hirdetés

Ötnapos spagettit evett a fiatal férfi, még aznap éjjel belehalt

A boncolás során kiderült, hogy az egyetemista testét a Bacillus cereus nevű baktérium támadta meg.
Fotó: Pixabay - szmo.hu
2019. január 29.

hirdetés

Belehalt egy fiatal belga férfi abba, hogy öt napos spagettit evett, amit előtt nem tett a hűtőbe. A Metro oldalán megjelent történet szerint a fiú holttestét a szülei találták meg másnap a szobájában.

A belga egyetemista spagettit főzött, azonban az ételt azután sem tette hűtőbe, hogy evett belőle. Napok múlva a mikróban melegítette fel. A fiúnak nem tűnt fel, de az étel már romlott volt.

Miután megvacsorázott, körülbelül másfél óra múlva fájni kezdett a feje, és hányingere lett, majd órákon át hányt.

Később egy kicsit jobban lett, lefeküdt aludni, de többé nem ébredt fel. A boncolás során kiderült, hogy a testét a Bacillus cereus nevű baktérium támadta meg.

A lap azt írja: az eset még 2008-ban történt, és a szülők mindeddig nem akarták nyilvánosságra hozni.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ

Megható kommenttel búcsúzott a Pornhubtól egy férfi, miután megtalálta élete szerelmét

Úgy érezte, innentől már nem szorul rá, hogy szexvideókat nézegessen.
Fotó: Victoria_Borodinova/Pixabay (illusztráció) - szmo.hu
2021. április 14.

hirdetés

Érzelmes búcsút vett a Pornhub oldal internetes közösségétől egy férfi, miután megtalálta élete szerelmét - írja az iheartintelligence.

A felhasználó úgy érezte, új kapcsolatában már nem szorul rá, hogy igénybe vegye az oldal szolgáltatásait: megtalálta számára az ideális személyt, ezért örökre felhagyhat a pornónézéssel.

A liljdub1 nevű felhasználó ezt írta egy videó alá:

“Srácok, nem azért jöttem ide, hogy megnézzem a videót. Hivatalosan is megtaláltam azt a személyt, aki a legjobb mellém. Ő fantasztikus, gyönyörű és hűséges. Minden nap, amikor felébredek, rádöbbenek, hogy milyen boldoggá tesz engem. Azért nem nézek többé pornót, mert rossz érzés, olyan, mintha megcsalnám őt. Remélem, egy napon ti is megtaláljátok ugyanezt a saját életetekben. Tudom, hogy hiányozni fogok nektek, és ti is hiányoztok majd nekem.”hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ

Meztelenül jelent meg a Zoom meetingen egy kanadai képviselő, miután azt hitte, kikapcsolta a kameráját

Képviselőtársai kissé meglepődtek, amikor a politikus a kanadai és a quebeci zászló közt állva anyaszült meztelenül kapcsolódott be a megbeszélésbe.
Fotó: Illusztráció (Pixabay) - szmo.hu
2021. április 15.

hirdetés

Nem mindennapi eset játszódott le egy kanadai képviselőházi megbeszélésen, amelyet a Zoomon keresztül folytattak le: az egyik képviselő képernyőjén az látszott, ahogy anyaszült meztelenül áll a szobájában felállított kanadai és quebeci zászló között - írja a 444.

A felvételt a Canadian Press hírügynökség szerezte meg, ők derítették ki, hogy a hiányos öltözetű illető William Amos quebeci liberális képviselő volt, aki később nyilvánosan kért bocsánatot a bakiért, amelyet a véletlennek tulajdonított.

A férfi azt írta, éppen futásból érkezett, és az edzőruháját akarta átvenni az értekezlet közben.

Azt hitte, hogy kikapcsolta a kameráját, és senki sem látja, ám ez a mellékelt ábra alapján nem történt meg. Biztosította képviselőtársait, hogy sosem fog többé előfordulni a nem szándékos baki.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Leguán miatt hívta ki az állatmentőket – kiderült, hogy csak egy croissant akadt fenn a fán Krakkóban

Annak ellenére, hogy Lengyelországban elég ritkák a leguánok, és az is különös, hogy két napja teljesen mozdulatlanul ül egy orgonabokron, az állatmentők a helyszínre mentek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. április 15.

hirdetés

"Az emberek nem nyitják ki az ablakokat, mert attól félnek, hogy bemegy a házukba" – mondta egy helyi lakos a krakkói állatmentőknek, aki egy két napja egy orgonabokron ólálkodó szokatlan állatról tett bejelentést, írja a Telex a BBC cikke alapján.

A bejelentést tevő nő, miután az állatvédő egyesület visszakérdezett, hogy milyen állatot látott a lakótelepén, azt felelte: egy leguánra hasonlít leginkább a lény.

Annak ellenére, hogy Lengyelországban elég ritkák a leguánok, és az is különös, hogy két napja teljesen mozdulatlanul ül egy orgonabokron, az állatmentők a helyszínre mentek, ahol azonban sehol nem találták a bejelentett hüllőt.

Felhívták a bejelentést tevő nőt, aki elmondta, hogy továbbra is látja az állatot egy lila virágú bokron. Az állatmentők a nő leírása alapján tovább kutakodtak, míg meg nem pillantottak egy barna, fej és végtagok nélküli testet. Hamarosan azonban fény derült a rejtélyre, miszerint

nem leguánról, mindössze egy, a bokorban fennakadó croissant-ról van szó.

A krakkói állatmentők szerint a péksüteményt talán madarak etetésének a céljából dobhatta ki valaki az ablakon, így akadhatott fenn a bokorban.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Élő mérges kígyót talált az Aldis salátában egy ausztrál kisfiú

Egyelőre nem tudni, hogyan kerülhetett a kígyó a csomagolásba.
Fotó: Lesley Kuhn/Facebook - szmo.hu
2021. április 14.

hirdetés

Élő kölyökkígyót talált egy ausztrál kisfiú egy zacskó Aldis salátában - számolt be róla a The Sun.

A fotókon valóban egy mérges kígyó, az úgynevezett sárgafoltos hamiskobra egy példánya tekereg a saláta zacskójában, amit a család Sydney Mosman nevű negyedében vásárolt.

A képeket a fiú édesanyja tette közzé, aki hamar riadóztatta a vadon élő állatok szakértőit, hogy gondoskodjanak a látogató elszállításáról. Az asszony szerint az állat “nagyon is életben volt”. A fia nem igazán érzékelte a veszélyt, de szerencsére nem esett bántódása.

Lesley Kuhn felhívta a többi vásárló figyelmét, legyenek felkészülve a hasonló incidensekre, amikor a csomagolt saláták között válogatnak.

“Nézzétek át gondosan a saláták csomagolását! Tegnap este a fiam egy kölyökkígyót, egy sárgafoltos hamiskobrát talált a leárazott Aldis salátában”

- írta.

hirdetés

Az Aldi válaszul közölte, kinyomozza, hogyan kerülhetett a kígyó a termékbe.

“A vásárlóval együttműködésben a szakértők megállapították, hol a kígyó természetes élőhelye (semmiképpen sem egy Aldi üzletben). Most a beszállítóval közösen nyomozunk, hogyan kerülhetett sor erre az incidensre” - mondta egy szóvivő.

A kígyóról készült képekhez hamar több száz komment érkezett. A többség "borzalmasnak és visszataszítónak" nevezte az ügyet, ám mások a vicces oldalát ragadták meg:

“Tessék, itt van még egy ok, hogy utáljam a salátát!” - írta egyikük.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: