hirdetés
0_Vickie-Jeffs.jpg

Első házassági évfordulóját sem érte meg az anya, aki tragikus hirtelenséggel meghalt egy tenerifei vacsora után

A 42 éves nő álmában hunyt el.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 23.


hirdetés

Victoria Jeff férjével, 11 éves fiával és barátaikkal élvezte a gondtalan nyaralást Tenerifén röviddel a tragédia előtt, ám csupán pár órával a családi vacsora után meghalt álmában.

Mindez 2017 augusztusában történt, a kis család két hét idilli kiruccanást tervezett és két nap múlva repült volna haza, az idaho-i Middletonba.

Victoria a közös étkezés során már panaszkodott arról, hogy fájdalmat érez a "bal oldalában", ezért korán nyugovóra is tért.

A nő férje - akivel csupán 8 hónappal korábban kötötték össze életüket - észrevette, hogy valami nincs rendben, mivel kedvese nem reagált semmire és egyre inkább kékes színt vett fel.

A kétségbeesett férj, Ronald Jeffs azt nyilatkozta, hogy megpróbálta újraéleszteni, ám végül nem tudta megmenteni az életét. A spanyol mentősök az asszonyt halottnak nyilvánították a helyszínen, miután erőfeszítéseik nem bizonyultak sikeresnek.

hirdetés

Ronald pezsgő személyiségként, mókakedvelőként és gyönyörű hölgyként jellemezte feleségét, aki portfólióelemzőként dolgozott a British Gas-nál

A pár 2016 decemberében kötött házasságot és a tragikus haláleset nyomán első házassági évfordulójukat sem ünnepelhették meg.

"Úgy tűnt, hogy egészséges, de már a halála előtt pár nappal is emlegette a hasa bal oldali fájdalmát. Mondtam neki, hogy nézesse meg valakivel, míg ott vagyunk, de azt mondta, hogy addig vár, míg haza nem érünk"

- emlékezett vissza Ronald Jeffs.

Az ominózus estén a nő hamarabb visszatért a szállásukra, a férfi és a kisfiú pedig körülbelül egy órával később, éjjel háromnegyed 1 körül követték. A férj újabb egy órát követően hallott egy furcsa hangot, melyet felesége adott ki, de először azt hitte, hogy csak horkol. Próbálta felébreszteni, de ekkorra már nem reagált és a szája körül kék lett a bőre.

Egy spanyol orvos szerint az asszony egy igen ritka, koszorúér rendellenességből származó szívrohamban hunyt el.

Egy brit orvos, Dr. Michael Wells szerint ez egy nem túl gyakori kórkép és akkor is előfordulhat, amikor az ember egyébként fitt és egészséges. Mivel ő maga nem tudta megvizsgálni az asszony szívét, így az információkat nem erősíti meg, ám abban biztos, hogy szívbetegség okozta a halált.

Mint kiderült, 2017 júliusában - egy hónappal a halála előtt - Victoria Jeff autóbalesetet szenvedett Manchester belvárosában, ezt követően azonban nem fordult orvoshoz.

"Jobban foglalkoztatta az, hogy az előtte lévő autóban tartózkodó terhes asszony jól van-e"

- magyarázta Mr. Jeffs.

"Ez tökéletesen leírja, hogy milyen típusú ember is volt ő."

Egy másik szakértő, Michael Salt azonban úgy véli, hogy a két eset nem függ össze. Szerinte, ami Tenerifén történt, az teljesen hirtelen és váratlan tragédia.

"Én és Lucas visszamentünk ugyanarra a helyre, ahol Vickie meghalt. A hamvak felét ott, Los Cristianos-ban szórtuk szét, 45 családtagunk körében. Jól éreztük magunkat - Vickie is jelen volt."

- nyilatkozta a férj.

Forrás: Mirror


hirdetés
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
designer2.jpg

11 ezerért árul három darab egyedi maszkot a magyar divattervező

Tomcsányi Dórát többen támadták azért, mert szerintük drágán kínálja a terméket, míg voltak akik kiálltak mellette, mert szerintük támogatni kell a magyar alkotókat.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. március 27.


hirdetés

A koronavírus-járvány miatt egyre többen keresik Magyarországon is a szájmaszkokat. Mivel a patikákban, drogériákban csak korlátozottan lehet hozzáférni ezekhez, így egyre többen házilag készítenek maszkot maguknak, ismerőseiknek, vagy varrnak önkéntesként egészségügyi dolgozóknak, vagy olyanoknak, akiknek most dolgozniuk kell.

A szájmaszkok iránt olyan nagy az igény, hogy színházak, varrodák, közösségek is összefogtak és készítenek ilyeneket.

A divattervezők közül is többen úgy döntöttek, hogy a maradék anyagaikból maszkokat állítanak elő.

Egyikük, Tomcsányi Dóra is a honlapján azt írta, hogy a járvány miatt a varrodájuk bajba került, és hogy legyen munkájuk, egyedi szájmaszkok készítésébe kezdtek. Ajánlatuk szerint három darabot 11 ezer forintért árulnak.

hirdetés

Dóra azt is leírta, hogy felelősséget érez munkatársaiért, és mindannyiunkért, és arra törekszik, hogy túléljük ezeket az ijesztő időket.

Ezért a maszkokból származó bevételük 10 százalékát egy alapítványnak ajánlotta fel, akik orvosi maszkokat gyártanak, így ezzel segíti közvetve az egészségügyi ellátást.

A designer arra is felhívta a figyelmet, hogy ha kilépsz az otthonodból, akkor védd az arcodat. A műhelyükben készített maszkokkal kapcsolatban leírta, hogy ezek nem orvosi maszkok. Viselésük után fertőtleníteni és vasalni kell, ha pedig átnedvesedik, akkor biztonságosan le kell venni és alaposan kitisztítani.

A divattervező a Facebook-oldalán is megosztotta a termék fotóját. Sokan kifogásolták a maszk árát, míg voltak, akik védelmükbe vették, és arra hívták fel a figyelmet, hogy támogatni kell a hazai alkotókat.

Dóra a kommentelőknek megírta, hogy mivel maradékból dolgoznak, így nem számol fel anyagköltséget, viszont fizeti a gyártást, a dolgozói bérét, a járulékokat. Úgy véli, hogy jobb, ha munkát ad, mintha munkanélkülit csinál a varrónőkből.


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
kacsacsalad.jpg

Kacsák jelentek meg a Lukács fürdő medencéjében

Egy szemfüles kórházi dolgozó készítette az aranyos fotót.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. március 29.


hirdetés

Bár a National Geographic kiderítette, hogy van némi csúsztatás a világot bejárt képeken, amiken állatok veszik vissza a kihalt olasz városokat, azért összességében elmondható, hogy a felborult életritmus okoz néhány meglepő és megmosolyogtató pillanatot város és állatok viszonyában. Elég csak a villamosozó galambokról szóló népszerű cikkünkre gondolni.

Hasonló pillanatot kapott el Berényi Márta is. Az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetben (ORFI) dolgozó nő

egy kacsamamát és fiókáit fotózta le, amint békésen úszkálnak a Szent Lukács gyógyfürdő teljesen üres medencéjében.

A képet férje osztotta meg a Facebookon:

hirdetés

Security Check Required

null


hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
panikvasarlas-amerika.jpg

Kiakadt a pár, amikor közölték velük: nem vehetnek 552 doboz energiaitalt

Az Egyesült Államokban történt esetről videó is készült.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. március 28.


hirdetés

Az Egyesült Államokban is elindult a pánikvásárlás. Világszerte általában a tartós élelmiszerekből, vécépapírból és különböző papírtörlőkből raktároznak be az emberek. És azért, hogy biztosan nekik is jusson elég, sokan még más vásárlókkal, vagy akár az eladókkal is balhéba keverednek. Kentuckyban egy pár például azon akad ki, hogy nem tartalékolhatnak be a kedvelt energiaitalukból.

A férfi és a nő 552 doboz energiaitalt, egészen pontosan Mountain Dew-t próbált hazavinni, de nem jártak sikerrel.

A pár akkor kezdett balhézni, amikor a pénztárban közölték velük, hogy nem vihetik el az összes italt. Ordibálni kezdtek, majd a nő dühében visszadobált pár csomagot a kasszába, majd dühösen távoztak. Persze nem üres kézzel, azért három nagy kartont hazavittek.

Az esetről videó is készült:

hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
macska-otthon-pxfuel.jpg

40 napot túlélt egyedül otthon egy macska, miután a gazdái kórházba kerültek

Még kölykei is születtek ebben a magányos időszakban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. március 28.


hirdetés

Háziállatainkat is érinti a koronavírus-járvány, vagy így, vagy úgy. A legtöbb kedvenc örül annak, hogy még több időt tölt vele a gazdája most, hogy mindenkit arra kérnek, maradjanak otthon. De egyre többet hallani arról, hogy akár az állatok is elkaphatják a koronavírust.

Egy macskát például a saját gazdája fertőzött meg Belgiumban.

Egy Vuhanban élő macska élete viszont egészen másképp került veszélybe: több mint egy hónapra egyedül maradt otthon, miután a gazdája és családja mind kórházba kerültek.

A gazdi valószínűleg számított arra, hogy senki nem tud majd gondoskodni a Le Le nevű kedvencéről, ezért mielőtt a kórházba ment volna, kinyitott két zacskó macskaeledelt, amiből a magányos macska falatozhatott. Inni is tudott, ugyanis a lakásban volt egy edény, amelyben a gazdája egy halat és teknősöket tartott, így Le Le abból kortyolgatott, amikor megszomjazott. Az állat szobatiszta, a fürdőszobában lévő macskaalmot használta ürítésre, így azzal sem volt gond.

hirdetés

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!