hirdetés

FELFEDEZŐ
A Rovatból
hirdetés

Erotikus fotóival gyűjt pénzt mentett állatai ellátására egy fiatal amerikai nő

A 25 éves lány 20 éves kora óta sztripperként dolgozik, amióta az interneten is vetkőzik, már nem is akar visszatérni a rúdhoz.
Fotók: Tyfanee Fortuna/Facebook - szmo.hu
2021. április 15.

hirdetés

Az internet sztárja lett egy fiatal amerikai nő, miután egy őszinte posztban vallott a Facebookon arról, hogy senki sem akarja örökbe fogadni a nála ideiglenesen elhelyezett csivavát. Prancer ugyanis nem egyszerű eset, például jobban utálja a férfiakat, mint a nők, ezért csak nőkkel jön ki jól, és a gyerekeket sem csípi. Bár Tyfanee Fortuna is úgy nevezi őt, hogy "egy traumatizált viktoriánus kori gyerek, aki most kísérti őt", ennek ellenére hónapok óta próbál neki gazdit találni, csak úgy, mint a többi mentett állatnak, amiket otthon gondoz. A problémás csivaván kívül ugyanis egy másik kutya és három macska is van nála, így a saját házi kedvenceivel együtt kilenc kutyáról és egy tucatnyi macskáról kell gondoskodnia.

Ez azonban nem olcsó hobbi, havonta nagyjából 400 dollárt (120 ezer forint) költ állateledelre, az állatorvosi költségekre, gyógyszerekre és egyéb eszközökre. Ezért próbált valami olyan lehetőséget találni, amivel több pénzt tudna keresni, hogy ne kelljen feladnia önkéntes munkáját. Végül úgy döntött, hogy

erotikus képeket oszt meg magáról az OnlyFans nevű, erotikus tartalmakat pénzért kínáló oldalon, mert ezzel könnyen sok pénzhez juthat. A New Jersey-ben élő nő már 20 éves kora óta sztripperként dolgozik, ezért nem okozott neki nagy problémát az, hogy az interneten is vetkőzzön.

Amikor a koronavírus-járvány miatt bezártak a klubok, regisztrált az OnlyFans-re. Elmondása szerint a képei és videó egyáltalán nem tartalmaznak semmilyen örökbefogadással kapcsolatos tartalmat. Mivel bejött neki ez a dolog, egyelőre úgy érzi, hogy nem is akar visszatérni a rúdra, hanem folytatja a pénzgyűjtést az erotikus fotóival.

Forrás: New York Post

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ

10 óráig élt a baba, akit súlyos rendellenessége miatt el akart vetetni az anyja, de nem sikerült az abortusz

Az élettel összeegyeztethetetlen Edwards-szindrómában szenvedő brit kisfiú az orvosok legnagyobb döbbenetére élve született meg. Édesanyja számára ez csak még szörnyűbbé tette azt, hogy elveszítette negyedik gyermekét.
Fotók: Northfoto - Loran Denison SWNS.COM - szmo.hu
2021. május 13.

hirdetés

Mérhetetlen fájdalmakkal kellett megküzdenie egy brit édesanyának, akinél nem sikerült az abortusz, babája azonban csak alig 10 óráig élt - számolt be róla a Daily Mail.

Loran Denison a negyedik gyermekét várta, amikor orvosa a 15. heti vizsgálaton közölte vele a rossz hírt, hogy a magzat sajnos Edwards-szindrómában szenved, emiatt pedig minden valószínűség szerint halva fog születni. Ezt az élettel összeegyeztethetetlen, ritka kórt a 18-as kromoszóma rendellenessége okozza. Az így született gyerekek sokszor már a terhesség alatt meghalnak, de ha élve is születnek, akkor is röviddel azután, vagy nagyon fiatal korukban életüket vesztik.

A 27 éves nő és párja, Scott ezért kénytelenek voltak meghozni azt a fájdalmas döntést, hogy elvetetik a babát. Abortusztablettát vett be, amiről azt mondták neki, hogy megállítja a magzat szívműködését, majd amikor már 18 hetes terhes volt, elment a kórházba, hogy megszülje a kicsit.

Legnagyobb meglepetésére azonban az alig 150 grammot nyomó fiú még élt, lélegzett.

hirdetés
"Egyik orvos sem gondolta, hogy élve megszülethet. Aztán amikor a párom felemelte őt a születése után és azt mondta, hogy ver a szíve, mind nagyot néztek és azt mondták, hogy ez lehetetlen"

- emlékezett vissza Loran.

Sajnos az anya öröme nem tarthatott sokáig, mert negyedik gyermeke alig 10 órán át maradt csak életben. Szörnyű volt számára végignézni, ahogy a Kiyo Bleu névre keresztelt kisfiának élete első és egyben utolsó órái szenvedéssel teltek.

"Örülök, hogy egy minimális időt eltölthettem vele, de ez csak még nehezebbé tette a helyzetet. Azt hittem, a nehezén már túl vagyok, amikor meghoztam a döntést az abortuszról, de most tízszer rosszabb ezt megélni. Csak azért mondom ezt el, hogy más anyák is tudják, milyen ez. Végig kellett néznem, ahogy a szívverése egyre lassabb lesz, majd egyszercsak elfogy belőle az élet"

- mondta.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ

Maszturbációs szünetet ad a dolgozóinak egy cég, még egy külön szobát is létrehoztak számukra

Az Erika Lust Films dolgozói minden nap félórás szünetet kapnak, hogy egy külön erre a célra létrehozott helyiségben önkielégítéssel töltődjenek fel.
Címkép: Pixabay - szmo.hu
2021. május 14.

hirdetés

Napi fél órás maszturbációs szünetet ad a dolgozóinak egy cég - írja a LADBible.

Az etikus feminista pornófilmrendezőként ismertté vált svéd Erika Lust, az Erika Lust Films vezetője a lapnak azt mondta, azután döntött a maszturbációs szünet bevezetéséről, hogy észrevette, munkatársai zaklatottak lettek a járvány alatt, és kisebb energiával dolgoztak.

"Nagyra becsülöm az alkalmazottaimat, és tudom, hogy amikor jól érzik magukat, akkor jó munkát végzünk"

- mondta Erika Lust, aki még egy privát "maszturbációs állomást" is kialakított a cég irodájában, hogy a dolgozók oda vonulhassanak félre.

"Ez a tökéletes gyógyszer egy stresszes munkanapra"

- jellemezte az ötletet a cég egyik munkatársa.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

10 családnak adtak spermát és petesejtet, majd kiderült, hogy nekik sem lehet természetes úton gyerekük

11 gyerek született a brit házaspár segítségének köszönhetően, a nő viszont tíz év alatt hatszor vetélt el. Most saját mesterséges megtermékenyítésükre gyűjtenek pénzt.
Fotó: Northfoto/SWNS.com - szmo.hu
2021. május 13.

hirdetés

Egy brit házaspár, Danielle-Eve és férje, Daniel mindig is egy nagy családról álmodtak. Már régóta próbálkoznak a babaprojekttel, a 39 éves nőnek sikerült is többször teherbe esnie, de sajnos mindig rossz vége lett: tíz év alatt hatszor vetélt el.

Hogy fájdalmukon enyhítsenek, még 2011-ben úgy döntöttek, hogy segítenek más hozzájuk hasonló családoknak a gyereknemzésben azzal, hogy petesejtet és spermát adományoznak számukra. A férj segítségével 10 családba 11 gyerek született az évek során, hat kislány és öt kisfiú.

Ám annál a családnál, akiknek Danielle-Eve adott petesejtet, szintén vetélés történt. De csak most, idén állapították meg az orvosok, hogy a nő petesejtjei DNS-probléma miatt nem tudnak megtermékenyülni.

"Borzalmasan éreztem magam attól, hogy valaki, akinek petesejtet adományoztam, miattam szenvedett. Ha ezt tudtam volna előre, én se próbálkoztam volna így, és főleg nem adományoztam volna másnak"

- mondta Danielle-Eve.

A pár egyébként szintén mesterséges megtermékenyítéssel próbálkozott az elmúlt években, miután az esküvőjük utáni három év alatt nem sikerült a nőnek természetesen teherbe esnie. Ám a beavatkozások során a saját spermájukat és petesejtjeiket használták, mivel úgy tudták, hogy ezekkel nincs probléma. A feleség ugyan policisztás petefészek szindrómával küzd (PCOS), amely egy meddőséget okozó betegség, de nem minden esetben lehetetlen a teherbeesés az ebben szenvedő nőknek. Danielle-Eve azonban mindig bűnösnek érezte magát, mert azt gondolta, hogy emiatt nem sikerült természetes úton gyereket nemzeniük.

hirdetés

2011-ben voltak először mesterséges megtermékenyítésen, ennek sikertelensége után adományoztak spermát és petesejtet más családoknak. Az azóta eltelt egy évtized alatt még négy beavatkozásuk volt, ezekre összesen 20 ezer fontot, vagyis nagyjából 8,3 millió forintot költöttek. Sajnos azonban egyik sem volt sikeres, sosem jutottak túl a várandósság kritikus 12. hetén. Pedig egyszer már hallották az ikrek szívhangját is, egy másik terhesség során pedig azt is tudták már, hogy fiúkat várnak.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Megvan, melyik lett 2021 legszebb hídja – a Tiszán ível át

Tíz ívhíd közül választotta ki a közönség a nyertest, a szolnokiak örülhettek a győzelemnek.
Fotó: Derzsi Elekes Andor / Wikipedia - szmo.hu
2021. május 13.

hirdetés

A szolnoki Tiszavirág híd lett az év legszebb hídja - derült ki Szalay Ferenc, szolnoki polgármester Facebook-posztjából.

Az idei mezőnyben tíz ívhídra lehetett szavazni, a szolnoki mellett többek közt a Tisza-tónál lévő Eger patak feletti kerékpáros hídra, a Klatsmányi hídra a Mosoni-Duna felett, vagy Mecseknádasdon a Varasdi völgy 30 méteres mélysége felett átívelő Varasdi völgyhídra.

A közönségszavazás nyertesét május 11-én, a Közlekedési Kultúra Napján hirdették ki, az Év Hídja Díjat a szolnoki Tiszavirág híd kapta.

"Fantasztikus volt az összefogás, rengetegen szavaztak szolnokiak és nem szolnokiak, szívből köszönünk minden voksot, amely a dobogó első fokára repítette Szolnokot"

- írta posztjában a polgármester.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: