hirdetés

FELFEDEZŐ

Műtét közben vett részt online bírósági meghallgatásán egy plasztikai sebész Kaliforniában

Az orvost egyáltalán nem zavarja, hogy a háttérben a műtőasztalon fekvő páciensen közben a kollégái a beavatkozást végzik.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. február 27.

hirdetés
"Készen állok a tárgyalásra. Kezdjük!"

- válaszolta egy tetőtől talpig műtős ruhába öltözött kaliforniai plasztikai sebész a bírósági titkárnak az élőben közvetített online tárgyalása kezdetén, szúrta ki a Sacramento Bee.

Ezután a segéd felhívja Dr. Scott Green figyelmét, hogy az eljárást élőben közvetítik a YouTube-on, ráadásul a felvétel is elérhető lesz a felületen. A plasztikai sebész közli, hogy tisztában van ezzel.

A különös tárgyalás egy rövid eskütétellel folytatódik, majd

amíg a bíró megérkezik, pár percig látható, hogy mi zajlik éppen a műtőben. Az orvos telefonja egy pillanatra úgy fordul, hogy világosan látható a műtőasztalon fekvő, a beavatkozásra már előkészített beteg.

A bíró érkezése után rögtön közli a sebésszel, hogy nincs ínyére a műtét közben zajló meghallgatás.

hirdetés
"Hacsak nem tévedek úgy tűnik, hogy a vádlott egy műtőben tartózkodik, és aktív szerepet vállal egy beteg személy ellátásában. Ez így van, Dr. Green?"

- kérdi Gary Link a férfitől.

Bár az orvos még kétszer nyomatékosan közli, hogy részéről mehet a tárgyalás, mert egy másik kollégával közösen végzik az operációt, így ő nyugodtan tud beszélni, a bíró mégis egy új időpont kitűzése mellett dönt. Rövid egyeztetés után meg is állapodnak a március 4-i folytatásban, ami mind a bíróságnak, mind plasztikai sebésznek megfelel.

Lapozz a videóhoz!
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ

Kiutasítanák Afrikából a szexi cseh vadászlányt, aki az általa lelőtt állatok mellett pózol

Nem érintik meg a gyűlölködő kommentek, mert elmondása szerint imádja az állatokat, a képeiért kapott pénzből pedig az elejtett vadak orvosi ellátását is finanszírozza.
Fotók: Northfoto - mediadrumworld.com/@michaelkashuntingwild - szmo.hu
2021. április 08.

hirdetés

Többezer dollárt keres hetente az a fiatal nő, aki fegyverekkel és lelőtt állatokkal pózol egy erotikus tartalommegosztó oldalon - írja a Daily Mail.

A cseh Michaela Fialova állítása szerint csak azért teszi közzé a képeket, hogy azzal egy természetvédő egyesületet és az állatok orvosi ellátását támogassa.

Michaela először 13 évesen vett részt egy szarvasvadászaton, majd miután Dél-Afrikába költözött, hivatásos vadász lett belőle. Idén kezdte el megosztani a szexi fotókat, amelyeken elpusztult krokodilokkal, zsiráfokkal és zebrákkal pózol, általában fehérneműben. Legnagyobb eredményének egy óriási antilop elejtését tartja, amivel egy teljes falu lakosságának szerzett élelmet.

A megosztó fotók óriási felháborodást váltottak ki - sokan egyesen azt követelték, hogy a lányt utasítsák ki Afrikából. Michaela azonban azzal védi a tetteit, hogy a természetvédelmi területek megóvásának érdekében próbál pénzt gyűjteni.

“Továbbra is annyi tartalmat igyekszem feltölteni, amennyit csak tudok, hogy ezzel finanszírozzam az állatok orvosi ellátását. Ezzel a céllal kezdtem el ezt az egészet: hogy segítsem és védjem őket”

- mondta.

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ

Egy magyar pornós a Manchester United három játékosának is szexuális szolgáltatást nyújtott

Shona River állítása szerint a világhírű focisták nem igazán akarták kifizetni a szolgáltatásait.
Fotó: Instagram/shonariverofficial - szmo.hu
2021. április 09.

hirdetés

A Manchester United három focistája is igénybe vette egy magyar pornószínésznő szexuális szolgáltatásait, de a fizetéssel mindegyik esetben gondok voltak, írja a Mirror a 'How to be a pornstar' (Hogyan legyél pornósztár?) című podcastban elhangzottak alapján. Az egyórás műsorban Shona River egyik focistát sem nevezte meg.

