villszer rtl
Már négy eltűnt villanyszerelőt keresnek Mosonmagyaróvár környékén
A HírTV Riasztás című műsorának információi szerint már nem csak a kísértetiesen hasonló körülmények között eltűnt két villanyszerelőt keresik Mosonmagyaróváron.
Szeretlek Magyarország
2018. április 24.

Mind a négy férfi ugyanazzal a helyi vállalkozóval találkozott, majd eltűntek - közölte előzetesen a Hír Tv Riasztás című műsorának stábja..

Eddig annyit lehetett tudni, hogy az egyik villanyszerelő, az 52 éves Mácsik Zoltán március 31-én tűnt el azok után, hogy találkozóra indult É. I. győri építési vállalkozóhoz.

villszer2 rtl

Korábbi munkaadója azt ígérte neki, rendezi tartozását, kifizeti az elvégzett munkájáért járó díjat. A Hír Tv közben felkutatott egy másik villanyszerelőt is. Orlik Vilmos szintén Ausztriában dolgozott. Egy munkamegbeszélés után tűnt el még 2015 nyarán, pont ugyanúgy, mint Zoltán. Ugyanazzal a megrendelővel találkozott ő is, mielőtt nyoma veszett.

Azóta az előzetes letartóztatásba került É. I.-t már nem emberrablással, hanem emberöléssel gyanúsítják a rendőrök. A Hír Tv szerint már nem csak a kísértetiesen hasonló körülmények között eltűnt két villanyszerelőt keresik Mosonmagyaróváron, hanem két másik férfit is. Az utóbbi két férfi is ugyanazzal az építési vállalkozóval találkozott, mielőtt nyomuk veszett. További részletek a Hír Tv Riasztás című műsorában.

Nyitókép: RTL Klub


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!