"Ezen a ponton lett elegem" - 6 nő elmesélte, hogyan jött rá, hogy sosem változik meg a párja
Egy ponton be kell látnunk, hogy nem menthetjük meg az illetőt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. október 10.


Nincs olyan párkapcsolat, ahol ne merülnének fel olykor problémák, de ha mindkét fél képes belátni a tévedést és változtatni a közös jó érdekében, könnyedén túllendülhetünk a konfliktusokon. Azonban előfordul, hogy csak az egyik fél enged, csak ő hoz áldozatokat, míg a másik újra és újra elköveti ugyanazt a hibát.

6 nő most megosztotta az Elite Daily-vel személyes történetét, és elmesélték, mi volt az a pont, amikor belátták: sosem változik meg a szerelmük.

"3 éven keresztül ugyanarra vártam, és eljött a pont, hogy meguntam ezt. Nem értem, hanem saját érdekében kell, hogy megváltozzon a párom."

"Alkoholista volt. Már túl volt pár elvonón is. Állítása szerint nem voltak alkoholproblémái, hiszen szabályokat állított fel, csak olyan napokon ivott, amikor nem dolgozott. De akkor berúgott és nekem esett. Olykor lemondta a munkát, kihagyott fontos alkalmakat, mert a megelőző este lerészegedett. Többször is szakítottunk, és mindig elmondtam neki, hogy józannak kell maradnia, ha velem szeretne lenni. Beleegyezett, és volt egy boldogabb periódusunk, ám pár hónap elteltével visszaesett, és mivel nem voltam megértő azt állította, rövid pórázon fogom."

"Nem azt vártam, hogy megváltozzon értem, inkább abban bíztam, hogy majd én megmentem őt. Három éven át bántalmazott testileg és lelkileg, többször is megcsalt mire felfogtam, hogy egy függővel van dolgom, aki túl mélyen van ahhoz, hogy megmenthessem. Egy napon úgy döntöttem, nem csinálom tovább. Négy év telt el azóta, és egyszer sem néztem vissza"

"Azt hittem, megváltoztattam, aztán egy barátja elárulta, hogy van mellettem két másik nő is az életében, emellett folyamatosan egyéjszakás kalandokba bonyolódik. Ezen a ponton elegem lett. A mai napig ír nekem"

"A volt barátom egy örökös egyetemista volt. Két évet jártunk, és ő mindig a "következő félévben" szándékozott lediplomázni. Ráuntam."

"Több barátom is mondta, hogy ez a srác nem az őszinteség mintaképe, és több korábbi barátnőjét is megcsalta, én mégis bíztam benne, hogy velem más lesz a helyzet. Egy idő után többször is az exe nevén szólított, majd kiderült, hogy meg is csalt vele."


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x