hirdetés
narcisztikus.jpg

Ezek a nárcisztikusok tipikus ismertetőjegyei

Honnan ismerheted fel a túlzottan, vagy akár kórosan nárcisztikus embert még azelőtt, hogy károkat okozna az életedben? Honnan tudhatod, hogy a párod, valamelyik családtagod, netán te magad az vagy-e?
Címkép: Pixabay - szmo.hu
2019. augusztus 14.


hirdetés

A nárcizmus, még inkább annak súlyos formája, a nárcisztikus személyiségzavar, korunk egyik legelterjedtebb népbetegsége. Nem csupán beképzeltséget kell érteni alatta, és nemcsak arról ismerszik meg, hogy valaki túlzottan sokat beszél önmagáról, nem foglalkozva másokkal. Sajnos a nárcizmusnak többféle formája van, s ezek között szerepel olyan is, ami elsőre éppenséggel egy alázatos, szerény magatartás látszatát kelti.

A nárcisztikus emberekkel nem könnyű, így rendkívül fontos, hogy tisztában legyünk vele, ha ezzel a problémával állunk szemben, például nárcisztikus a házastársunk, vagy tinédzser korú gyermekünk alakul egyre inkább azzá. De az sem ritka, hogy saját magunkban kell felismernünk a túlzott nárcizmust.

Ha ez megtörtént, akkor meg kell tanulni a lehető legokosabban kezelni azt, együtt élni vele, máskülönben borzasztó sok stresszt és fájdalmat okozhat egész életünkben.

A nárcizmus fajtáiról és ismertetőjegyeiről az alábbi videóban hallhatsz:


KÖVESS MINKET:

hirdetés
jennifer-aniston-1000x633.jpg

Hiszti, idióta különcködés és válogatott bunkóságok – 10 világsztár, akikkel elviselhetetlen együtt dolgozni

Többek között Kanye West, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow és Steven Seagal is felkerült a listára. Mutatjuk, miért!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 04.A hírességek többségére általában felnézünk, rajongunk értük, mert jól néznek ki, sikeresek, sok mindent elértek. Ugyanakkor egyáltalán nem ismerjük őket, ez egyben azt is jelenti, hogy sokszor csak a nyilvánosság előtt mutatott arcukat és énjüket kedveljük meg, de igazából fogalmunk sincs arról, hogy milyen emberek is ők.

Vannak ugyanis jópáran a hírességek közül, akiknek a csillogás pont, hogy eltakarja a valódi énjét, egyébként pedig elég kibírhatatlan és egyáltalán nem szimpatikus emberek.

A Tízes lista Youtube-csatorna most összeszedett 10 olyan hírességet, akikkel a kollégáik valójában utálnak együtt dolgozni, mert elviselhetetlenek.

Lapozz a videóért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
sziget-koltes-fesztival-1000x671.jpg

Van magyar, aki napi 45-50 ezret költ a Szigeten, más azt állítja, semmit

Megkérdeztük a fesztiválozókat, ki mennyit költ, és hogyan lehet spórolni a Szigeten.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 12.Augusztus 7-én startolt az idei Sziget, ahol az első nap már teltházzal indult. A fesztiválon idén is rengeteg bulizó vesz részt, vannak, akik csak 1-1 napra vesznek jegyet, de sokan az első naptól az utolsóig fesztiváloznak.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a bulizóknak bizony keményen bele kell nyúlniuk a pénztárcájukba, ugyanis 2019-ben egy napijegy már 26 000-28 000 forintba kerül, míg egy hetijegyet 100 000 forint felett lehet megvásárolni.

De elég komoly árakra bukkantunk akkor is, amikor a különböző ételek, italok árára voltunk kíváncsiak. Egy szelet pizza például 900-1100 forint, a hamburger 2000 forint, egy döner vagy tortilla 1650-2100 forint, a dobozos, illetve csapolt sörök 850 és 750 forintba, a röviditalok pedig 1300-1400 forintba kerülnek. Ugyanakkor van 1000 forintos sült krumpli, 3000 forintos rántott hússal is, de vélhetően az 1500 forintos sajtos-tejfölös lángos a csúcs.

Az oroszoknak például olcsó, a magyaroknak drága a fesztivál. Van, aki 5-10 ezer forintot szán egy napra, míg mások akár 60 ezret is. Megkérdeztük, ki mennyit költ, és hogyan lehet spórolni.

VIDEÓ: Van magyar, aki napi 45-50 ezret költ a Szigeten, más azt állítja, semmit


KÖVESS MINKET:
hirdetés
robin-hood-4370421_1920.jpg

10 legendás történelmi személy, aki lehet, hogy sosem létezett

Pütagorasz? Dugovics Titusz? Artúr király? Íme a Tízes lista újabb frappáns gyűjtése.
Címkép: illusztráció (Pixabay) - szmo.hu
2019. július 31.A tévhitek, városi legendák, áltudományos téveszmék és egyéb érdekes témákat érintő felsorolások nagymestere, a Tízes lista YouTube-csatornája ezúttal olyan ikonikus személyek létezését vonja kétségbe, akikről gyakran iskolás korunktól kezdve biztosan "tudjuk", hogy gazdagították történelmünk változatos névjegyzékét.

Hiszen a történelem során nem egyszer kaptak szárnyra és terjedtek el kitalált történetek úgy, hogy az emberek egyszerűen elkezdtek hinni bennük.

Több legendás történelmi alakról is úgy gondolják és sokról bizonyították is be, hogy a csak közhiedelembe beépült fiktív személyről van szó.

Robin Hoodról, az angol mondakör és folklór egyik legismertebb hőséről még csak el-el tudjuk képzelni, hogy igazságra és vakmerőségre szomjazó, fantáziadús lelkek kitalációja, de hogy Homérosz sem létezett?

Ha érdekel a friss videó, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
haz2-Copy.jpg

Hátborzongató történetek: titkos szobák fura lakóira bukkantak több házban is

Egyik helyen tárolót találtak a padlóban, de kiderült, hogy egy igen régi alagútrendszert rejt... De volt, hogy egy gyerek rajza alapján derült fény egy különös helyre.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 05.Egy albérleti szoba padlóján egy lejáratot talált egy srác. Először azt hitte, hogy tároló, ám kiderült, hogy egy igen régi rejtett alagútrendszer van odalent. Ám egy helyen friss ásás nyomaira bukkant.

Egy másik házat két fiú bérelt ki. Első éjjel fura hangokat hallottak, majd észre vették, hogy tárgyak kerültek arrébb, ajtókat nyitott ki valaki.

A harmadik rémes történet egy gyerekrajzzal kezdődött... A többi hátborzongató részletet megtudhatod az összeállításból:

VIDEÓ: 3 titkos szoba, amit házakban találtak

Félelmetes turistalátványosságokért lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x