hirdetés
Ezeket a tulajdonságokat keresik a férfiak egy nőben – közel sem csak a külső számít
Egy kapcsolati szakértő mondta el a véleményét.
Marie Claire, fotók: Instagram - szmo.hu
2019. május 15.


hirdetés

Azzal nem mond újat senki, hogy a vonzó nőket találják... hm, vonzónak a férfiak. A Marie Claire most annak járt utána, hogy egészen pontosan milyen tulajdonságok tesznek egy nőt ellenállhatatlanná a másik nem szemében. Egy, a Monmouth Egyetemen készült felmérés szerint nem a tűzpiros, telt ajkakról vagy a kerekded idomokról van szó.

Kiderült, hogy a személyiség fontos szempont, és csak ha ez megfelelő a férfi számára, akkor találja a nőt szépnek is.

A kutatás során arra kértek nőket és férfiakat, hogy mondjanak véleményt idegenek évkönyvi fotóiról. A tesztalanyok akkor ítélték fizikailag vonzónak a képen látható személyeket, ha a képeket pozitív személyiségjegyekkel párosították.

It was an intense moment for Luisa, but #CatalinaSandinoMoreno and @vancityjax are all laughs when the camera stops rolling. #TheAffair #Showtime

2,696 Likes, 58 Comments - The Affair on Showtime (@sho_theaffair) on Instagram: "It was an intense moment for Luisa, but #CatalinaSandinoMoreno and @vancityjax are all laughs when..."

Vagyis a személyiség legalább annyira fontos párválasztási szempontból, mint a külső - sőt, vonzóbbá is tehet valakit, ha számunkra izgalmas tulajdonságokkal rendelkezik.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
„Lefeküdtem a barátom apjával, és ez volt életem legjobb szexuális élménye”
Szereti a barátját, de a fiú apjával a legjobb a szex - ez a fiatal lány dilemmája. Szakértő segít neki abban, mit tegyen ebben a kínos családi viszonyban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 14.A megcsalás mindig nagy törést jelent egy kapcsolatban, akkor pedig pláne, ha az egyik fél a párjához közel álló személlyel került közelebbi viszonyba - például valamelyik családtagjával.

Egy 20 éves lányt pont a barátja édesapja csábította el, azóta pedig nem tudnak ellenállni egymásnak. A lány viszont bűntudatot érez, hiszen a saját apjával csalta meg a szerelmét, amiről ő persze semmit sem tud. Nem akarja tovább titkolni a titkos viszonyt, de mivel szereti a barátját, elveszíteni sem akarja őt. A The Sun tanácsadójához, Deidre Sandershez fordult segítségért.

Levelében leírta, hogy a 21 éves pasijával egyelőre még külön élnek, mindketten a szülők otthonában, de már spórolnak egy közös lakásra. Addig viszont sajnos kevés lehetőségük adódik az intimitásra, mert valaki mindig otthon van, amikor összebújnának. Egyszer pedig pont az történt velük, ami minden fiatal pár rémálma: rájuk nyitott az egyik szülő. Ekkor kezdődtek a problémák...

"Pár hónappal ezelőtt egyedül voltunk otthon a barátom házában, és gondoltuk, kihasználjuk az alkalmat. Már a szex közepén voltunk a szobájában, amikor az apja egyszercsak benyitott. Még soha nem rémültünk meg ennyire. Próbáltam a takaróval eltakarni magamat, de már késő lehetett, mert megláttam, hogy nézett rám az apja. Teljesen tönkretette a pillanatunkat.

Egy órával később a barátomnak mennie kellett dolgozni, én viszont maradtam és lezuhanyoztam. A ház csendes volt, ezért azt hittem, az apja is elment otthonról, de amikor lementem az emeletről, ott várt a konyhában. Odajött hozzám, átkarolt és megcsókolt.

Azt mondta, még soha nem indította be semmi és senki annyira, mint amikor meglátott engem az ágyban. Szerinte az én testem a legszebb, amit valaha látott.

Ha kíváncsi vagy a sztori folytatására és a szakértő válaszára, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
„Viszonyom van a lányom legjobb barátnőjével, mit tegyek?”
'Nagyszerű teste van' – mondja az apa a lányról, de azért ennél jóval bonyolultabb a helyzet.
The Sun, fotók: YouTube - szmo.hu
2019. május 15.A The Sun hasábjain gyakran jelennek meg valós történetek olyan emberekről, akik épp komoly kapcsolati krízisen mennek keresztül, vagy valami extrém fordulat történt a magánéletükben. Így van ezzel a levél írója, egy férfi is, aki forró viszonyról számol be közte és a lánya legjobb barátnője között. "Félek, hogy ha megtudná, a lányom nagyon kiakadna" - írja.

A férfi 39 éves, elvált (az exneje megcsalta egy munkatársával). A lánya 19 éves, vele él, az említett barátnő pedig szintén ennyi idős, és gyakran megfordul a család házában. "Nagyon vonzó lány, remek teste van. Egy csomószor azon kaptam magam, hogy méricskéltem, amikor a lányom épp nem volt ott."

A barátnő a hétvégéket is sokszor az apa lányával tölti. "Egyik éjjel zajra riadtam fel, lementem, hogy megnézzem, mi az. A konyhában volt és vizet töltött magának. Csak melltartót és bugyit viselt.

Elkezdtünk beszélgetni, és bevallotta, hogy egy picit mindig tetszettem neki. Először kinevettem, de közölte, hogy komolyan gondolja. Hozzám hajolt és megcsókolt.

Nem baráti csók volt: forró és szenvedélyes."

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
„Lefeküdtem a menyasszonyom barátnőjével – megöl a bűntudat, de nem merem elmondani, mert kidobna”
'Mégis tisztázni szeretném a dolgokat az esküvő előtt, mert így nem tudok élni' – írta a párterapeutának a fiatal vőlegény.
The Sun. Fotó: Pixabay - szmo.hu
2019. május 13.A 24 éves férfi jövőre készül feleségül venni 25 éves menyasszonyát, aki szerinte "káprázatos", és "sokkal jobbat érdemelne nálam." A pár egy mallorcai nyaraláson ismerkedett meg, és azóta minden nagyon jól alakult közöttük - leszámítva egy "apró félrelépést" a menyasszony barátnőjével.

"A barátnője eredetileg a menyasszonyomhoz ugrott fel péntek este, de ő sajnos bent ragadt a munkahelyén, túlóráznia kellett, és azt üzente, várjuk csak meg. A barátnője nagyon csinos, és azt mondta, nehéz hete volt, meghal egy pohár borért. Úgyhogy kinyitottam egy üveg proseccót, és kettesben megiszogattuk. Kicsit becsíptünk, és esküszöm, ő kezdett el flörtölni velem, de persze mondhattam volna nemet.

De nem mondtam. Az ágyban kötöttünk ki, abban a franciaágyban, amelyet újonnan vettünk magunknak a menyasszonyommal. Óriási volt a szex, bár bevallom, már akkor megbántam, mielőtt befejeztük volna. Azóta iszonyú bűntudat gyötör.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
10 dolog, ami közös a boldog és jól működő párkapcsolatokban
Ha ezek hiányoznak a ti kapcsolatotokból, akkor kezdjetek el máris dolgozni rajtuk!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 16.Egyikünk sem úgy indul neki az életnek, hogy eleve rossz és boldogtalan kapcsolatot akar. Menet közben romlanak el a dolgok, ráadásul úgy, hogy számos tényezőt mi magunk alakítunk, így elég gyakran a mi hibánk is, ha valami félresiklik és tönkremegy a házasság vagy a párkapcsolat.

Akad azért jó néhány trükk, illeve módszer, amellyel javíthatsz a kapcsolaton, a kommunikáción és a szerelmi életeden. A Psichology Today az egyik cikkében például 8 olyan tényezőt sorol fel, amely a szerző szerint a boldog és működő párkapcsolatokra jellemző.

A fordítottja is igaz: a diszfunkcionális kapcsolatban, a nem vagy rosszul működő házasságokban ezek hiányoznak. Vagyis ha az alábbiakat nem tapasztalod a saját kapcsolatodban, kezdjetek el minél előbb dolgozni rajta. Ha ez sehogyan nem megy, szakember segítségével sem, gondolkodjatok el azon, érdemes-e együtt maradnotok és mindkettőtöknek kínlódni még évekig.

A boldog kapcsolatokról szóló anyag szerzője azt javasolja, csak kezdd el használni ezeket a módszereket, és hamarosan pozitív változásokat tapasztalhatsz a kapcsolatodban.

A lap javaslaihoz hozzátettük mi is a tapasztalatainkat, így született az alábbi összeállítás.

Gondoskodás, törődés

A párunkkal való törődés elvileg olyan egyszerű, mint kinyitni egy ajtót. Ennek hangot adni azonban nem feltétlenül. Sokaknak esik nehezére, hogy kimondják a kedvesüknek: „szeretlek”. Ám mindenképpen módot kell arra találni, hogy éreztesd vele: tényleg szereted, fontos a számodra. Érdekel téged, foglalkozol vele. Számos olyan gesztus akad, amellyel szavak nélkül is biztosíthatod őt a szerelmedről, szeretetedről. Ezekből egy listát össze is állítottunk korábban.

Figyelem

A cselekedeteidből és reakcióidból is leszűrheti a párod, hogy mennyire veszed komolyan és valóban figyelsz-e rá. Hogy csupán mellette vagy vele élsz. A boldog pároknál is előfordulhat, hogy lankad a figyelmük, azonban törekednek arra, hogy éreztessék a másikkal, hogy fontos számukra, és tekintettel vannak az ő igényeire is.

Kommunikáció

A sikeres kapcsolatban élőkre az jellemző, hogy vágynak a megfelelő kommunikációra és tesznek is érte. Annyi, de annyi módja létezik annak, hogy beszélj a szerelmeddel vagy írj neki. Nme csupán a szerelmi vallomásról van szó, hanem arról is, hogy közös életeteket, terveiteket, mindennapjaitokat megbeszélitek. Akár segítségre van szüksége valamelyikőtöknek, akár a hétvégi programot akarjátok megszervezni, akár csak arról van szó, ki intézze aznap a hivatalos ügyeket vagy ki vásároljon be.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x