hirdetés
orosz-bernadett-ainterju.jpg

Előbb állhat bíróság elé Orosz Bernadett, mint a bántalmazója, becsületsértési per indul

Augusztus végén kell megmagyaráznia azt, hogy miért tette ki a fényképeket és a történetét a közösségi oldalára. A bántalmazója elleni tárgyalás még el sem indult.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 24.


hirdetés

Orosz Bernadett kemény hónapoknak néz elébe, erre számított, de arra kevésbé, hogy előbb kell becsületsértés miatt bíróság elé állnia, mint hogy az őt bántalmazó férfi büntetőügyét tárgyalják - írta meg a Blikk.

A hatgyermekes édesanya arca az ökölcsapásoktól gyakorlatilag felismerhetetlen lett a támadás után, az erről készített képek bejárták a médiát. Támadója mégis beperelte, szerinte 5 millió forint jár neki, mert mindenki megtudhatta, hogy ki ő, és mit tett Bernadettel.

Tavaly novemberben mi is beszámoltunk az esetről, mikor Orosz Bernadett a Facebookon írta meg bántalmazása történetét, amit sokkoló fotókkal is illusztrált.

Bernadett tavalyelőtt októberben jött össze K. Istvánnal. Távkapcsolatban éltek, a férfi Sárospatakon, míg ő Miskolcon. Az első durva bántalmazásra tavaly júniusban került sor egy családi rendezvényen, amikor a férfi ittasan rontott neki. Másodszorra augusztusban, miután lebukott Bernadett előtt, hogy van egy másik barátnője is.

Később egy bujáki katonai rendezvényen vettek részt együtt, ekkor a szállodai szobában szabadult el a pokol. Bernadett az Indexnek azt mondta: a recepciós hallotta meg a hangját, a férfi katonatársai pedig a betört ajtót látva rohantak be a szobába. „Látták az arcomat és kérdezték, hogy te normális vagy, István?” - idézte fel ezeket a pillanatokat.

hirdetés

– Igaz a hír. Augusztus 26-án kell számot adnom arról, hogy miért tettem ki a fényképeket és hozzá a történetemet a közösségi oldalamra. Bevallom, ma sem tennék másképpen, hiszen meggyőződésem, a nyilvánosság ereje védett meg a következő veréstől. Természetesen állok elébe a pernek

– mondta Bernadett.

A Blikk megkereste K. I. ügyvédjét, aki szerint még az is kérdéses, hogy pontosan mi történt a panzióban, a védence tagadja, hogy így bántalmazta volna a volt kedvesét.

- A személyiségi jogi per ettől teljesen független, egyszerűen arról van szó, ha védencem el is követte a bűncselekményt, még a személyiségi jogai nem sérülhetnek – mondta az ügyvéd.hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
dunaban-talalt-holttest-cimkep.jpg

Holttestet találtak a Dunában Dunaújvárosnál, nem tudják azonosítani

A rendőrség a lakosság segítségét kéri, hogy kiderüljön, kinek a holtteste került elő a folyóból.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. október 20.


hirdetés

Holttestet találtak még október 12-én a Duna dunaújvárosi szakaszán, az elhunyt azonosításához segítséget kér a rendőrség - olvasható a police.hu oldalon.

Csak annyit lehet tudni, hogy az áldozat férfi, azonosítására alkalmas iratok azonban nem voltak nála.

Az elhunyt ismertetőjelei: körülbelül 180 centiméter magas, 45-50 év közötti, feje tetején kopaszodó, sötét szemű, sötétkék farmernadrágot, fekete nadrágszíjat, kék pólót, 42-es méretű barna cipőt, valamint kék tépőzáras csuklópántot és sárga nyakláncot viselt.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság most közigazgatási hatósági eljárást folytat ismeretlen személy rendkívüli halála miatt.

Azt kérik, hogy aki a leírás, vagy a fényképen látható ruhaneműk alapján segíteni tud az elhunyt azonosításában, hívja a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságot a 06-25-510-510-es telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

hirdetés


hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
m1-autopalya-auto-tolas.jpg

„Nem hittem a szememnek”- az M1-es autópályán toltak egy autót az út közepén

Videó is készült róla, amin látható, hogy nem igyekeztek az út szélére tolni a lerobbant Volkswagen Golfot.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. október 21.


hirdetés

Meglepő dolgot tapasztalhattak azok, akik kedden délelőtt az M1-es autópálya Tópark kijárójánál jártak.

A Győr felé vezető oldalon ugyanis egy autót toltak az út kellős közepén. Az életveszélyes műveletet hárman végezték, míg egy férfi néhány méterrel mögöttük integetve próbálta felhívni a többi közlekedő figyelmét a dologra.

A történteket egy arra járó autós fedélzeti kamerája vette fel, a videót a Bp-i Autósok Közössége osztotta meg. A beküldő csak annyit fűzött hozzá:

"Nem hittem a szememnek".

A Bp-i Autósok Közössége kiemelte, hogy legalább négyen tették kockára az életüket, ráadásul látszólag nem is az út szélére próbálták letolni a kocsit.

hirdetés

A felvétel végén ugyanakkor a lehajtónál látszik egy várakozó kisteherautó, lehetséges, hogy azzal érkezett meg a felmentősereg a Volkswagen Golfhoz.

Íme a videó:

Az M1-en toltak egy Golfot ma délelőtt. Azt nem tudjuk, hogy Győrig, vagy Bécsig

A videót olvasónk fedélzeti kamerája vette fel ma délelőtt, az M1-es autópálya Tópark kijárójánál, Győr irányában. Csupán annyit fűzött hozzá: "Nem hittem a ...


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
mtva-szekhaz-google.jpg

Az ellenzéki pártok nem vesznek részt Hadházy Ákos és Szél Bernadett autós blokádjában

A legtöbb párt a járványhelyzetre hivatkozott, illetve arra, hogy október 23-án inkább az SZFE diákjainak tüntetését helyezik előtérbe.
Címkép: illusztráció (Google Street View) - szmo.hu
2020. október 20.


hirdetés

Mint megírtuk, autós blokádot szervez az MTVA budapesti, Kunigunda útján lévő székházához Hadházy Ákos, Szél Bernadett és Szabó Szabolcs október 23-án. Az országgyűlési képviselők szavaik szerint "az igazságért" akarnak tüntetni az MTVA székházánál.

Hivatalosan azonban egyik ellenzéki párt sem vesz részt a blokádban - tudta meg az ATV Híradó.

A csatorna megkérdezte a DK-t, az MSZP-t, a Jobbikot, az LMP-t, a Momentumot, a Párbeszédeket és a Liberálisokat is megkérdezte is ezzel kapcsolatban, de mindegyik párt úgy nyilatkozott, hogy - főleg a járványhelyzetre hivathozva - nem vesznek részt a tüntetésen, illetve, hogy aznap inkább a színművészetis egyetemisták ügyét helyezik előtérbe, ugyanis ők is demonstrációt szerveznek október 23-ra.

hirdetés

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
szarvas.jpg

Szarvas támadt a vadászra, a puskáját is elvitte a Vajdaságban

Az állat valószínűleg a kukoricásban aludt, amikor a közelébe érték.
A címkép illusztráció: Pixabay - szmo.hu
2020. október 21.


hirdetés

Nem mindennapi esemény történt vasárnap délután a Vajdaságban: egy 38 éves bácskertesi férfi a társaival aőróvadra vadászott, amikor egy szarvas hirtelen rátámadt és elvitte a puskáját - írja a Vajdaság Ma a Blic nyomán.

A vadászok beszámolója szerint éppen a kukoricaföldön mentek keresztül, amikor kollégájukra rontott egy körülbelül 300 kilós szarvas.

A vadász védekezésképp maga elé tartotta puskáját, amelynek a szíja beleakadt szarvas agancsába. A vadász könnyebb sérülésekkel megúszta, a szarvas pedig a puskával együtt elmenekült.

Azt is hozzátették, hogy az állat valószínűleg a kukoricásban aludt, amikor a közelébe értek. A vadászt sokkolta az eset, mert a szarvasok, amikor meglepik őket, általában felugranak és elszaladnak. A vadászok keresték, de egyelőre nem találták meg a 16-os kaliberű Monte Carlo puskát.

hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!