News here
hirdetés

FELFEDEZŐ
A Rovatból
hirdetés

8 és fél hónapos terhesen ment fesztiválozni egy angol kismama, Tiktokon közvetítette a napjait

Legtöbbször ülve figyelte a koncerteket és a délutáni szundit sem hagyta ki, de így is jól érezte magát.

Link másolása

hirdetés

A várandósság utolsó hónapja a legtöbb kismama számára már komoly megterhelés fizikailag, de vannak, akik ilyenkor is aktívan töltik a napjaikat. Például az az angol nő is, aki 8 hónapos terhesen még elutazott a férjével egy görögországi nyaralásra, majd elment öt napra fesztiválozni - számolt be róla a Sun.

Lois utazóbloggerként vált ismertté előbb az Instagramon, majd a TikTokon, az utazás iránti szenvedélyét pedig a várandóssága akadályozta. A kalandvágyó nő egy sokak számára merész dolgot is bevállalt: öt napig a híres Glastonbury Fesztiválon bulizott úgy, hogy sátrazott a férjével. Azt ígérte, videóban megmutatja és el is meséli, hogyan teltek számára a napok úgy, hogy már igencsak nagy pocakja van.

Az egyik videójából kiderült például az, hogy mindenhová vittek magukkal egy széket, hogy ha Lois elfáradna, vagy a lábai már nem bírnák az állást, le tudjon ülni. A széket természetesen a férje cipelte, nem ő, és a kismama lábát is megmasszírozta, ha kellett.
@girlbossadventure Hubby massaging my legs. Current situation at Glastonbury. Having a quick little break before we move destinations. #34weekspregnant #glastonbury #glasto #glastonburyfestival #pregnant #fyp #foryoupage #mum #festival ♬ original sound - Girlbossadventure

A nő a fesztiválon sem hagyott fel azzal a kismama-szokásával, hogy délutánonként szundít egyet: a sátorban pihent le egy kicsit mindennap. Azt is elárulta, hogy általában salátát evett, mert amióta várandós, a salátát kívánja a legjobban. De az egyik videóban azt is megmutatta, hogy férje a sátruk előtt sütögetett ebédre.

Mivel Angliában most komoly hőség van, Lois is igyekezett nyáriasan öltözködni, több szettje sem takarta a pocakját.
@girlbossadventure Glastonbury Day 3 8 1/2 months ? Outfit is Flower Power ? ? #glastonbury #glastonburyfestival #glasto #fyp #foryourpage #pregnant #pregnancylife #mumtobe #mom #mumlife #festival ♬ original sound - Girlbossadventure

hirdetés

Utolsó helyszínen készült videójában azt ígérte, később beszámol a részletes tapasztalatairól, de elöljáróban elmondta, hogy egyáltalán nem olyan volt 8,5 hónapos terhesen fesztiválozni, mint amire számított.

@girlbossadventure Little Dance With My Best Friend @Blossoms at Glastonbury. #34weekspregnant #glastonbury #glasto #glastonburyfestival #fyp #foryourpage #pregnantlife #pregnant #foryou #festivalfashion ♬ There's A Reason Why (I Never Returned Your Calls) - Blossoms

A kommentelők véleménye megoszlott arról, hogy jó ötlet volt-e ezt bevállalnia a fiatal nőnek. Van, aki szerint megőrült, hogy más arra figyelmeztetett, hogy veszélyes lehet ekkora pocakkal a tömegben bulizni. Hozzászólt az egyik videójához egy kismama is, aki azt üzente neki, hogy le a kalappal előtte, ő "meghalt volna" a fesztiválon, mert így is fáj mindene a szüléshez közeledve. Más viszont azt írta, őt se állíthatta volna meg semmi abban, hogy elmenjen a Glastonbury Fesztiválra, ha lett volna jegye.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ
Olyan hangosan szeretkezett egy pár a nyitott ablaknál, hogy a szomszédok is felébredtek
A biztonság kedvéért feliratozták is az egész utcát betöltő szexről készült videót.

Link másolása

hirdetés

Egyre fokozódó hangerővel élte meg a gyönyört egy második emeleti lakásban egy nő az éjszaka közepén, írja a Daily Star.

A szeretkezésnek azonban az egész utca fültanúja volt, miután a szerelmespár nyitva felejtette aktus közben az ablakot.

A hangos nyögések közepette gyönyörig jutó nőről a TikTokra is feltöltöttek egy videót. A felvétel készítője a poszthoz azt írta, hogy éppen filmet nézett, amikor az utcáról beszűrődő, eleinte még jóval halkabb zajokra lett figyelmes. A tiktokozó alig bírta ki nevetés nélkül az egész utcát felverő szeretkezést, a végén pedig hangos éljenzéssel nyugtázta a közösen átélt csúcspontot.

A lassan világhírű orgazmusról készült felvételt itt lehet megnézni:

@thegirlwithanoseandeyes Netflix and Chill #liveacting #nightfever #sports #cometogether #openwindow #loudneighbors #seggs #?? #onlyhuman #viral #fyp #foryou #fyp ♬ you not the same - tilekid

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Konok Péter: „A benzinkutakon lassan kifogy az üzemanyag. Kell a láncfűrészekbe.”
Összekötötte a válság két fajsúlyos elemét az ismert publicista.

Link másolása

hirdetés

„A benzinkutakon lassan kifogy az üzemanyag. Kell a láncfűrészekbe.”

– írta Konok Péter a Facebookon.

A publicista, történész így kommentelte azokat a híradásokat, miszerint egyre több benzinkút kénytelen ideiglenesen bezárni, mert egyszerűen kifogytak az üzemanyagból.

Ahogy a kormány azon intézkedését is, hogy a rezsicsökkentés részleges megszüntetése miatt egy csütörtöki kormányrendeletben lazítottak az erdővédelmi szabályokon, így védett területen is egyszerűbb lesz a fakivágás.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
Három típusa van a női orgazmusnak egy tanulmány szerint: lavina, vulkán vagy hullám
A kutatáshoz 54 nőt kértek meg egy Bluetooth-kapcsolattal rendelkező okosvibrátor használatára.

Link másolása

hirdetés

Egy új kutatás szerint a női orgazmus a medencefenéki izmok mozgása alapján három kategóriába sorolható, írja a Metro.

Amikor ugyanis a nők a csúcspont közelébe érnek, ezek az izmok leginkább a vulkánkitöréshez, a lavinához vagy a hullámokhoz hasonlóan viselkednek.

A prágai Károly Egyetem idegtudományi intézetének egyik professzora 54 nőt kért arra, hogy egy Bluetooth-kapcsolattal rendelkező vibrátort használjon önkielégítésre. A Lioness nevű eszköz úgy működik, hogy használat közben érzékeli a medencefenék összehúzódásának erősségét, így képes elemezni a mozgás ritmusát is. Az önkéntesektől James Pfaus azt kérte, hogy napokon keresztül juttassák csúcsra magukat az okosvibrátor segítségével.

A professzor és csapata az adatok elemzése után arra jutott, hogy

a többség a hullámokhoz hasonló orgazmust él át. Ilyenkor a nők izmai ritmikusan megfeszülnek és elernyednek.

Ennél valamivel ritkább a lavinaszerű orgazmus, melynek során elképesztő erővel következik be a csúcspont, majd folyamatos apró hullámokban vezeti le a feszültséget. Ennek éppen ellentéte a vulkán, amikor kisebb összehúzódásokkal kezdődik az orgazmus, majd hirtelen óriási erővel robban be az utolsó lökés.

A tudós megjegyzi, hogy a kutatás mintája meglehetősen alacsony, ezért nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, vagy további orgazmus-típusok létezését kizárni. Terveik szerint a közeljövőben szélesebb körben folytatják a felméréseket azoknál a nőknél, akik ilyen típusú vibrátort használnak.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
Elutasította a randipartnere, mert szerinte túl kapzsi és nem nőies, hogy egy egész salátát megevett
A férfi attól tart, hogy az amerikai nő hamarosan túlsúlyos lesz, ezért már az első találkozó után megszakította vele a kapcsolatot.

Link másolása

hirdetés

A virginiai Dinwiddie-ben élő, 23 éves Diamond Jackson egy társkereső alkalmazáson keresztül ismerkedett meg egy férfival, akivel egy hét után randiztak is. Diamond az étteremben cézár salátát rendelt grillcsirkével, az est végeztével pedig úgy érezte, hogy igazán jól sikerült a találkozó, ugyanis azt is megbeszélték, hogy még látják egymást. Az udvarlója azonban még aznap este írt neki egy SMS-t, ami szerint az étkezési szokásaik nem kompatibilisek egymással – írja a Daily Mail.

A férfi szerint ugyanis nem nőies, hogy az első randevújukon egy teljes salátát megevett, mert ő olyan nőt akar, aki „tudja, mikor kell abbahagyni az evést”.

Azt írta, hogy ő nagyon szigorú életmód szerint él, előkészíti az étkezéseket és minden nap ezd, ezért aggodalmaskodni kezdett, hogy a lány a közeljövőben túlsúlyos lesz.

„Az első benyomás nagyon jó volt” – mondja Diamond. „A randevú közben, nem tűnt úgy, hogy bármi elromlott volna. Mielőtt hazamentünk, megöleltük egymást, és azt kérdezte, hogy fog-e még látni, mire én azt válaszoltam, hogy persze!”

A nő szerint a találkozó után küldött üzenet felfedi a férfi valódi személyiségét és azt, hogy mennyire nem bízik magában.

„Még mindig szeretnék lógni, de ez zavart. Majdnem felrobbantam. Imádom a kisugárzásodat. Tökéletes vagy, csak ez az egy dolog zavar, ráadásul ez volt az első randink” – írta a férfi, aki egyébként parmezános csirkét, spárgát és burgonyapürét rendelt, majd mindent elfogyasztott egy kosár kenyér kíséretében.

hirdetés

Az ápolóként dolgozó nő azért osztotta meg a nyilvánossággal történetét, hogy felhívja az egyedülálló nők figyelmét arra, hogy nagyon fontos kiszúrni a baljós előjeleket. Diamond válaszul gyorsan letiltotta a számát, de történetét sokan elolvasták a közösségi médiában. Többen azt írták, hogy meneküljön a férfi elől, mások pedig azt írták, hogy randipartnere megérdemli az egyedüllétet és „kövérségfóbiás”.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: