hirdetés

FELFEDEZŐ

Megint az első osztályon pózolt az influenszer, aki egyszer már kamuzott ezzel, most se hisznek neki a kommentelők

A francia nő azt állítja, ezúttal tényleg fizetett azért, hogy az első osztályon lehessen. Követőit így sem sikerült meggyőznie.

Link másolása

hirdetés

Mint megírtuk, elég kínos helyzetbe hozta magát egy francia influenszer, aki megpróbálta elhitetni követőivel, hogy egy repülő első osztályán utazott, pedig valójában a turistaosztályra szólt a jegye.

Oceane El Himer egy Dubajból Monacóba tartó repülőgépen fotózkodott, erős sminkben, designer ruhában, méregdrága táskával a hóna alatt és divatos frizurában pózolt a repülőgép legdrágább osztályán, mintha csak éppen most kelt volna fel az egyik ülésből. A fotóhoz csak annyit írt, hogy a következő megálló Monaco, és egész éjszaka repült.

A 27 éves nő pechjére azonban egy követője is a gépen utazott, aki megörökítette az ezzel szemben elég hétköznapi igazságot, majd a fotót ki is posztolta a Twitterre: Oceane valójában a többi utas között foglalt helyet a turista osztályon.

Az influenszer nem reagált az őt kamuzással vádoló és rajta nevető kommentekre, de egy másik képhez fűzött mondatával lényegében elismerte, hogy az előző alkalommal csak besurrant az első osztályra, és nem oda szólt a jegye.

hirdetés
Legutóbbi képén egy barátnőjével ül a business classon pezsgővel a kezében, és csak ennyit fűzött hozzá egy kacsintós emoji kíséretében: "Ezúttal fizettem érte, ígérem."

A fotó alá számos a hozzászólás érkezett, a legtöbb tele van sírva nevetős emojival. A kommentelők pedig elég egyértelművé tették, hogy most sem hisznek az egyszer már kamuzó lánynak.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ

Negyvenöt éven át halottnak hitték, most mégis hazatért és megölelhette az édesanyját egy indiai férfi

Családja azt hitte, a most 70, akkor 25 éves férfi is egy 1976-ban lezuhant repülőn utazott.
Fotó: Facebook - szmo.hu
2021. augusztus 04.


Link másolása

hirdetés

Hetvenévesen tért haza az az indiai férfi, akiről a családja azt hitte, még 25 évesen elhunyt egy repülőgép-szerencsétlenségben - írja a Daily Star.

Az Abu Dhabiból Mumbaiba tartó gép 1976-ban zuhant le, Sajjad Thangal azonban nem ült rajta: az utolsó pillanatban maradt le róla, ez mentette meg az életét.

A tragédia azonban mélyen megérintette a fiatal férfit, aki a gépen utazó Rani Chandra színésznővel is együtt dolgozott, de számos más barátja és kollégája is ott volt a fedélzeten.

Thangalnál ezért olyan súlyos mentális problémák léptek fel, hogy nem tudta ellátni az addigi munkáját, ráadásul a környezetében szinte mindenki halottnak hitte. Attól is félt, hogy a rendőrség zaklatná az üggyel, ezért inkább eltűnt a világ szeme elől: egy segélyszervezet által fenntartott otthonba vonult, hogy ott foglalkozzon a lelki traumáival.

Sok év elteltével a szervezet kutakodni kezdett, és kiderítették, hogy Thangal 91 éves édesanyja még mindig életben van. A férfinek így sikerült felhívnia az asszonyt, majd vasárnap személyesen is hazalátogatott a szülőfalujába, Sathamkottába, ahol újra átölelhette az édesanyját.

Thangalt meghatottan köszöntötték a még élő rokonai, egykori barátai és szomszédai is. Kiderült, sokszor átböngészték a szerencsétlenség 95 halottjának listáját. Ezen a férfi ugyan nem szerepelt, mégsem fordult meg a fejükben, hogy ne ült volna a gépen.

“Egy álmom vált valóra. Nem gondoltam volna, hogy valaha még rokonommal találkozhatok, különösen nem az anyámmal”

- mondta Thangal.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ

Elmenekült a medve, miután ráijesztett Vászja, a bedühödött macska

A cica nem rettent meg a ragadozó láttán, hanem támadó pozícióba vágta magát.

Link másolása

hirdetés

Meghökkentő videót tett közzé a Siberian Times. A videó a szibériai Irkutszk közelében játszódik. Egy társaság az Angara folyó partjához ment horgászni, ahová magukkal vitték egyikük macskáját is. Ám a horgászás közben egyszer csak feltűnt a társaság közelében egy barna medve.