A 28 éves pornószínésznő a beszélgetésben elmondja, hogy az egyik játékos 200 eurót (71 ezer forint) vont le a tiszteletdíjából, hogy kifizessen egy csomó pizzát, amit a barátainak rendelt. Mindezt úgy tette a játékos, hogy nem szólt előre a nőnek. Később azzal indokolta a levonást, hogy sajnos alig volt nála készpénz.

A pornósztár úgy véli, hogy az egész pitiáner jelenet inkább egyfajta erődemonstráció lehetett a focista részéről, akinek "valószínűleg sértette az egóját", hogy fizetnie kell a szolgáltatásért.

A pornós karrierjét öt éve kezdő Shona River szerint egyébként is jellemző, hogy a híres emberek nem szívesen fizetnek a szexért. Megfigyelései szerint az ismert emberek azt hiszik, bőven elég a lányoknak az, hogy egy-egy ismert ember társaságában tölthetnek el néhány órát, és ezzel el is van rendezve minden. Persze komoly kapcsolatra egyikük sem vágyik, inkább csak bármikor előkapható szeretőnek tartanák meg a lányokat.

A teljes angol nyelvű beszélgetést itt lehet végighallgatni:

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

44 évig ült ártatlanul börtönben egy amerikai férfi, nem éri be a 750 ezer dolláros kárpótlással

Szerinte nem lehet pénzben kifejezni, mennyi időt rabolt el tőle az igazságtalan ítélet.
Fotó: CBS This Morning/YouTube - szmo.hu
2021. április 08.

hirdetés

44 éven át ült börtönben ártatlanul az észak-karolinai Ronnie Long, aki ezek után nem éri be a neki odaítélt 750 ezer dolláros kárpótlással - írja a CNN.

A fekete férfi még 1976-ban került bíróság elé rablásért és nemi erőszakért, majd életfogytiglanra ítélték.

Évtizedeken keresztül küzdött az igazáért, számtalanszor fellebbezett, bizonygatta az ártatlanságát. Végül 2020-ban, kormányzói kegyelemmel engedték szabadon, miután a bíróság úgy találta, tévesen ítélték el.

Az állam jogrendszere szerint a ma 65 éves Longot 50 ezer dollár illeti meg minden év után, amit ártatlanul töltött rács mögött. Egyelőre mégis összesen 750 ezer dollárt, azaz mintegy 226 és félmillió forintot ítéltek oda neki, ami 15 évnek lenne megfeleltethető.

“Ez az összeg nem kompenzálja ügyfelemet azért, hogy 44 éven keresztül megvonták tőle a szabadságát. Ketrecbe zárva élt, amikor a szülei meghaltak, amikor a fiának születésnapja volt, vagy lediplomázott”

- mondja Jamie Lau, a férfi korábbi ügyvédje, aki emlékeztetett rá, másokkal is történt már hasonló.

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
A Rovatból
hirdetés

Az életéért küzd az apa, aki fiát próbálta megvédeni zaklatóitól

A brit férfit öt fiatal verte meg húsvét vasárnap. Nem biztos, hogy valaha is teljesen felépül.
Fotó: Alan Willson/Facebook - szmo.hu
2021. április 09.

hirdetés

Jelenleg is kómában van a 46 éves brit Alan Willson, akit a nyugat-sussexi worthing-i otthonához közel támadtak meg fia zaklatói - írja a brit Metro című lap.

Willson fiával húsvét vasárnap erőszakoskodtak, ekkor próbált közbelépni az édesapa, akit azonban olyan súlyosan bántalmaztak, hogy életveszélyes sérüléseket szenvedett, mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani.

Felesége elmondása szerint Alan szó szerint az életéért küzd, miután agya bevérzett, és meg is kellett műteni. A férfi ezen kívül tüdősérülést, csont- és gerinctöréseket is szenvedett. Családja attól tart, ha túl is éli a támadást, maradandó agyi vagy mozgásszervi sérülései lehetnek.

Lánya, a 25 éves Becky a Facebookon üzent válságos állapotban lévő apjának:

„Én csak azt szeretném, ha még láthatnálak téged, és azt mondhatnám neked: "minden rendben lesz". Olyan sok minden vár még az életben, és ott az unokád is, akinek a nagyapja mellett kellene felnőnie.”

A fiatal nő nem lehet kómában lévő édesapja mellett, mert jelenleg koronavírus-fertőzéssel küzd.

Az öt fiatalt gyilkossági kísérlet és szándékos súlyos testi sértés miatt tartóztattak le. Simon Dunn, a nyomozás vezetője a sajtónak elmondta: „A támadás egy nyilvános parkban történt napfényben, így valószínű, hogy más emberek is szemtanúk lehettek.”

hirdetés

A JustGiving adománygyűjtési akciója keretében már 13 ezer fontot összegyűjtöttek a család részére.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: