hirdetés
ernyeybela.jpg

Ernyey Béla bevallotta: viszonya volt a Playboy-alapító Hugh Hefner egyik barátnőjével

Kollégái komolyan aggódtak az életéért, mert a nagyhatalmú laptulajdonos híresen féltékeny típus volt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 06.


hirdetés

Kollégái már az életéért aggódtak, mikor kiderült, hogy szívtipró hírében álló magyar színész, Ernyey Béla egy nyuszilánnyal jött össze. A külföldön is ismert, jóképű férfiért bomlottak a nők. Egyik kalandja azonban elég veszélyesre sikerült, mert a fiatal színész egy forgatáson egy Playboy-nyuszival jött össze. A hölgy ráadásul a híres nyuszis magazin tulajdonosának, Hugh Hefnernek volt a kedvese.

A régi történetet most az hivatalos Facebook-oldalán mesélte el.

"Playmate of the month, tehát „a hónap nyuszija” lett egy gyönyörű norvég lány, Lillian Müller az amerikai Playboy augusztusi számában, 1975-ben. Egy évvel később az év nyulává választotta ugyanezt a lányt a Playboy nemzetközi olvasótábora. Jó ízlésre vall, hogy végre nem amerikai, hanem európai lány kerül fel a legszebbek listájára – gondoltam magamban anno –

és nem sejtettem, hogy néhány hónap múlva ennek a szexi háziállatnak - egy hús-vér Playboy-nyuszinak - leszek a partnere, a „Rosemaries Tochter” című német filmben"

- írta.

A filmen neves alkotók dolgoztak, többek között Rolf Thiele rendezte, Luggi Waldleitner, a Roxy Film tulajdonosa volt a producer. Az intenzív forgatás Bonn környékén több hétig tartott, és a főszereplő Lillannal a szokottnál kicsit jobban összemelegedtek. Ez szerinte még nem volt meglepő, hiszen más filmkészítéseknél is előfordul, hogy a szerelmes párt játszó szereplők egymás karjaiban kötöttek ki.

"De olyan, hogy emiatt az egyik partner életveszélybe kerüljön – hát ez tudomásom szerint eddig ritkán fordult elő a filmezés történetében.

– Nem félsz, hogy bármikor lepuffanthat téged egy bérgyilkos? – kérdezte egy aggódó, fiatal asszisztens, aki, mint később kiderült, nemcsak az életemet féltette, hanem a film befejezését is" - meséli Ernyey.

Mivel az egymás iránti érzelmeik nem maradtak titokban, a második hét végén már mindenki látta, hogy nem csak a film kedvéért, de a magánéletben is egy párt alkotnak. Egy gond volt csak:

"Rajtam kívül minden stábtag tudta, hogy Lillian már több mint egy éve a Playboy nagyhatalmú tulajdonosával, Hugh Hefnerrel él együtt Los Angelesben, aki mozgalmas szerelmi élete ellenére igencsak féltékeny típus.

És bár gondolom, hogy Hefner keze is jócskán benne volt abban, hogy barátnője egy európai filmben főszerepet kapjon, de azt biztosan nem vette volna jó néven, hogy hálából felszarvazzák. Így a forgatás utolsó napjait igazi rettegésben töltöttem és még jóval később is többször átfutott az agyamon, hogy érdemes lett volna-e ólmot kapni a fejembe néhány kellemes pásztoróráért".

Ám a színésznek most is szerencséje volt, túlélte a kalandot, és mint írja, ennek legfőbb bizonyítéka, hogy „ólommentesen” posztolhatja ki ezt a kis szerelmi szösszenetet.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
2.jpg

Ők a 20 legértékesebb magyar celeb a Forbes magazin idei listája szerint

Lakatos Márk új szereplő, de több híresség lecsúszott a top-listáról, pedig korábban előkelő helyen álltak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 05.A húsz legértékesebb celeb között szerepel sportoló, zenész és műsorvezető is. A Forbes idén már hatodjára állította össze azt a húszas listát, melyen a legértékesebb magyar hírességek szerepelnek.

Lakatos Márk új belépő a listán. Csak úgy, mint az újdonsült anyuka, Kiss Ramóna.

Mindketten igyekeznek egyre jobban használni a saját felületeiket. Ezeken keresztül az életükbe is beengedik a követőiket.

Szerepel a listán Sebestyén Balázs, aki egy kutatás szerint ma a legismertebb celeb. Hosszú Katinka őrzi a helyét, és sokat is tesz ezért, rendszeresen megosztja élete fontos pillanatait. Előkelő helyen áll Fürdős Zé és Rúzsa Magdi is. Többen azonban lecsúsztak a listáról, akik még előző évben előkelő helyen szerepeltek.

Fontos, hogy mennyit szerepelnek, mennyire használják a közösségi médiát, de emellett idehaza szükséges még az ismertséghez az is, hogy számos médiumban megjelennek - mondja egy szakértő.

VIDEÓ: Az RTL Fókusz beszámolója


KÖVESS MINKET:hirdetés
palvin.jpg

Így köszöntötte születésnapján világsztár szerelmét Palvin Barbi

Egy vicces és egy romantikus köszöntést kapott a születésnapos.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 05.Egy vicces és egy romantikus köszöntőt is megosztott közösségi oldalán Palvin Barbara, ami egyrészt szerelmének, másrészt Sprouse ikertestvérének szól. A két fiatal a napokban ünnepli 27. születésnapját, amiről a modell Instasztorijában egy közös képpel emlékezett meg:

A párjával közös fotónál a modell átváltott romantikusra, és ezekkel a szavakkal köszöntötte Dylan Sprouse-t:

"Köszönöm, hogy része lehetek az életednek. Büszke vagyok arra a keményen dolgozó emberre, aki vagy és remélem, hogy ez az év is annyi szeretetet és boldogságot hoz számodra, amit megérdemelsz. Szeretlek"

- írta Palvin Barbi a posztban, amire szerelme is reagált, méghozzá annyit, hogy siet haza.

Itt olvasható a modell szerelmes köszöntője:


KÖVESS MINKET:
hirdetés
hosszukatinka-1.jpg

Hosszú Katinka már a családjának is bemutatta új szerelmét

A háromszoros olimpiai bajnok úszó nagymamája is találkozott már Gelencsér Mátéval és el is mondta, mit gondol Katinka új párjáról.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 06.Hosszú Katinka sikere töretlen, ugyanakkor a magánéletben nemrég még egy nagyon nehéz időszakon ment keresztül. A háromszoros olimpiai bajnok úszó ugyanis másfél évig tartó hercehurca után vált el amerikai férjétől, Shane Tusuptól, aki egyben az edzője is volt korábban. Katinka és Shane többször is szakított a válás előtt, az amerikai edző pedig sokszor még a nyilvánosság elé is kiteregette a szennyest.

A sajtó aztán attól lett hangos, hogy az úszónő a szakítás után a versenyzőtársa, Dudás Dániel oldalán kereste a boldogságot, de igazán boldognak még akkor sem tűnt. Hosszú Katinka mostanában viszont igencsak kivirult.

Júniusban röppentek fel a hírek, hogy Katinka ismét párkapcsolatban él, először csak néhány fotó jelent meg a magyar úszóról és új kedveséről, amint Barcelonában, a város nevezetes útján, a La Ramblán sétálgatnak kézen fogva. Nem sokkal később viszont Katinka feltöltötte az első közös fotójukat a közösségi oldalaira, így már biztos lett, hogy ismét szerelmes.

Katinka új párjával, Gelencsér Mátéval nemrég az úszónő aktuális versenyének helyszínén, Tokióban andalgott. Még egy tradicionális japán étterembe is ellátogattak, ahonnan ismét egy igazán szerelmes fotóval köszöntek be.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sushi ? in Tokyo is life

Katinka Hosszu (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

A háromszoros olimpiai bajnok úszó már a családjának is bemutatta új szerelmét, nagymamája pedig a Blikknek azt is elárulta, mit gondol Gelencsér Mátéról.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
pintacsiviki-1000x652.jpg

Zenészt szeret Pintácsi Viki, közösségi oldalán mutatta meg új párját

Egy szaxofonossal jött össze az énekesnő.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 05.Újra boldog Pintácsi Viki - szúrta ki a Blikk. Az énekesnő párjával közös fotót is posztolt, és azt is elmondta: szerinte egy elszürkült kapcsolatból jobb kilépni és új párt keresni.

Az híresség házasságai korábban nem a legszerencsésebben alakultak - Viki már három váláson is túl van. Most azonban szakmabeli párra lelt: egy szaxofonossal jött össze.

"A párom, Závodi Attila ugyancsak zenész, a Peet Project szaxofonosa. Nem titkoljuk a kapcsolatunkat, a tavasszal megjelent új gyermekdalomat, a Buborék Partit is ő írta, pedig dzsessz-zenész és szólista"

- mesélte az énekesnő, aki elmondta, hogy mostanában külföldi esküvőket szervez, lányával közösen.

Az énekeső közösségoldalára egy sokat sejtető gondolatot is megosztott közös képük mellé.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x