"Fájdalmas volt reggel kiszállni az ágyból, volt, hogy két napig nem ettem semmit" – hírességek a depresszióról
'Nem szégyellem magam emiatt – bár a világ megszégyeníti ezért az embert, holott a cukorbetegtől nem tagadjuk meg az inzulinját' - mondta egyikük.
Marie Claire, fotók: Instagram - szmo.hu
2018. november 12.


A mentális problémák, betegségek bárkit érinthetnek, lásd Marilyn Monroe és Elvis Presley küzdelmét a gyógyszerekkel, vagy Diana hercegőjét a bulimiával. A Marie Claire most celebek bölcsességeit gyűjtötte össze a témában.

Demi Lovato

Frecklesss

3.1m Likes, 22.2k Comments - Demi Lovato (@ddlovato) on Instagram: "Frecklesss"

„Minden alkalommal, amikor nem beszélünk arról, valójában mi a mentális egészség, ajtót nyitunk rengeteg negativitásnak. Fontos észben tartanunk, hogy a mentális egészségügyi problémákkal küszködők nagy része nem erőszakos ember. Sőt, tízszer nagyobb eséllyel válnak erőszakos bűncselekmény áldozatává.”

Kristen Bell

It wasnt the only sticker I got today, but it was the most important one. #vote

299.7k Likes, 1,124 Comments - kristen bell (@kristenanniebell) on Instagram: "It wasnt the only sticker I got today, but it was the most important one. #vote"

„Az embernek képesnek kell lennie kezelnie a dolgot. Én például egy vidám ember képest nyújtom, de ebben rengeteg munka van. Belső munka, illetve odafigyelek, hogy sportoljak, mivel fiatalabb koromban gyógyszert írtak fel a szorongásomra és a depressziómra – a mai napig szedem. Nem szégyellem magam emiatt, pedig a világ megszégyeníti ezért az embert, holott a cukorbetegtől nem tagadjuk meg az inzulinját.”

Selena Gomez

Striking a pose in the new @puma Defy Mid. #DoYou

7.3m Likes, 76.8k Comments - Selena Gomez (@selenagomez) on Instagram: "Striking a pose in the new @puma Defy Mid. #DoYou"

„A dialektikus viselkedésterápia teljesen megváltoztatta az életem. Bárcsak több ember beszélne a terápiáról. A lányokról azt szokás gondolni, hogy erősek, szexik és lazák. Meg kell engedni nekünk, hogy néha szét is essünk.”

Carrie Fisher

"Olyan kémiai egyensúlyprobléma áll fenn a szervezetemben, amely a legextrémebb állapotban ideggyógyintézetbe is juttathat. Régebben azt gondoltam, drogfüggő vagyok, de kiderült, hogy komoly mániás depresszióban szenvedek.”

Amanda Seyfried

When You Wish Upon A Pickle, ladies and gentlemen ???? #AirsTomorrowOnHBO

174.6k Likes, 449 Comments - Amanda Seyfried (@mingey) on Instagram: "When You Wish Upon A Pickle, ladies and gentlemen ???? #AirsTomorrowOnHBO"

„A Lexapro nevű antidepresszánst szedem több mint egy évtizede és soha nem fogok lejönni róla. A legkisebb dózist kapom, de nem látom értelmét letenni. Akár placebo, akár nem – nem akarok kockáztatni.”

Miley Cyrus

Check out this little hotties new album! She's got a bright future ahead ;) Get it while it's hot! #youngernow

432.5k Likes, 2,803 Comments - Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on Instagram: "Check out this little hotties new album! She's got a bright future ahead ;) Get it while it's hot!..."

„Teljesen oké, ha valaki szomorúnak érzi magát. Volt olyan, hogy apámnak úgy kellett rámtörnie a szobám ajtaját. Nagyon csúnya bőröm volt, ami miatt sokat bántottak. Nincs annál rosszabb, mint amikor valaki tetteti a boldogságot.”

Chrissy Teigen

My NEW @BECCACosmetics Glow Gloss in Candy Cane is so shiny, red and delicious, even John loves it! Get it as part of the #BECCAxChrissy Lip Icing Glow Gloss Kit ✨? Online and now in stores at @Sephora

179k Likes, 988 Comments - chrissy teigen (@chrissyteigen) on Instagram: "My NEW @BECCACosmetics Glow Gloss in Candy Cane is so shiny, red and delicious, even John loves it!..."

„A szülés utáni depresszió igenis létezik. Fájdalmas volt reggel kiszállni az ágyból. A hátam, a vállaim, még a csuklóim is fájtak. Nem volt étvágyam. Volt, hogy két napig nem ettem semmit. Ha nem dolgoztam, akkor nem mentem el otthonról sehová, egy lépést sem. Még a redőnyöket is lehúztam. A kamrában tartottam a melegítőimet, hogy ne kelljen felmennem értük, amikor John elment dolgozni. És rengeteget sírtam spontánul.”


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x