hirdetés

FELFEDEZŐ

Évi 120 ezer dollárt fizet egy család annak a párnak, aki felügyeli a szigetüket a Bahamákon

Az ajánlat olyannyira kivételes, hogy még maga a munkaadó is szívesen jelentkezne rá.
Fotó: buckeyebeth/Pixabay - szmo.hu
2021. május 09.


Link másolása

hirdetés

Szeretné a kedvesével a trópusokon süttetni magát, ráadásul egy vagyont keresni cserébe? Akkor itt a tökéletes munkaajánlat: egy jómódú család most egy párt keres, aki évi 120 ezer dollárért felügyelné a szigetüket a Bahamákon - írja az Indy100.

A két kiválasztott kötelezettségei közé tartozna a mosás, vasalás, takarítás, ám mindezekért cserébe házat és autót is biztosítanak nekik.

“Egy magas keresetű, négytagú család, akiknek két felnőtt gyermeke még mindig otthon lakik, tapasztalt, helyi párt keres, hogy hosszú távon felügyeljék az ingatlanjaikat és velük közösen utazzanak. Fontos, hogy értsenek a háztartásvezetéshez és a karbantartási munkákhoz, rendezettek legyenek, és bónusz, ha szeretnek főzni is” - áll a hirdetésben.

A takarítás hosszadalmas lehet, mivel a négy házból álló épületegyüttes mindegyikében négy hálószoba van. A gondnokok kötelességei közé tartozik még, hogy felvegyék a család vendégeit a reptérről. A reggel 8 és délután 5 közötti munkához egészségbiztosítás és fogorvosi szolgáltatások is járnak.

A család a floridai Naplesben is nagy házat birtokol, így a kiválasztott jelentkezők a magángépükön ingázhatnak a két helyszín közt.

“Ez olyan lehetőség, ami egyszer jön szembe egy életben. Az ügyfél nevetve megjegyezte, hogy még ő maga is szívesen jelentkezne rá. Mondanom sem kell, özönlenek a jelentkezők. Csak azt tudom tanácsolni, mielőbb küldjék el az önéletrajzukat!” - biztatott Lucy Challenger, A Polo & Tweed toborzóiroda vezetője.

hirdetés

Az álláshoz előírás a jogsi és az amerikai munkavállalási jogosultság is, így sajnos nem valószínű, hogy egy európai párra esik majd a választás.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ

Elon Musk minden állásinterjún ugyanazt a találós kérdést teszi fel, de csak kevesen tudják a választ

Két jó válasz is van Elon Musk találós kérdésére.

Link másolása

hirdetés

Az állásinterjú mindig stresszes helyzet, különösen akkor, ha valaki épp a világ legmenőbb cégeinek egyikéhez, mondjuk a Teslához vagy a SpaceX-hez próbál bejutni. Még ennél is komolyabb stresszfaktor lehet, ha az interjún részt vesz Elon Musk, akinek a hírek szerint van egy kedvenc találós kérdése, amit mindig bedob az előzetes beszélgetések során, írja a Daily Star.

Az első hallásra nem túl bonyolult kérdést @pinkpencilmath tette fel a TikTokon: "Valahol a Föld felszínén állsz. Sétálsz egy mérföldet délre, egy mérföldet nyugatra, majd egy mérföldet északra és pontosan oda érkezel, ahonnan elindultál. Hol vagy?"

@pinkpencilmath

Elon’s math riddle. Can you get it??##mathtricks ##fyp ##pinkpencilmath ##riddle ##brainteaser ##mathriddle ##elonmusk ##spacex ##tesla ##interviewtips ##math ♬ original sound - Pink Pencil

A kommentelők egy része szerint a válasz az, hogy "itt vagyok az interjún". Olyan is akad, aki szerint a helyes válasz "otthon", mivel ötlete sincs a megfejtésre és biztosan nem fogják felvenni.

A kérdésre az egyik helyes válasz az Északi-sark. Ha valaki ezt mondja, Musk azonnal felteszi a következő kérdést: "És még hol máshol lehetsz?" A másik jó megoldás valahol a Déli-sark közelében lehet, ahol ha az ember megtesz egy mérföldet dél felé, a Föld körmérete egy mérföld lesz.

Muskot valójában egyáltalán nem érdekli az, hogy a jelölt rájön-e a jó megoldásra vagy sem. Egyszerűen szereti látni, hogyan gondolkoznak az állásra jelentkezők, és milyen hatékonysággal állnak neki egy váratlan probléma megoldásának.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ

A nászéjszaka fotózását is kéri az esküvői fotóstól a menyasszony, aki ott fogja elveszíteni a szüzességét

A felhívás szerint olyan fotóst keres a pár, aki az első szex intim pillanatait is megörökíti.

Link másolása

hirdetés

Újdonsült férje mellett egy harmadik felet is vár a nászéjszakájára egy menyasszony, aki fotóztatni szeretné az első szex legfontosabb pillanatait.

A történet a That's it, I'm wedding shaming nevezetű Facebook-csoportba került fel, amely sajátos gyűjtőhelye a bizarr eskövői történeteknek. A legtöbb történetben az a közös, hogy a menyasszonyok gyógyszere gurul el, és hajmeresztő ötletekkel állnak elő, ebben az esetben is ez történt.

Ezúttal egy olyan ajánlat screenshotját posztolták a csoportba, amelyet egy fotósnak küldtek. Ez alapján a menyasszony nem mindennapi kéréssel állt elő: azt kérte tőle, hogy a kétnapos lagzin kívül fotózza végig a nászéjszakát is. Mindezt azzal magyarázta, hogy

egészen az esküvőig megőrizte szüzességét a férjének, éppen ezért szeretné fotókkal megörökíteni annak elvesztését

A kommentelők természetesen szétszedték a menyasszonyt. Többen azon viccelődtek, hogy jókora önbizalomról árulkodhat az, ha már az első szexet is fel akarják venni.

"Azért el kell ismerni annak a két szűznek az önbizalmát, akik szerint olyan állat szexben lesz életükben először részük, hogy azt máris közönség előtt kell csinálniuk, sőt, fel is kell venniük, hogy később újranézhessék."

- írja egy kommentelő.

hirdetés
"Semmi sem teszi meghittebbé az első szexuális együttlétett mint egy fotós stáb"

- szólt hozzá egy másik.

Többen azt írják, hogy irreális elvárásai vannak a menyasszonynak, nemcsak az első szexet illetően, hanem a munka miatt is. Egyrészt 20-25 órányi fotózást vár el a kétnapos esküvő alatt, amely mellé "még pornót is kell forgatni", ráadásul az összes kép nyers változatát is várja a pár.

Arról sajnos nincs hír, lezajlott-e már a kétnapos ceremónia, és sikerült-e fotóst találni a nagy pillanatokhoz.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Egy női focista is perli a Pornhubot, amiért az engedélye nélkül jelentették meg a róla készült szexvideót

A 25 éves skót focista a mai napig nem tette túl magát azon, hogy milliók láthatták a szexvideóját.

Link másolása

hirdetés

Több mint 30 nő perelte be a Pornhub anyacégét, miután a belegyezésük nélkül jelent meg szexvideójuk az oldalon. Az egyik sértett egy ismert angol focista, Leigh Nicol, a Crystal palace játékosa, írja a Daily Star. Bár a pert az Egyesült Államokban indították, a 25 éves középpályás egyike annak a 3 brit nőnek, aki érintett a perben.

Elmondása szerint, Nicolnak a mai napig komoly problémái vannak a kiszivárgott szexvideó miatt. Rendszeresen zavarban van az emberek előtt, rosszul érzi magát, ha tükörbe néz, és nehezen tudja feldolgozni a történteket. A fiatal játékost annyira megviselték a történtek, hogy korábban az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében. Végül úgy döntött, hogy a 2019-es szezont teljesen kihagyja, és inkább saját magára koncentrál.

A skót játékos nemrég a Twitteren tette közzé a történtekkel kapcsolatos álsáfoglalását. Ebben többek között azt írja, hogy a Mindgeeknek, vagyis a Pornhub anyacégének "muszáj felelősséget vállalni" a történtekért. A pert a saját jövőjén kívül a többi hasonló cipőben járó áldozat érdekében is vállalta.

A céget perlő 34 nő közü állítólag 14 még kiskorú volt, amikor a felvételek kikerültek a pornóoldalra. Az egyik nő szerint a Pornhub meg sem kereste a szexvideója közlése után, hogy megkérdezzék, elmúlt-e 18 éves és hozzájárult-e a film közléséhez. Holott a nő még csak 17 éves volt, és akkori barátja kényszerítette a videó elkészítésére. Évekkel később egy egyetemista ismerőse küldte át neki a felvételt.

A Pornhub tagadja a vádakat, szerintük a 34 nő kijelentései "teljesen abszurdak, átgondolatlanok és hamisak”.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Ingyen Teslát ad egy srácnak Elon Musk, ha 420 napon keresztül fordítva eszi a pizzát

Akkor is nyer a pizzaevő videós, ha a súlya előbb éri el a 420 fontot (190,5 kg).

Link másolása

hirdetés

Már 97 napja eszi fordítva a pizzát egy tiktokker, és ha kitart jövő tavaszig, akár egy ingyen Teslát is kaphat, írja az Indy100.

Kyle azzal lett híres a TikTokon, hogy minden ételt rosszul fogyaszt. Majdnem négy hónappal ezelőtt a pizzaszeleteket kezdte el úgy enni, hogy a szélétől halad a közepe felé.

Azt írta, hogy ezt addig csinálja, amíg Elon Musk nem ad neki ajándékba egy Teslát. Talán ő sem gondolta komolyan a kihívást, ennél is jobban meglepődött, amikor néhány napja követni kezdte a Tesla vezére a videóit.

Musk végül ajánlatot is tett Kyle-nak: ha 420 napig folytatja a pizzázást, akkor megkaphatja a vágyott autót. Musk akkor is állja a fogadást, ha a srác előbb éri el a 420 fontos (190,5 kg) súlyt a mérhetetlen tésztazabálás miatt.

Musk már a napot is megjelölte, ameddig a videósnak naponta kell visszafelé enni a pizzát: 2022. április 20-án, vagyis 4. hó 20-án kaphatja meg a gasztroinfluenszer a kocsit.

@foodthewrongway

Reply to @zachary_ramsden Day 94. Yo low key though… @danuhhhhh is like funny af and I want her to upload more so go like and follow her!

hirdetés
♬ original sound - Kylehirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: