"Nos… nekem előbb volt meg!" – 8 rendkívül kínos esküvői sztori
Nincs is szebb annál, amikor a vőlegény az oltárnál üvölt.
Cosmopolitan, képek: Giphy.com, Pixabay - szmo.hu
2018. május 16.


1.

„Nem akarok senkire panaszkodni, mert tényleg mindent megtettek az összes esküvőn, ahol eddig jártam. Mégis, volt egy, ami technikailag szép esküvő volt, de igazából csak muszájból mentem, mert a főnököm nősült meg. Borzasztóan unatkoztam, senkit sem ismertem, ráadásul a random vendégek asztalához ültettek.”

2.

„Én egy olyan esküvőn voltam, ahol a menyasszony konkrétan nem jelent meg. Várakoztak egy pár órát. Órákat. Komolyan olyan volt, mint a filmekben, amikor mindenki csak üldögél és pletykákat suttog egymás fülébe arról, hogy mi történhetett. Ez is ciki, de az még kínosabb, amikor az emberek elkezdenek hazaszállingózni anélkül, hogy bárki kimondta volna az igent. Úgy emlékszem, mindenki tudta, hogy a lány nem rosszul lett, hanem csak beijedt vagy ilyesmi. Három óra múlva mindenki mehetett enni a fogadásra. A dolognak még furcsább lett a vége: a pár átlendült a nehézségeken és pár hét múlva összeházasodtak egy apró ceremónia keretében, mert az igazi esküvőre elfogyott a pénzük.

3.

„Nagyon rossz érzés visszagondolni rá, de senki nem tehet erről, kivéve a konyhai személyzetet. Másnapra ugyanis mindenki ételmérgezést kapott. Ráadásul a pár az otthonuktól messze házasodott össze, így hotelben lakott mindenki, a szobákat pedig másnap el kellett hagyniuk. Volt, akinek így kellett hazavezetnie. Nagy szívás volt. Én egy barátomnál maradtam, amíg jobban nem lettem.”

4.

„Egyszer átutaztam az országot egy esküvő miatt. Állítólag mindenki tudta, hogy a menyasszony és a vőfély egykor együtt voltak, csakhogy a vőfély így kezdte a beszédét: ’Nos… én előbb dugtam meg!’ – amin mindenki ledöbbent. Nem kapott túl nagy tapsot.”

5.

„Az esküvő maga nem volt gáz. Csakhogy a barátnőnk egy olyan pasihoz ment hozzá, akiről mindenki azonnal tudta, hogy csalja a lányt. Szerintem a csaj is tudta, csak nem akarta beismerni, pedig egy csomó bizonyíték volt rá. Azt hiszem, párszor le is lepleződött a srác. Nagyon szomorú volt látni egy olyan esküvőt, amiről mind tudtuk, hogy válás lesz a vége.”

6.

„A körülmények alakultak így, nem hibázott senki. Sajnos aznap reggel szívrohamot kapott a menyasszony nagybátyja, s kórházba került. Végül meggyógyult, de borzasztó volt látni, hogy mindenki aggódik érte s a legváltozatosabb érzelmek vonulnak végig a rokonok arcán.”

7.

„Na, én egy olyan esküvőn voltam, ahol a vőlegény testvére (a tanú), a limuzinban hagyta a gyűrűket, a vőlegény pedig a legcifrábban káromkodva küldte el őt az anyjukba az egész násznép előtt, az oltárnál. Öt percen át.”

8.

„A vőlegény az oltárnál mondta le az esküvőt, mert aznap tudta meg, hogy a menyasszonynak már egy éve viszonya van. Szerintem azért így csinálta, mert nagy drámai bosszújelenetet akart. De attól még ettünk utána egy kis rákot, meg pezsgőztünk.”


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x