hirdetés
shampoo-3378336_960_720.jpg

Faág, karnis, villanykörte - egy orvos mesélte el, miket szedett ki páciensei hátsójából

Később más orvosok is bekapcsolódtak a beszélgetésbe, akik újabb bizarr tárgyakat soroltak fel.
Kép: Pixabay - szmo.hu
2019. szeptember 10.


hirdetés

Ailín Rogers, dublini sebész szerint madzagot kéne kötnie mindnekinek a tárgyakra, amiket a fenekébe dug. Az ír doktornő közösségi oldalán írta le hogy eddig milyen furcsa tárgyakat kellett már eltávolítania a páciensei végbeléből.

A nő azt írja, eddig 15 tárgyat kellett eltávolítania a páciensek végbeléből, és ezek közül két eset volt súlyosabb, amikor a végbél perforált, vagyis átlyukadt.

Rogers felsorolta, hogy praxisa során

samponos flakont, többfajta zöldséget, esernyőt, egy almafaágat, függönykarnist, villanykörtét és egy törött pezsgőspohár talpát is

eltávolította már emberek hátsójából.

Rogers hozzáteszi, bár ő orvosként soha sem kérdezi, a páciensek rend szerint előállnak valamilyen fura történettel arról, hogyan kerültek tárgyak a végbelükbe. Az almafaágas páciens például azt mondta, futott a gyümölcsösben, megbotlott, és pont olyan szerencsétlenül esett, hogy ág becsusszant.

"Valójában szerencsésen esett, mert a sima felületű ágon még egy kis vazelin is volt, hogy ne okozzon sérülést" – írta a doktornő.

A Mirror azt írja: később más orvosok is bekapcsolódtak a beszélgetésbe, akik újabb bizarr tárgyakat soroltak fel. Egyikük szemüvegtokot talált páciense fenekében, a másikuk tölcsért, habverőt, pirulákat, zacskót és uborkát.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
ugyved-prostitualt-no.jpg

Másodállásban prostituált egy amerikai ügyvédnő, a férje pedig teljesen elfogadja

A nő és a férfi szerint is ez ugyanolyan munka, mint bármi más.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 10.Katherine Sears védőügyvédként dolgozik, de emellett van egy teljesen másik munkája is, amit ugyan csak másodállásban végez, mégis nagyon jól keres vele. A 30 éves nő ugyanis úgy döntött, visz egy kis izgalmat az életébe azzal, hogy prostituált lesz.

Katherine három évvel ezelőtt kezdett el pénzért szexelni egy nevadai bordélyházban, ahol több hetet tölt el egyszerre, majd egy hétig otthon van, ahol mint ügyvéd tevékenykedik. Prostituáltként naponta 10-15 ügyfél jár hozzá egy forgalmasabb napon. Egyszer a szokásos három hét alatt 45 ezer fontot, azaz több mint 16 és fél milliót keresett.

A nő szerint nem kell lenézni azokat, akik szexért kapják a pénzüket, hiszen ők is emberek. Szeretné, ha az emberek véleménye megváltozna a szexmunkásokról.

"Azok a prostituáltak, akiket ismerek, a legjobb emberek között vannak, akikkel valaha találkoztam. Szerintem sokan úgy ítélik el a prostitúciót, hogy nem is tudják igazából, mit is ítélnek el. Nőket degradálnak, akik csak nyitottan állnak a szexhez. Megvan a véleményük arról, mi a normális, és ha nem olyan vagy, akkor máris elítélnek. Szóval ezen a téren van még hová fejlődni"

- véli Katherine Sears.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
kutya-1.png

Harci kutyával kasztráltak egy állítólagos erőszaktevőt Mexikóban

Azt nem lehet tudni, hogy a kínzás áldozata túlélte-e a brutális akciót.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 10.Daily Mail oldalán jelent meg a történet, mely szerint Mexikóban egy férfi nem erőszakot követett el, és egy banda tagjai úgy büntették meg, hogy a nemi szervére uszítottak egy harci kutyát.

A portál azt írja: a pitbull letépte és megette a férfi péniszét és a heréjét, csak egy tátongó seb maradt a nemi szervek helyén. A felvételen feltűnik egy másik kutya is, aki azonban nem támad.

Az áldozat körül öten vannak, akik letépik a ruhát az áldozatról, megbilincselik, majd szótlanul figyelik a jelenetet. Később az egyikük egy rongyot töm az állítólagos erőszaktevő szájába, hogy elhallgattassa.

A Mexikóvárosban készült videót a hírek szerint maguk a támadók hozták nyilvánosságra azzal a céllal, hogy megelőzzék az egyre gyakoribb szexuális támadásokat.

A világon jelenleg Mexikóban a legmagasabb a gyilkosságok aránya, az év első felében 17 ezer embert öltek meg, de más erőszakos bűncselekmények, így a bűnbandák által elkövetett kínzások is elég gyakoriak az országban.

Azt nem lehet tudni, hogy a kínzás áldozata túlélte-e a brutális akciót.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
eskuvo-hasonmas-malajzia.jpg

Saját tökéletes hasonmását fedezte fel egy férfi egy esküvőn - mintha ikrek lennének

Micsoda véletlen! A két férfi megszólalásig hasonlít egymásra, pedig nem rokonok, sőt nem is ismerik egymást.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 10.Hihetetlen véletlennek lehettek szemtanúi egy malajziai esküvő résztvevői, ahol

két teljesen ugyanúgy kinéző vendég is volt.

Azly Yozof egy barátja nagy napjára ment el vasárnap, ahol még csak nem is neki tűnt fel a meglepő érdekesség, hanem az Amir Zulfadhli Zulkifly nevű haverjának. A férfi a csoportos fotózkodásnál vette észre, hogy a násznép egyik tagja akár Yozof ikertestvére is lehetne, annyira hasonlítanak egymásra.

És valóban: mindkét férfi alacsony, ducibb alkat, kopasz, ráadásul mindketten szemüvegesek, és még a szemüvegeik is teljesen egyformák. Még egy hihetetlen véletlen az is, hogy Yozof és az ismeretlen hasonmása is piros ingpólót vettek fel az esküvőre.

A fotózkodásnál Zulkifly egy rövid videót is készített barátjáról, ahogy vigyorog azon, hogy a háttérben lévő másik férfi olyan, mintha ő lenne.

Mint később kiderült, Yozof és Zulkifly a vőlegény gyerekkori barátai, a hasonmás pedig egy munkahelyi ismerőse.

"Ez volt az első alkalom, hogy találkoztunk, úgyhogy nagyon vicces volt. A véletlen műve, hogy pont mindketten piros felsőt viseltek. Úgy néznek ki, mintha ikrek lennének, pedig nem is rokonok"

- csodálkozott a hasonlóságra felfigyelő Zulkifly.

A haverok most azt tervezik, hogy összehozzák a két férfit egy találkozásra, ahol egy közös fotó is készül majd róluk.

Forrás: Mirror


KÖVESS MINKET:
hirdetés
bori.jpg

Boris Johnson vajon mit művelt az ír miniszterelnök beszéde közben?

Azóta sem derült ki, mire volt jó a rögtönzött torna.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 10.Lehetne írni mindenfélét arról a videóról, ami Boris Johnsonról kezdett el terjedni a közösségi médiában, de beszéljenek inkább a képek. Az alábbi felvételen Boris Johnson brit miniszterelnök valami nagyon fura és tiszteletlen dolgot művel, amire eddig nem adott magyarázatot.

Amikor éppen Leo Varadkarral, az ír miniszterelnökkel tartott közös sajtótájékoztatót, kollégája beszéde közben Johnson fogta magát, és felsőtest-gimnasztikázni kezdett.

Így:


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x