hirdetés
pam.jpg

Ezek a videók taroltak a magyar YouTube-on idén

A 10-es toplistára szinte csak sztárvloggerek kerültek fel, de van rajta egy első ránézésre meglepő kakukktojás is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. december 07.


hirdetés

A magyar internetezők körében a Youtube videók etalonjának számítanak a PamKutya paródiái. Így a 2016 végi, összesítő toplista élén is ők állnak, méghozzá Adele Hello című dalából készült viccükkel. Több mint 2 milliószor nézték meg.

A második helyet is ők kaparintották meg a hazai videók kategóriájában: ez Majka Eléglesz című számának paródiája. PamKutyáék mögött rögtön következik JustVidman, akinek művei közül a "Lények, amikről még nem hallottál" első része tetszett legjobban a Youtube közönségnek.

De a málnaszöktető tiv tivy is népszerű volt, két műve is bejutott a tíz legkeresettebb videó közé. A lista 9. helyén pedig az Egy szabad országért című dal végzett, amely 1956 hősei előtt tiszteleg - de a hírekbe inkább az elkészülése körüli furcsaságok miatt került be.

Íme a teljes lista a magyar körökben legnépszerűbb 10 videóról:

1. PamKutya - Adele: Hello paródia

2. PamKutya - Majka: Eléglesz paródia

hirdetés

3. JustVidman - Lények, amikről még nem hallottál 1. rész

4. JustVidman - Katasztrofális Android alkalmazások 7. rész

5. tiv tivy - Nyári flash 3 - szokik a malna - namasztek

6. tiv tivy - itt a piros tojas

7. PamKutya - Justin Bieber: Sorry paródia

8. JustVidman - Katasztrofális android alkalmazások 8. rész

9. magyarforradalom1956 - Egy szabad országért

10. JustVidman - Lények, amikről még nem hallottál 2. rész

A zenés videók között első helyen végzett Siától a Cheap Thrills című dal szöveges klipje, de nem az eredeti muzsikáé, hanem a Sean Paul-lal közös verzióé. A második helyet itt is Majka és Kollányi Zsuzsi "Eléglesz" című közöse szerezte meg, hasonlóan az előző listához. Csak itt persze már az eredeti verzióról van szó.

A dobogó harmadik fokára pedig az I Took a Pill in Ibiza című zene került Mike Posnertől. De szerették még a magyarok a Coldplayt, Calvin Harrist, Jennifer Lopezt és Enrique Iglesiast is. Egyetlen magyar muzsika jutott be a 10 legnépszerűbb közé: a Halott Pénz Majd című alkotása.

Íme a teljes lista a magyar körökben legnépszerűbb 10 zenés videóról:

1. Sia - Cheap Thrills (Lyric Video) ft. Sean Paul

2. Majka feat. Kollányi Zsuzsi - "Eléglesz" (Official Music Video)

3. Mike Posner - I Took A Pill In Ibiza (Seeb Remix) (Explicit)

4. Coldplay - Hymn For The Weekend (Official video)

5. Calvin Harris - This Is What You Came For (Official Video) ft. Rihanna

6. Fifth Harmony - Work from Home ft. Ty Dolla $ign

7. Jennifer Lopez - Ain't Your Mama

8. Halott Pénz - Majd (official music video)

9. Enrique Iglesias - DUELE EL CORAZON ft. Wisin

10. Rihanna - Work (Explicit) ft. Drake

Percenként ma már több mint 400 órányi anyagot töltünk fel a Youtube-ra, és naponta többszáz millió órányi videót nézünk meg. Havonta több mint 1 milliárd ember néz Youtube videókat.

Oszd meg a cikket!


hirdetés
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
kutya-alarcos-enekes.jpg

Álarcos énekes: a Kutya lepleződött le

Csobot Adél már régóta sejtette, hogy kit rejt a maszk. Végül csatlakozott a tippjéhez Sebestyén Balázs és Gáspár Laci is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. április 05.


hirdetés

Már csak négyen voltak versenyben vasárnap este az RTL Klub Álarcos énekes című műsorában. A döntőbejutás volt a cél, a Kutya viszont már biztosan nem lehet ott.

A Kutya ezúttal a Backstreet Boys „Everybody” című számával készült, ami nagy sikert aratott, viszont párbajellenfelét, a Krokodilt nem sikerült vele legyőznie.

A nyomozóknak végül a Kutya és a Robot között kellet eldönteniük, hogy ki vegye le a maszkot. A Robot pedig az utolsó pillanatban megmenekült, így bekerült az Álarcos énekes döntősei közé.

A döntőbe így tehát a Krokodil, a Nyuszi és a Robot került.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
palutcaifiuk-1000x559.png

Különleges dallal adnak reményt a Pál utcai fiúk debreceni színészei

„Védjük meg a nagy, közös Grundunkat!” – üzeni a Csokonai Nemzeti Színház társulata.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. április 05.


hirdetés

Ahogy az ország több művésze, a debreceni Csokonai Nemzeti Színház színészei is készítettek egy közösen éneklős videót. A Pál utcai fiúk című darab jelenleg a járványhelyzetre való tekintettel szünetel, ám szereplői összeálltak, és feldolgozták a darab egyik legismertebb dalát, hogy ezzel öntsenek lelket a zenekedvelőkbe.

A dalhoz az alábbiakat mellékelték:

"Veszélyben a Haza! Veszélyben a Grund!

Bizonytalan ideig nem állhatunk színpadra, hogy onnan énekelhessük el együtt ezeket a bátorító sorokat, ezért most ilyen formában szeretnénk reményt, erőt adni ezekben a nehéz időkben, az összefogásra és egymás segítésére buzdítani mindenkit. Eljött a pillanat, amikor a Pál utcai fiúk és a Vörösingesek is vállvetve kell, hogy harcoljanak egy nagy, közös célért! Soha ne feledjük, hogy egyedül gyengék, együtt erősek vagyunk!

Védjük meg a hazánkat! Védjük meg a nagy, közös Grundunkat!

hirdetés

hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
1-2.jpg

Kétszer vált el a kétszeres Oscar-jelölt Fekete Özvegy - Scarlett Johansson-portré

Mindkét jelölése idei, egyik exférje pedig Ryan Reynolds, vele két évig bírták egymást.
Szajki-Vörös Adél, fotó: YouTube - szmo.hu
2020. április 07.


hirdetés

Scarlett Johansson 1984-ben született New York Cityben. Édesanyja bronxi családból érkezett, apja pedig dán születésű mérnök. Johanssonnak három testvére van: egy szintén színész lánytesó, Vanessa Johansson, és egy ikertestvére, Adrian, na meg egy féltestvére, Christian. A nagyapja az író Ejner Johansson volt.

Johansson már kisgyerekként elkezdett színészkedni, miután édesanyja észrevette tehetségét, és elkezdte meghallgatásokra vinni. Nyolcévesen már egy off-Boradway-darabban állt színpadon Ethan Hawke oldalán. Ezután reklámokhoz kezdett castingokra járni,

de annyira nehezen dolgozta fel a visszautasítást, hogy édesanyja elkezdte visszavenni a filmes próbálkozásait.

1994-ben, 9 évesen debütált a vásznon a Világgá mentem című filmben, majd Sean Connery lányát játszotta az 1995-ös Egy igaz ügyben. 1996-ra már a kritikusok is kiemelték látványos tehetségét és izgalmas, egyben békés auráját.

Az igazi áttörés 1998-ban jött, amikor egy traumatizált tinédzser bőrébe bújt Robert Redford filmjében, A suttogóban. A Chicago Film Critics Association a legígéretesebb színésznő díjával jutalmazta. Ezután gőzerővel folytatta a munkát, voltak tinédzser-szerepei, majd 2001-ben játszott Az ember, aki ott se volt című Coen-testvérek-filmben.

hirdetés

Szerepelt az Amerikai rapszódia, részben Budapesten játszódó, Gárdos Éva-féle filmben. A Gárdos élettörténetéről szóló filmben Johansson a főhős kamaszkori énjét játszotta, kapott is érte egy díjat a Young Artist Awardson.

A 2003-as év óriási sikerrobbanást jelentett a számára, ugyanis kétszeresen is Golden Globe-ra jelölték, egyrészt a Leány gyöngy fülbevalóval című filmben, másrészt az Elveszett jelentésben nyújtott fantasztikusan természetes alakításáért. Tényleg felejthetetlen a film is, valamint a Johansson és filmbeli partnere, Bill Murray közti kémia. 

Játszott volna a Mission: Impossible III-ban, de egyeztetési problémák miatt kilépett, helyette A szigetet választotta, ami viszont nem sült el annyira jól. Viszont Woody Allen ezután választotta időszakos múzsájának: a Match Pointban (2005) és a Vicky Cristina Barcelonában (2008) is szuper vol. Ugyanebben az évben Natalie Portman oldalán láthattuk A másik Boleyn lányban.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
noar-1000x671.png

A járványhelyzet hőseinek szól a noÁr legújabb dala

Molnár Áronék az „ország oszlopainak”, vagyis a frontvonalban küzdőknek dedikálták a számot.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. április 05.


hirdetés

Molnár Áron színészi karrierje mellett egy ideje egyengeti rapprojektjét, a noÁrt, amely most újabb dallal jelentkezett: a Ti vagytok a hősök! az ”ország oszlopainak" szól, azoknak, akik megvívják a háborút a koronavírus-járvány ellen.

Az ápolók, orvosok, mentősök, rendőrök és tűzoltók mellett köszönetet mond a BKV-sofőröknek, futároknak boltosoknak is, a videó alatti leírásban pedig tovább szélesíti a hősök listáját.

“Ez a szám azoknak a hősöknek is szól, akik, bár a számban nem hangoznak el, de oszlopai az országnak: nővérek, gyógyszerészek, szakácsok, katonák, újságírók, kutatók, tudósok, szociális munkások, postások, pékek, futárok, élelmiszeripari dolgozók, gyermek és családvédelemben dolgozók, közösségi közlekedést üzemeltetők…”


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!