hirdetés

FELFEDEZŐ

Ingyen Teslát ad egy srácnak Elon Musk, ha 420 napon keresztül fordítva eszi a pizzát

Akkor is nyer a pizzaevő videós, ha a súlya előbb éri el a 420 fontot (190,5 kg).

Link másolása

hirdetés

Már 97 napja eszi fordítva a pizzát egy tiktokker, és ha kitart jövő tavaszig, akár egy ingyen Teslát is kaphat, írja az Indy100.

Kyle azzal lett híres a TikTokon, hogy minden ételt rosszul fogyaszt. Majdnem négy hónappal ezelőtt a pizzaszeleteket kezdte el úgy enni, hogy a szélétől halad a közepe felé.

Azt írta, hogy ezt addig csinálja, amíg Elon Musk nem ad neki ajándékba egy Teslát. Talán ő sem gondolta komolyan a kihívást, ennél is jobban meglepődött, amikor néhány napja követni kezdte a Tesla vezére a videóit.

Musk végül ajánlatot is tett Kyle-nak: ha 420 napig folytatja a pizzázást, akkor megkaphatja a vágyott autót. Musk akkor is állja a fogadást, ha a srác előbb éri el a 420 fontos (190,5 kg) súlyt a mérhetetlen tésztazabálás miatt.

Musk már a napot is megjelölte, ameddig a videósnak naponta kell visszafelé enni a pizzát: 2022. április 20-án, vagyis 4. hó 20-án kaphatja meg a gasztroinfluenszer a kocsit.

@foodthewrongway

Reply to @zachary_ramsden Day 94. Yo low key though… @danuhhhhh is like funny af and I want her to upload more so go like and follow her!

hirdetés
♬ original sound - Kyle
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ

Pikáns jelenet a Házasodna a gazdában: az egyik lány a kocsiban kényeztette Gergőt

Bogi folyamatosan incselkedett Gergő gazdával, majd egy idő után már nem csak célozgatott, hanem a tettek mezejére is lépett.

Link másolása

hirdetés

Már több mint egy hete fut a Házasodna a gazda új évada az RTL-en, amelyben gazdálkodók keresnek párt maguknak.

Az egyik főszereplő Gergő gazda, akinél elég izgalmasan alakulnak a dolgok. Például az egyik párjelöltet, Eleonórát előbb hazaküldte, majd rájött, hogy ez nem volt jó döntés, ezért visszahívta, a randijukon pedig csókolózott is vele.

De ne gondoljuk azt, hogy akkor ezzel le is horgonyzott Eleonóra mellett, ugyanis a csütörtök esti adásban egy másik lányhoz is igencsak közel került.

Már a szerdai adásban láthattuk, hogy Bogit vitte magával egy hosszabb autóútra, ami jó alkalmat adott arra, hogy jobban megismerjék egymást.

Ez annyira jól sikerült, hogy már az odaúton heves csókolózásba kezdtek, a visszafelé úton pedig ennél pikánsabb jelenetek is lezajlottak a kocsiban.

Bogi ugyanis láthatóan nagyon unta a kocsikázást, ezért ölelgette, simogatta, puszilgatta Gergő gazdát, közben pedig bókolt is neki:

hirdetés
"Egész nap nézni tudnálak... Na jó nem, azért mást is csinálnék" - mondta, majd amikor a gazda érdeklődni kezdett a más dolgok iránt, így folytatta: "Evés, ivás, tudod, ilyen kis egyszerű dolgok...nem fogom kimondani, mert tudod anélkül is.

A lány szerint csak csípkelődtek, viccelődtek, de aztán hamarosan a tettek mezejére is lépett. "Fel kell fedezni a dolgokat" - mondta, miközben Gergő ágyékához nyúlt többször is.

Lapozz a videóhoz!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ

Azután bánta meg a szakítást egy új-zélandi nő, hogy a volt barátja érmet nyert az olimpián

A kamerába nézve csak annyit mondott: „Sajnálom, hogy szakítottam veled.”
Fotó: The NZ Team/YouTube - szmo.hu
2021. július 28.


Link másolása

hirdetés

Nem hitte volna egy új-zélandi nő, hogy egyszer még visszasírja a gimis szerelmét. Most mégis bánja a szakítást, mivel a férfi dobogós helyen végzett a tokiói olimpián - írja az Indy100.

A szintén új-zélandi Hayden Wilde egyéni férfi triatlonban nyert bronzérmet. A meg nem nevezett volt barátnő ezek után töprengett el rajta, mi minden alakult volna másképp, ha együtt maradnak.

