hirdetés
Fábry Sándor majdnem beengedte Hadházy Ákost az MTVA-ba
A biztonsági őrök azonban közbeléptek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 15.


hirdetés

Hétfő kora délután ellenzéki képviselők, többek között Hadházy Ákos, Varju László, Tordai Bence és Szél Bernadett ment az MTVA Kunigunda utcai székházához, azzal a céllal, hogy találkozzanak Papp Dániel vezérigazgatóval. Azt akarták tőle megkérdezni, hogy az elmúlt egy hónapban hányszor járt ellenzéki képviselő vagy ellenzéki mozgalom tagja a köztévében, és ha nulla, akkor miért, valamint ötpontos követelésüket is át akarták neki adni.

Fábry Sándor összetalálkozott az MTVA székházánál Hadházy Ákossal, miközben a politikus épp a biztonsági őrökkel vitatkozott, mert nem akarták őt beengedni az épületbe, számol be a 444. Amikor Fábry a kapuhoz ért, odanyújtotta a kártyáját Hadházynak, hogy bemehessen, de a biztonsági őrök ezt megakadályozták.

Eközben Fábry és Hadházy beszélgetni kezdtek. A műsorvezető megkérdezte a politikust, miért nem kérnek időpontot Papp Dánieltől, ha szeretnének beszélni vele. Hadházy azt állította, négy időpontot is megadott a vezérigazgatónak, de neki egyik sem volt jó.

Fábry rövidesen elbúcsúzott (arra hivatkozva, hogy egy hölggyel kell kávéznia), majd azt mondta a biztonságiaknak: legyenek erősek, és nyugodtan, lazán, udvariasan és humorral kezeljék az ellenzéki képviselőket.

Hadházy egyébként az egész jelenetet élőben közvetítette a Facebookon (Fábry felbukkanása nagyjából az 5. percnél kezdődik):


KÖVESS MINKET:
hirdetés
47 embert állított elő a rendőrség a budapesti Fészekből
Kábítószer birtoklás miatt indítottak eljárást ellenük.
MTI, 24.hu, Fotó: MTI/Mihádák Zoltán - szmo.hu
2019. április 15.Mint megírtuk, a 24.u információi szerint razziát tartott a rendőrség a budapesti Fészek Kulturális Központban április tizenharmadikáról tizennegyedikére virradó éjjel.

A razziát azért szervezték a lap szerint, mert az utóbbi időben több szülő is jelezte, hogy gyereke rosszul lett az éjszakai bulik után.

A 24.hu akkor azt írta hogy szerint

legalább négy embert vittek be, mert kábítószert találtak náluk, és még vasárnap reggel is több rendőrautó is a helyszínen volt.

Mint az rendőrség honlapján közzétett hírből kiderült,

a rendőrség 47 embert állított elő kábítószer-birtoklás gyanúja miatt.

A folytatáshoz kérjük, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
A tömeggyilkos Breivikéhez hasonlította Orbán Viktor programját a Der Spiegel
Tömeggyilkosok összeesküvés-elméletei köszönnek vissza a német lap szerint a Fidesz programjában.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 15.A norvég tömeggyilkos Anders Breivik vagy az új-zélandi tömeggyilkos Brenton Trennant mondott olyanokat, és hirdetett olyan típusú összeesküvés-elméleteket, mint amikkel a Fidesz és Orbán Viktor operál az EP-választási kampányban - szúrta ki a Spiegel cikkében a 444.

A lap cikkében ezeket az egyezéseket emeli ki:

- Iszlamista néptömegek cunamija várható

- EU-s nagykövetségeken kapnak migránsvízumot

- és névtelen migránskártyákat

- az EU szocialista bizottsága tereli őket ide

- amely diszkriminálja a keresztényeket

- népességcserét akar

A Spiegel szól Orbán hétpontos tervéről is, amely vagy csúsztat vagy simán nem mond igazat a lap szerint. Megkeresték Kovács Zoltánt is, de az részben megismételte a kormány állításait, részben kifakadt, hogy dezinformációs kampányt folytat a nyugati média.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Háromkilós kődarab zúzta be menet közben a fiatal nő kocsijának szélvédőjét
Néhány centin múlt a tragédia. Három gyerek is volt vele az autóban.
Kép: Pixabay - szmo.hu
2019. április 15.A Blikk járt utána egy fiatal lány szerencsétlen balesetének, akinek autójába egy hatalmas kődarab csapódott menet közben. A lap szerint néhány centin múlt a tragédia, amit egy szemből jövő autó okozott, véletlenül.

A fiatal lány így emlékszik a baleset pillanataira:

"Miután becsapódott a kő, halálra váltam az ijedtségtől, de szerencsére nem rántottam el a kormányt, amivel egy nagyobb balesetet előztem meg" – emlékezik vissza Horváth Hanna, aki éppen akkor három, rábízott gyermekeket is vitt magával.

A picik ügyesen viselkedtek, bár akkor megrémültek, amikor látták, hogy vérzik az arcom – folytatta Hanna, aki azt is elárulta: édesapját hívta, hogy segítsen neki.

Az ügyben egy szakértő is megszólalt, akinek vélemény a következő oldalon olvasható.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Horrorbaleset: fejébe állt egy betonvas, miután kútba zuhant, mégis túlélte egy munkás
Nem tudni, hogy élhette túl a látványra is borzalmas balesetet az indiai férfi.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 15.Átszúrta egy fémrúd egy férfi agyát egy indiai építkezésen, ám nagy szerencsével túlélte a balesetet - írja a Mirror.

A lap cikkéből kiderült: a 21 éves Sanjay Bahe éppen valamit javított, amikor leesett egy kútba, ahol egy rúd áthatolt a koponyáján. A fiatal valamilyen csoda folytán túlélte a balesetet, - a portál oldalán képet is közzétettek a férfi fejében álló vascsőről.

A férfivel egyből a kórházba siettek, ahol egy másfél órás műtéttel eltávolították a koponyájába fúródott vasrudat.

A videót a durva képek miatt csak erős idegzetűeknek ajánljuk.

Lapozás után látható, hogyan nézett ki a férfi a fejébe fúródott vasrúddal:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x