, mert korábban maga is szerepelt ebben a táncos műsorban.

Link másolása

A Dancing with the Stars legutóbbi adásának kibeszélőjében Rubint Réka volt Gelencsér Tímea vendége, ahol a fitneszedző egy ponton kijelentette, hogy ő biztosan nem engedné a műsorba a férjét, Schobert Norbit.

"Ez az a műsor, ahová a férjemet soha nem engedném. Most nézd már meg az Annát! Elkezdene ott táncolni a Norbival… nem! Nem, nem! Ebbe a műsorba nem"

– mondta Rubint Réka.

Réka azzal is viccelődött, hogy számára válóok lenne, ha Schobert az ellenérzései ellenére is nekivágna a táncversenynek. Azért is érdekes ez, mert korábban maga Rubint Réka is szerepelt a Dancing with the Stars műsorában.

(via 24.hu)

Link másolása
KÖVESS MINKET: