bal
Ez a bombázó lett idén a Miss Balaton győztese
Nem volt könnyű dolga a zsűrinek, a 12 döntős több körben is megmutatta magát. Végül Rákos Lilit választotta meg az öttagú zsűri.
Fotók: Facebook, Instagram - szmo.hu
2017. augusztus 20.


Véget ért a 2017-es Miss Balaton szépségverseny. A tizenkét döntős szombat este bizonyíthatott a zsűrinek utoljára, a finálét Balatonfüreden tartották. A lányokat a megmérettetés során Horváth Éva, Lipcsei Betta, Marton Adrienn, Epres Panni, Dukai Regina, Iszak Eszti, Magony Szilvi és Seres Attila is segítette. Habár a dobogósokat a bírák választották ki, a közönségdíjas versenyzőre Facebookon lehetett szavazni, így mindenki letehette voksát kedvencére.

A 2017-es Miss Balaton összes versenyzője:

csoportke

És a tizenkét döntős:

03(11)

Végül a zsűri döntése alapján Rákos Lili lett a Miss Balaton 2017 győztese. Az első udvarhölgynek Szakálos Dórát, a második udvarhölgynek pedig Pál Gabriellát választották. A közönségdíjat Mihályfi Liza, Ollári Barbara és Kézér Kitti kaptak.

A győztes lány:

??☀️

Lili Rakos? (@lilirakos) által megosztott bejegyzés,

'Még mindig nem hiszem el, ami ma este történt velem. A Miss Balaton az első verseny, amelyre jelentkeztem és minden egyes percét nagyon élveztem. Izgatottan várom, hogyan alakul az életem ezután, de most elsőként a családommal szeretnék ünnepelni, és egy hatalmasat enni a nagymamám főztjéből" - árulta el Lili, aki örömmel csatlakozik a Miss Balaton királynők közé.

A nyertes díja egy igazán nőies autó, míg a második helyezett Szakálos Dóra és a harmadik helyen végzett Pál Gabriella Bernadett, egy-egy hetet tölthetnek majd el másodmagukkal a napfényes Tunéziában.


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x