Vászja, a fekete macska azonban nem menekült el, sőt, a gazdái és a vadállat közé állt, majd támadó pozícióba vágta magát.

Ez annyira megijesztette a medvét, hogy bár párszor próbálkozott közelebb férkőzni a cicához, de nem mert a közelébe menni, végül pedig elballagott.

Az egészről pedig videó is készült, az állat gazdájának kezdetben ijedt, majd humoros kommentálásával.

Videó: Vászja és a medve

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Szexbabát rendelt részegen egy brit férfi, de véletlenül az új szomszédja vette át

A férfi megszabadulni sem tud a műnőtől, mert szégyelli levinni az utcára.
Fotó: Spotted Whitwick/Facebook - szmo.hu
2021. augusztus 05.


Link másolása

hirdetés

Aki volt részeg, az bizonyára tett már vállalhatatlan dolgokat. Olyan kellemetlen helyzetbe viszont kevesen kerülnek, mint az a brit férfi, aki egy átdorbézolt estén döntött egy szexbaba vásárlása mellett - írja az Indy100.

A whitwicki lakos még azután fojtotta alkoholba a bánatát, hogy az angol válogatott vereséget szenvedett az Európa-bajnokság döntőjében.

Néhány pohár után elhatározta: beruház egy szexbabára, hogy azzal vigasztalódjon, így meg is rendelte az eBayről a korhatáros terméket.

Ezek után természetesen el is feledkezett az egészről, amíg pár nap múlva meg nem kapta az e-mailt: a baba feladásra került, és már úton van a lakhelye felé.

hirdetés
“Végül korábban érkezett meg a vártnál, és nekem rettenetesen ég a pofám” - vallotta be egy Facebook-csoportban a focidrukker, akinek csak az új szomszédja tartózkodott otthon, és egy kedves gesztussal alá is írta helyette a csomag átvételét.

“Elképzelésem sincs, mit gondol most rólam a szomszédom, aki ráadásul egy nő. Kibontottam a babát, és jesszusom, nagyon csúnya!” - panaszkodott a férfi. 

A szállítócég ráadásul úgy csomagolta be a szexjátékot, hogy annak a formája még papíron át is kivehető volt. Ha ez nem lett volna elég, még egy ábrát is mellékeltek, amin jól látható maga a megrendelt termék.

“Most mihez kezdjek ezzel az ocsmánysággal? Nem adhatom el másnak, és vissza sem küldhetem, hiszen mindkét esetben el kéne távolítanom az otthonomból, és kivinnem az utcára, ami kész öngyilkosság lenne. Még ki sem dobhatom, mert félő, hogy egy rendőr megállít, és azt hiszi, egy holttestet cipelek! Nincs valakinek egy óriási doboza?” - tette fel a kérdést a pórul járt férfi, ám a kommentelők csak nevettek az egész történeten.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
A Rovatból
hirdetés

Vörös pandabébi született a Nyíregyházi Állatparkban

Negyedik alkalommal született vörös macskamedve a Nyíregyházi Állatparkban, a héthetes kölyköt szerdán mutatták be.

Link másolása

hirdetés

A parkban hét éve együtt élő tenyészpárnak - a nyolcéves nőstény Ting-tingnek és a szintén nyolcéves hím Szecsuánnak - eddig ikrei születtek, most azonban csak egyetlen hím utód jött a világra. Az állatorvosok az első orvosi vizsgálat alkalmával megmérték testsúlyát, megvizsgálták egészségi állapotát, és mindent rendben találtak.

A vörös pandaként is ismert állatok a Himalája, illetve Észak-Burma magashegyi erdeiben, valamint Szecsuán nyugati felén és Jünnanban élnek 2000-4800 méteres magasságban. Bundájukat hosszú, durva fedőszőr és tömött aljszőrzet alkotja, amely melegen és szárazon tartja őket a hideg és nedves környezetben. Bozontos hosszú farkukat fejpárnának vagy takarónak használják.

A vörös macskamedve név az állatok medvére emlékeztető külsejére utal, félig behúzható karmaik segítségével ugyanolyan jól másznak fára, illetve nyalogatják magukat tisztára, mint a macska.

A nap bármely szakában aktívak lehetnek, de főleg alkonyatkor járnak táplálék után. Átlagosan a napnak több mint felét töltik ébren, ami feltehetően az alacsony energiatartalmú táplálékhoz való alkalmazkodás miatt alakult ki.

Jelenleg alig tízezer egyed él vadon, számuk az utolsó ötven évben körülbelül negyven százalékkal csökkent az élőhelyük elvesztése és az orvvadászat miatt. A faj fogságban nagyon nehezen szaporodik, ezért számít nagy szakmai sikernek az újabb nyíregyházi szaporulat.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: