hirdetés
Elrabolhatták az eltűnt maglódi vállalkozót
Az 50 éves Pintér Gyulát eddig eltűntként keresték, de már bűncselekmény miatt nyomoznak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 17.


hirdetés

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy kutyájával együtt nyomtalanul eltűnt egy maglódi vállalkozó. Az 50 éves Pintér Gyulát az autósműhelyében látták utoljára pénteken, azóta nem adott életjelet magáról, már a telefonja sem elérhető.

Később a Bors arról számolt be, hogy Szlovákiában megtalálták a férfi kutyáját. Az állatot a lap információi szerint Léva környékén, két település között bóklászva találták meg a helyiek és a chip alapján sikerült beazonosítani. A vizsla a lap értesülései alapján már visszakerült a férfi családjához. A Bors szerint pedig még azt a Hummert is visszakapta a család, amellyel a férfi elhagyhatta lakóhelyét.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság most a Bors megkeresésére megerősítette, hogy átminősítették a nyomozás státuszát. A férfit csütörtökön még eltűntként keresték, most azonban már bűncselekmény ügyében vizsgálódnak. "A Monori Rendőrkapitányság személyi szabadság megsértése miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen" - írja a lap, majd azt is hozzáteszik, hogy a rendőrség a szlovák hatóságokkal is felvette már a kapcsolatot.

A rendőrség információi szerint a férfi körülbelül 170-175 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna, rövid hajú. Eltűnésekor pedig fekete színű szövet pólót, amin Lamborghini felirat látható, valamint egy fekete színű, oldalzsebes nadrágot viselt.

A monori rendőrök kérik, hogy aki a képeken látható férfit felismeri vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen munkaidőben személyesen a Monori Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-28-83-as telefonszámon, továbbá bejelentést tehet az ingyenesen hívható a 06-80/555-111-es ”Telefontanú” zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Meghalt egy 74 éves, járókeretes férfi, akit egy fiatal nő teljes erővel lelökött a buszról
Az esetről készült döbbenetes videót a Las Vegas-i rendőrség tette közzé. A nő azért gurult be, mert az idős ember azt kérte, 'legyen kicsit udvariasabb'.
Independent - szmo.hu
2019. május 16.A 74 éves Serge Fournier Las Vegas-ban utazott a helyi buszon, és az egyik megállónál járókeretével elindul a kijárat felé, mert le akart szállni. Ekkor szállt fel a 25 éves Cadesha Bishop, akit az idős ember ki akart kerülni.

A busz kamerája rögzítette, ahogy a férfi és a fiatal nő váltottak néhány szót egymással, aztán következett a tragikus végkifejlet: az ajtóban álló férfit a nő teljes erőből hátbalökte. Serge Fournier kizuhant a buszból, arccal a járdára, rá a járókeretére.

Az esést még túlélte, de a Las Vegas-i rendőrség tájékoztatása szerint később a kórházban belehalt sérüléseibe. A rendőrség közzé tette a videót, és körözést adtak ki a nő ellen. Meg is találták, és a buszon utazó néhány szemtanút is, akik azt vallották: a nő hangos trágárságokat kiabált már akkor, amikor felszállt a buszra. Az idős férfi ezután halkan arra kérte, legyen egy kicsit udvariasabb. A nő ettől gurult be, és lökte meg a férfit.

Cadesha Bishopot gyilkosság vádjával tartóztatták le. A helyi televízió megszólaltatta az áldozat szomszédait is, akik szerint a bácsi nagyon kedves, jószándékú ember volt, és döbbenetüket fejezték ki amiatt, ahogyan mostanában az emberek egymással bánnak.


KÖVESS MINKET:hirdetés
Sírva szaladt az anya a villamos után, miután az a gyerekeivel elment előtte
A 4 és 8 éves gyermeke már felszállt, de a nő nem tudta összecsukni az esernyőjét. A villamosvezető közben elindult, az anya csak futott utána.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 16.A megállóban hagyta a 61-es villamos az anyát, aki nem szállt fel időben, két gyermeke viszont igen, ezért sírva rohant utánuk - számolt be az RTL Híradó.

Az eset szerda délután történt Budapesten, a Villányi út egyik megállójában. A görög származású nő 4 és 8 éves gyermekével szeretett volna utazni a villamossal, ám

amíg a kicsik felszálltak, ő még a megállóban állt, mert nem tudta összecsukni az egyik esernyőjét. Mire sikerült volna, a villamosvezető elindította a szerelvényt, rajta a két gyerekkel, az anya viszont ott maradt. Miután hiába nyomta az ajtónyitó gombot, sírva rohant az elinduló villamos után. Látta, hogy kisfia és kislánya riadtan néztek utána az ablakon keresztül.

Egy másik utas látta, mi történt, ezért a következő megállóban leszállt a két gyerekkel, ahol az anya beérte őket. A nő az RTL Híradónak azt mondta, mindannyian nagyon megijedtek, ő még mindig sokkhatás alatt van.

A Villamos Független Szakszervezet képviselője azt mondta, esős időben, esernyők között, nagy tömegben nem egyszerű a villamosvezetőknek észrevenni, hogy van-e még valaki, aki a felszállásra vár. Ha mégis hasonló eset történik, mint az anyáé, azonnal szólni kell a vezetőnek.

A BKV annyit közölt az üggyel kapcsolatban a Híradó érdeklődésére, hogy vizsgálják a történteket.

Az RTL Híradó riportja:


KÖVESS MINKET:
hirdetés
„Viszlát, rohadék!” – belezavarták a mosómedvét a tengerbe, kikerült a videó az esetről
A floridai állatvédelmi hatóság nyomozást indított az esetet elkövető és rögzítő ügyvéd ellen.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 16.Az állatvédőknél és a közvéleménynél egyaránt kiverte a biztosítékot az a videó, amit Thomas Cope ügyvéd először egy zárt csoportban osztott meg, ám a felvétel természetesen terjedni kezdett.

A Mexikói-öbölben készült képsorokon az látható, amint a férfi és barátja ordenáré módon kiabálva lezavarják a hajóról az ott elbújt mosómedvét, aki így körülbelül 30 kilométerre a floridai partoktól a tengerbe esik.

Ekkor a fedélzeten valaki felkiált:

"Viszlát, rohadék!"

Majd a hajót sebességbe rakva otthagyják a tehetetlen állatot, aki az utolsó képkockákon a vizet tapossa.

Ugyan pontos információk nem derültek ki arról, hogy mi lett a sorsa, de kevés esély van rá, hogy élve kijutott a szárazföldre.

Az érthetetlen és szívtelen esetet tovább tetézi a közösségi oldalon való megosztás. Nem csoda, hogy rengetegen támadni kezdték a férfit kegyetlen viselkedése miatt, tettét "undorítóként" és "megvetendőként" jellemezték.

Cope a felháborodást látva bocsánatot kért és magyarázkodott, ám a floridai állatvédelmi hatóság (FWC) nyomozást indított ellene - írta a Tampa Bay Times.

Lapozz a videóért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Lecsukják az anyát, aki arról csetelt egy internetes pedofillal, hogy milyen „csúnya dolgokat” csinálhat a kisfiával
Pedig a nő visszakozott, és ő maga jelentette fel a zaklató férfit. Amit tett, mégis bűncselekmény, a kisfiát is elvették.
Mirror. Fotó: Pexels - szmo.hu
2019. május 16.Az angliai Middlesbrough-ban élő anya a Kik nevű csetoldalon elegyedett beszélgetésbe egy vadidegennel, aki megtévesztő módon egy női név, az "Emily" mögé bújt. Valójában azonban egy 37 éves férfi volt, Phillip Glass, aki egy idő után rátért arra, amit valójában akart: szexuális jellegű témákra. Az anyának van egy általános iskolás kisfia, miután ezt Glass feltérképezte, elkezdett arról évődni az asszonnyal, hogy mennyire szeretne egy olyan családot, ahol a szülők és a gyerekek egy ágyban alszanak, és szexuálisan is "nyitottak" egymásra.

Az anya - a bíróságon sem derült ki, milyen indíttatásból - belement a játékba, és két napon át arról csetelt a férfival, hogy milyen "csúnya dolgokat", szexuális tevékenységeket folytathatna a kisfiával.

A nő két nap után észbe kapott, közölte a csetpartnerével, hogy "soha nem engedném, hogy a fiamhoz valaki ilyen módon hozzáérjen". A férfi kérte, hogy gondolja meg magát, felajánlott 20 ezer fontot (majdnem 7 és fél millió forintot), ha összehozza a kisfiával, de a nő törölte a beszélgetést, és a férfit feljelentette a rendőrségen.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x