News here
hirdetés

FELFEDEZŐ

10 hónap házasság után jött rá a feleség, hogy a „férje” valójában nő, aki ráadásul egy csomó pénzzel lehúzta

Az indonéz nő sokak kérdésére elárulta, miért nem tűnt fel neki az ágyban sem, hogy nem egy férfival van dolga.

Link másolása

hirdetés

Házassági csalás áldozata lett egy indonéz nő, aki hónapokkal az esküvője után szembesült azzal, hogy a férje valójában nő - írja a Sun.

"Férjével" tavaly májusban ismerkedett meg egy randiappon keresztül. A csaló azt állította, hogy Amerikában sebésznek tanult, de üzletember is, aki nemrégiben áttért az iszlám hitre, és most feleséget keres. Három hónappal később a pár már egybe is kelt, de nem rendes, hanem úgynevezett titkos esküvőt tartottak. Indonéziában a nikah siri ugyanis egy olyan házasságkötést jelent, amelyet a vallás elismer, de az állam nem. Polgári ceremónia azért sem lehetett, mert a "vőlegény" nem tudta bemutatni az ehhez szükséges dokumentumokat. Ez azonban az újdonsült feleségnek nem szúrt szemet.

A titkos esküvő után a pár a nő szüleinek házában élt hónapokig. A szülők már kezdtek gyanakodni a "vejükre", aki folyamatosan pénzt kért tőlük, de továbbra sem tudta bizonyítani, hogy sebész és üzletember. Az volt a csaló szerencséje, hogy a családja és a barátai fedezték a háttérsztoriját.

Akkor fordultak rosszra a dolgok, amikor a szélhámos elköltöztette a feleségét a családjától, hogy elkerülje a gyanakvó rokonok további kérdezősködését.

Ott a nő gyakorlatilag be volt zárva a házba, "férje" megtiltotta neki, hogy másokkal kapcsolatba lépjen, és a pénzügyeiket is ő irányította.

Idén áprilisban a nő édesanyja már annyira aggódott a lányáért, hogy szólt a rendőrségnek, akik felkutatták a párt.

A kihallgatás során derült ki, hogy a "férj" valójában egy nő, aki a házasság 10 hónapja alatt 300 millió indonéz rúpiát (7,7 millió forint) csalt ki felesége családjától.

A becsapott nő azért osztotta meg a történetét a közösségi médiában, hogy mások is tanuljanak a hibájából. Amikor megdöbbent kommentelők rákérdeztek, hogy hogy nem vette észre, hogy egy nővel él együtt, főleg az ágyban, azt mondta, a szélhámos erre is ügyelt.

hirdetés
Állítása szerint a férfinek hitt nő szex előtt mindig lekapcsolta a lámpát és bekötötte párja szemét. A rendőrségnek azt mondta, hogy a kezével szerzett örömöt a feleségének, ám az áldozat szerint egy szexuális segédeszközt is bevetett az álca érdekében.

A nő azt is állítja, hogy a csaló megpróbálta megölni őt, amikor arra utasította, hogy ugorjon be egy folyóba, pedig pontosan tudta, hogy a nő nem tud úszni.

Az áldozat szülei nemcsak csalás, hanem okirathamisítás miatt is feljelentették a nőt, aki utóbbiért akár 10 év börtönt is kaphat. A per tárgyalása jelenleg is zajlik.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ
Kilógott a pénisze az olasz tízpróbázónak futás közben, a kezével próbálta menteni a helyzetet
Alberto Nonino végül utolsóként ért célba a 400 méteres futáson.

Link másolása

hirdetés

Igen kínos helyzetbe került egy olasz sportoló a kolumbiai Caliban rendezett U20-as atlétikai-világbajnokság tízpróba számában szombaton. A Daily Mail beszámolója szerint Alberto Nonino bár jól rajtolt a 400 méteres futásban, a táv közepe felé komoly problémája akadt.

Mivel a 18 éves versenyző

elfelejtett alsónadrágot húzni, ezért a nemi szerve kilógott a nadrágjából futás közben.

A közvetítés távoli képein is kivehető, ahogy Nonino a kezével próbálja megregulázni a szabadon lengedező hímtagot. Ez azonban annyira lekötötte a sportolót, hogy végül utolsóként haladt át a célvonalon, 51,57 másodperces idővel.

A fiatal sportoló később azt írta az Instagramon, hogy az eset „nyilvánvalóan baleset volt”, és most már próbál nevetni az egészen, de a verseny után szörnyen érezte magát.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ
A Rovatból
hirdetés
Videón, ahogy közvetlenül a turisták feje felett landol egy Wizz Air-gép Görögországban
Még a felkészült bámészkodókat is meglepte az igen alacsonyan sikerült landolás.

Link másolása

hirdetés

A szokottnál is izgalmasabbra sikerült a Wizz Air Airbus A321neo repülőgépének pénteki landolása a görögországi Skiathoson. Az Airportal cikkében azt írja, hogy a szigeten a tengerpart mellett vezető úthoz nagyon közel van a repülőtér futópályájának küszöbe, ezért

sok turista látogat ki erre a helyre, hogy az alacsonyan érkező gépeket megfigyelje.

A pénteki landolásnál azonban a Wizz Air gépe annyira alacsonyan közelítette meg a kifutópályát, hogy az még az erre felkészült turistákat is meglepte. Az esetről a görög GreatFlyer videósa készített felvételt, ami alapján

úgy tűnik, hogy a gép mindössze néhány méterrel repült el a bámészkodók feje fellett.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
Lenyelte a bálna, egy törött lábbal megúszta
Az amerikai férfi egy Massachusetts állambeli partfoknál búvárkodott. Elmondása szerint egy koromfekete, húsos üregben találta magát, és a légzőkészülékét is elvesztette.
Címkép: Wikimedia Commons - szmo.hu
2022. augusztus 07.


Link másolása

hirdetés

Michael Packard éppen egy Massachusetts állambeli partfoknál búvárkodott, homárokat keresve tavaly júniusban, mikor érzésre hirtelen egy nagyjából 100 tonnás teherautónak megfelelő méretű lény ütötte el – írja a Mirror.

A férfi nagyjából 13-14 méter mélyen volt, amikor a Föld egyik legnagyobb élőlénye, egy hosszúszárnyú bálna lenyelte. A bálnák akár 1,4 tonnányi apró halat vagy krillt meg tudnak enni.

A tapasztalt búvár először azt hitte, hogy egy hatalmas cápa nyelte le. Miután azonban tudatosult benne, hogy az állatnak nem voltak fogai, és leírása szerint egy koromfekete, húsos üregben találta magát, már arra hajlott, hogy egy bálna nyelhette le.

Ezután elmondása szerint heves küzdelmet folytatott az életéért, elvesztette a légzőkészülékét, és a sötétben kellett tapogatóznia – minden értelemben.

Elég kilátástalannak tűnt a helyzete, gondolatai a kisgyermekeire és a családjára terelődtek, amikor hirtelen a sötétségből fény lett, a bálna kinyitotta a száját, és visszadobta az óceán felszínére.

A férfi egy törött lábbal megúszta a nem mindennapi találkozást.

Kutatók szerint fizikailag szinte lehetetlen, hogy egy hosszúszárnyú bálna egészben lenyeljen egy embert. A történelem során csak egyszer fordult elő, hogy lenyelt egy embert egy bálna. Az 1890-es években James Bartleyt, aki éppen egy bálnavadász expedíción volt a Falkland-szigetek közelében. Hihetetlen módon túlélte.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
Előre kifizettetnék a temetésük és mentésük költségeit a Mont Blanc-ra induló hegymászókkal
Úgy viszonyulunk hozzájuk, mintha öngyilkosságot készülnének végrehajtani - mondta egy francia polgármester a szerinte felelőtlen túrázókról.

Link másolása

hirdetés

Letétbe helyeztetné a Mont Blanc meghódítására indulú hegymászókkal a mentésük és a temetésük költségeit a csúcs közelében fekvő Saint-Gervais-les-Bains polgármestere - számolt be a Telegraph.

Jean-Marc Peillex a lapnak azt mondta, hogy

„a hegymászók sokszor felelőtlenül orosz rulettet játszanak a hegycsúcson”,

és vannak olyanok, akik nem veszik figyelembe Mount Blanc veszélyeivel kapcsolatos figyelmeztetéseket.

Peillex ezért 15 eurós, vagyis átszámítva közel hatmillió forint letétet javasolt. Ebből tízezer eurót tenne ki az esetleg mentés költsége, ötezer euróból pedig a temetést szerveznék meg. A polgármester szerint az ostoba emberekre olykor csak buta ötletekkel lehet hatást gyakorolni.

„Úgy viszonyulunk hozzájuk, mintha öngyilkosságot készülnének végrehajtani, ezért megkérjük őket, hogy fizessék meg nekünk az ezzel járó költségeket”

- fejtette ki Peillex.

hirdetés

A 4808 méter magas Mont Blanc az Alpok, Nyugat-Európa és egyben az Európai Unió legmagasabb hegye, amely a francia Haute-Savoie és az olasz Valle d’Aosta régiók között fekszik. A hatóságok évente körülbelül 700 mentési akciót hajtanak végre a csúcson, ezek 95 százalékához helikopter szükséges.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: