Elton John, Robbie Williams és Obama is rajong ezért a magyar napszemüveg-márkáért
Kevesen tudják. hogy a világ egyik legkülönlegesebb szemüveggyártója Budapesten működik. A Tipton Eyeworks műhelyében jártunk.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. november 27.Zach Milaskey 1998-ban készítette el első szemüvegkeretét magának, ami annyira megtetszett a környezetének, hogy egyre többet kellett belőle csinálnia. Idővel apja bakelit gyűjteménye bánatára rájött, hogy azokból kivágva remek kereteket lehet készíteni. Ekkor született meg a Tipton Eyeworks.

A bakelit szemüvegek mellett a másik különleges védjegye, hogy filmjeleneteket tartalmazó szemüvegeket is készítenek, amibe akár a saját magunk által választott filmkockákat is beletetethetjük. A Tipton Eyeworks fontosnak tartja, hogy minden terméke kézzel készüljön, valamint újrahasznosított anyagból. További fontos ars poeticája a cégnek, hogy termékeik gyártását kizárólag itthon, Magyarországon akarják megvalósítani, s minden termékükön fel is tüntetik, hogy „Handmade in Hungary”.

A Tipton Eyeworks termékei ma már több, mint 300 prémium optikában megtalálhatók, s a cég óriási hírnévnek örvend. Rengeteg híresség viseli előszeretettel és a márka iránti hűséggel a Tipton Eyeworks Vinylize szemüvegeit. Ilyen hírességek például Elton John, Robbie Williams és barátnője Ayda Field, Mick Fleetwood, Elvis Costello, valamint Dani Alves brazil futballista és Fred Durst, a Limp Bizkit frontembere.

Létezik tökéletes napszemüveg? Persze!

Illik a fejformádhoz, védi a látásodat, kényelmes... és egy Star Wars-os filmjelenet díszeleg a szárán! Nekem ilyen a tökéletes szemüveg.

Ha ti is elkészítenétek a sajátotokat, vagy meglepnétek vele valakit a Tipton Eyeworks bakelit modelljei közül számtalan lehetőség közül választhattok!


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x