hirdetés
Félelmetes felvétel: vízesésként öntött ki a földrengés miatt a hotel tetőteraszán lévő medence
A Fülöp-szigeteken történt, elég durva látvány volt - le is videózták.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 25.


hirdetés

Hétfőn 6,3-as földrengés rázta meg a Fülöp-szigeteket. A fővárosban, Manilában az egyik felhőkarcoló méretű hotel tetőteraszán volt egy medence, ami

a földmozgás hatására nagy robajjal öntött ki, gyakorlatilag zuhatagot képezve.

Azt nem tudni, megsérült-e valaki ennek következtében, de az egész videón is meg lett örökítve - elég félelmetes látvány:


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Kitálalt a divatipar árnyoldaláról egy 13 éves kora óta modellkedő, 26 éves lány
Volt, hogy egy fizetetlen munkáért kellett 'lefaragnia' 5 cm-t a csípőjéről és e-mailben faggatták arról, hogy mit eszik.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 29.A korábban modellkedésből élő nő azóta természetesen búcsút mondott a manökenségnek és szörnyű kulisszatitkokat osztott meg az ügynökségével és volt szakmájával kapcsolatban a The Timesban.

A most 26 éves Leanne Maskell gyerekként, mindössze 13 évesen lépett a reflektorfénybe, és kemény leckék árán tanulta meg, hogy a csillogás ebben az esetben nem éri meg a pénzét.

Úgy döntött, hogy egy mindent felfedő "kézikönyvben" figyelmezteti a fiatal lányokat, hogy óvakodjanak a divatipar kizsákmányolásától.

Leanne saját elmondása szerint a depresszió, anorexia és bulimia ördögi körébe került, köszönhetően az önsanyargató életstílusnak és szabályozásnak, amit rákényszerítettek annak érdekében, hogy tartsa a kívánt testsúlyt - vagy annál is kevesebbre fogyjon.

Annak idején szerepelt a Vogue és az i-D magazin hasábjain, és dolgozott az Asos-szal, a Nasty gallel, Boohoo.commal és az Urban Outfitters-szel is.

Az angliai Coventryből származó lány élete felét a divat világában töltötte, a könyv megdöbbentőre sikerült.

Akkor csöppent bele a közegbe, amikor szülei válása után anyukájával Ciprusra költöztek, aki aztán az ő ellenkezése dacára aláírt egy szerződést egy modellügynökséggel.

A munkák hamar záporozni kezdtek és tanfolyamokra is járnia kellett, fiatal tinédzserként pedig villámgyorsan lecsapott rá az önértékelési zavar és megfelelési kényszer spirálja.

Ugyan középiskolás évei után váltani szeretett volna, és Londonba ment jogot tanulni, ám egy ügynök hamar rátalált, és szinte kizsarolta belőle, hogy leadjon néhány kilót, és ismét modellkedni kezdjen.

A heti ellenőrzések alkalmával éheztette magát, majd utána egy-egy doboz csokoládéval kompenzált. Az étkezési zavarok egész erdején átbotorkált.

A folytatásért lapozz:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Puszta kézzel akarta megállítani az elszabadult kamiont, ami végül elgázolta
A baleset után a benzinkút alkalmazottai azonnal értesítették a mentősöket, akik a férfit kéztöréssel szállították kórházba.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 29.A saját kamionja ütötte el azt a sofőrt, aki puszta kézzel próbálta megállítani az elszabadult járművet - szúrta ki a Daily Mail. A férfi egy kéztöréssel megúszta, ám a benzinkútban jelentős károk keletkeztek.

A lap azt írja: a Kína északi részén fekvő Zhangjiakou város egyik benzinkútján parkolt az a sofőr, aki valamiért elfelejthette a kéziféket, ezért autója elindul a kissé lejtős szakaszon.

Amikor a kamion elkezdett gurulni, a férfi elé futott, majd megpróbálta a saját testével megakadályozni, hogy a jármű benzinkútnak ütközzön, ám az autó áthajtott rajta, majd belecsapódott a benzinkútba. Az épület előtt sem sokkal állt meg a hatalmas jármű.

A szerencsétlenül járt férfit végül kéztöréssel szállították kórházba.

Lapozás után az esetről készült videó is látható:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Hármasszex miatt bővül a szexrobotos bordély, vannak, akik egyből két babát is 'kikölcsönöznek'
A Nagojában megnyíló szexbordélyban egy háromórás találka mintegy 93 ezer forintnak megfelelő jenbe, egy egyórás pedig 33 ezer forintba kerül.
Kép: Pixabay - szmo.hu
2019. április 29.A Daily Star bukkant az örömhírre: japánban nyílik meg a LumiDolls új bordélya, ahol négy különböző fajta szexrobotot lehet igénybe venni.

A cég vezetője, Sergi Prieto azt ígéri, hogy a kliensek a legvadabb fantáziájukat is kiélhetik, hiszen a nők mellett férfi babák is lesznek, akik párban is kölcsönözhetőek.

"Nemrégiben több ügyfél is jelentkezett nálunk, akik egyszerre kértek egy női és egy férfi babát. Valószínűleg biszexuálisok és heteroszexuálisok is, akik ki akarják próbálni az análszexet anélkül, hogy valóban érintkeznének egy másik emberrel"

– nyilatkozta a bordély vezetője.

Hozzáfűzte: itt elérhető modellek viszonylag egyszerűek lesznek, olyanok, amik nem képesek arcmozgásra és mesterséges intelligenciával sincsenek ellátva. A vezető úgy fogalmaz, hogy az azokkal rendelkező babák még nem elég jók, viszont nagyon drágák lennének.

A Nagojában megnyíló szexbordélyban egy háromórás találka mintegy 93 ezer forintnak megfelelő jenbe, egy egyórás pedig 33 ezer forintba kerül.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Big Ben-nek öltözve futotta le a Londoni Maratont, majd a célkapuban fennakadt a jelmeze miatt
A hősies indulót így még legalább húszan megelőzték, de láthatóan nem zavarta, így is ő volt a közönség kedvence.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 29.Balszerencséjére még videóra is vették azt a férfit, aki a hétvégén Big Ben-nek öltözve futotta le a Londoni Maratont.

A férfi ugyanis a célkapuban fennakadt a kosztümje miatt.

A londoni maraton az egyik legnépszerűbb városi maratonfutó versenysorozat, egyike az öt nagy városi maratonnak, amelyet 1981 óta rendeznek meg, általában minden év áprilisában.

A verseny jelenlegi hivatalos angol elnevezése – az aktuális főszponzor után – Flora London Marathon.

A verseny távja 42,195 km

A videó a lapozás után látható.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x