“Együtt jártunk általánosba, és azóta rengeteget fejlődött, nagyon büszke vagyok rá” - mondta a nő a helyi 1Newsnak.

Amikor a riporter arról érdeklődött, üzen-e valamit Haydennek, az interjúalany a kamerába nézve annyit mondott: “Sajnálom, hogy szakítottam veled.”

A barátai nevetése közepette még hozzátette: “Csak viccelek, de tényleg nagyon büszke vagyok rá.”

hirdetés

Akár poénnak szánta, akár nem, a nő erről már valóban lecsúszott, mivel a sportoló kapcsolatban él. Amikor arról kérdezték, hogyan ünnepli meg a győzelmet, a férfi elárulta:

“Szerintem egyszerűen csak felhívom a barátnőmet, aki jelenleg Spanyolországban van.”

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Napi 100 pelenka fogy a kilencesikreket szült anyukánál, akit 35 kórházi dolgozó lát el

A gyerekek születésük után körülbelül annyit nyomtak, mint egy literes ásványvizes üveg.
Fotó: ismeretlen - szmo.hu
2021. július 28.


Link másolása

hirdetés

Eredetileg hét babára számított, ám valójában kilences ikrekkel volt terhes az a Maliból származó anyuka, aki még május elején szülte meg a gyerekeket - írja a Daily Mail.

A 26 éves Halima Cissét állítása szerint “lesokkolta, amikor a babák véget nem érő láncát húzták ki belőle a császármetszés során”.

A babáknak kevesebb, mint 50 százalék volt a túlélési esélye, ezért Mali elnöke a nőt már a terhesség során speciális gondozásba helyeztette egy marokkói kórházban.

A gyerekek születésük után körülbelül annyit nyomtak, mint egy literes ásványvizes üveg, így azonnal inkubátorba kerültek az Ain Borja kórház intenzív osztályán.

Azóta egy 35 orvosból és ápolónőből álló team látja el a kilenc babát, akivel az édesanyjuk naponta mindössze néhányszor fél órát tölthet el.

hirdetés
“Rengeteg kérdés volt a fejemben, amikor megtudtam, hogy hét helyett kilenc babám fog születni. Csak az járt a fejemben, hogy fogok tudni gondoskodni róluk, és ki fog ebben segíteni?” - idézte fel Cisse, akinek egy hónap után elfogyott a teje.

Három hónappal a szülés után az anya még mindig nem épült fel teljesen. Mali kormánya a jelentések szerint közel 424 millió forintnak megfelelő összeget költött rá, hogy még a következő két hónapban is a legjobb ellátást biztosítsa a babáknak.

“Elég nehéz egy gyereket megszülni, de kilencet szinte elképzelhetetlen, arról nem is beszélve, mennyi munkával jár az ellátásuk. Még mindig gyengének érzem magam és sokat kell pihennem. Hálás vagyok a kormánynak, ahogyan az orvosi csapatnak, akik keményen dolgoznak” - mondta Cisse.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Brüsszelezés, pornóvilla és sztárdömping a Wellhello új számában

Ezt nem aprózták el Fluorék, annyi biztos...

Link másolása

hirdetés

Megjelent a WellHello legújabb dala, amiben "apu megvette végre a várost". A számban olyan mondatok is szerepelnek többek között, hogy "otthon tekerek, Dubajban szívok, Brüsszelben ekizem, kaviárt fingok..."

A dalhoz pedig egy szintén elég merész klip is készült, amit Anger Zsolt rendezett és Rocco Siffredi csömöri pornóvillájában készült. Ráadásul egy rakat ismert ember vonul fel benne.

"Életem legmeredekebb klipforgatása volt Anger Zsolttal. Csak kapkodtuk a fejünket, egyik pillanatban Széll Tamás szór kaviárt a lángosunkra, aztán Oszvald Marika ugrik hatalmas seggest a pornóakadémia medencéjébe. Szerepel még a klipben Nagy Ervin, Istenes Bence és Szabados Ági is"

- mesélte a Blikknek Fluor Tomi, aki egyébként néhány jelenetben szexet imitál egy lánnyal a klipben.

"Amit csak lehet, kikockázunk és reméljük, hogy nem tiltja le a YouTube"

- jegyezte meg Fluor.

Videó: WELLHELLO - NEMSZÁMÍTAPÉNZ #apumegvette #apu2

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: