hirdetés
Facebookon élőzte, ahogy 140-nel előzgette a kocsikat egy sofőr Budapesten
Kilométereken át száguldott, cikázott a sávok között, közben pedig hangosan káromkodott.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 24.


hirdetés

Videón az életveszélyes száguldás! Csaknem 140-nel előzgette a kocsikat egy sofőr a Ferihegyi gyorsforgalmi úton. A manőverezést ráadásul élőben közvetítette a Facebookon, a kezében tartott telefonjával. Kilométereken át száguldott, cikázott a sávok között, közben pedig hangosan káromkodott. Az RTL Híradónak nyilatkozó szakértő szerint óriási szerencse, hogy nem történt tömegbaleset. A rendőrök eljárást indítottak a sofőr ellen.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Végignézte szerelme halálát a ceglédi baleset túlélője
A 19 éves Emese a helyszínen belehalt a sérüléseibe, a vétkes sofőr egy 22 éves férfi volt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 24.Dávid és Emese szombat éjjel szórakozni mentek Cegléden. Egy 22 éves autós azonban egy kereszteződésben elgázolta őket. Emese sérülései olyan súlyosak voltak, hogy még ott, a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

Dávid életben maradt, de nyílt lábszár-, boka- és lapockatöréssel került kórházba. Az édesanyja a Blikknek nyilatkozott, szerinte a sérüléseknél nagyobb a lelki trauma, amely érte a fiát.

– Teljesen összetörtünk lelkileg, Dávid a leginkább - mondta az édesanya.

A Kossuth út és a Teleki út kereszteződésében a gázoló a szemtanúk szerint, akár több mint 100 kilométeres óránkénti sebességgel is hajthatott, amikor elütötte a párt, amely a túlsó oldalra szeretett volna átmenni.

A fiú édesanyja szerint "rendszeres ez az eszeveszett száguldozás a városban éjjelente. Hány embernek kell még értelmetlenül meghalnia?"

– Halálos kimenetelű baleset gondatlan okozása miatt indult eljárás a 22 éves sofőr ellen, aki szabadlábon védekezhet – közölte a Blikk kérdésére a rendőrség.

Évekig marad börtönben

Közúti baleset okozásáért akár egytől akár öt évig tartó szabadságvesztésre is ítélhetik, ha halált okoz a bűncselekmény.


KÖVESS MINKET:hirdetés
Matolcsy fia méregdrága Porschékat gyűjt
Matolcsy Ádám négy luxusautójának becsült értéke összesen 60-70 millió forint lehet.
Címkép: illusztráció (Pixabay) - szmo.hu
2019. április 23.Porschékat gyűjt Matolcsy György jegybankelnök fia, Ádám, írta meg az Átlátszó. A portál egyik olvasója hívta fel a figyelmet arra, hogy három Porsche 911 Targa parkol egymás mellett egy XIII. kerületi garázsban.

A cikkből kiderül, az ifjabb Matolcsy négy darab Porsche 911 Targát tulajdonol, ezek közül három állt abban a garázsban, ami az általa használt loftlakás közvetlen közelében van. A gyűjtemény parkolóhelye azóta máshol van, mostanra a Millenáris Mélygarázsba költözött - az Átlátszó itt talált rá a negyedik autóra.

A parkolóhelyeket a New Wave Service Kft. bérli, amely a Magyar Stratégiai Zrt. tulajdona. A holdingcég egyedüli tulajdonosa Matolcsy Ádám, aki maga is megerősítette a lap információit. Mint írta, az autókat különlegességük miatt választotta. Azért vásárolt befektetési céllal ugyanolyan kivitelű és típusú autókat, hogy így egy későbbi együttértékesítés esetén nagyobb értéknövekedést érjen el velük.

A négy Porsche becsült értéke összesen 60-70 millió forint lehet, együtt több mint 1200 lóerősek.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x