hirdetés
handgun-231696_1280.jpg

Élő adásban végeztek ki két embert, öt év után még mindig elérhető a felvétel a neten

A Google szerint a videó megtekintése után tudja jelezni a kifogását a lelőtt nő apja.
Illusztráció: Pixabay - szmo.hu
2020. augusztus 01.


hirdetés

Andy Parker a hatóságokhoz fordul, hogy tüntessék el az öt éve, élő adásban lelőtt lányáról készült videót az internetről, írja a The Sun.

Az akkor 24 éves Alison Parkert és az operatőr Adam Wardot közvetlen közelről lőtte le egy interjú közben nem sokkal korábban kirúgott munkatársuk. Vester Lee Flanagan, aki Bryce Williams néven lett ismert tévériporter videóra vette a mészárlást, amit öngyilkossága előtt még feltöltött a Facebookra és a Youtube-ra is. A videó azóta is elérhető mindkét felületen.

A lelőtt riporter apja már több alkalommal megkereste a Google-t, hogy távolítsák el a videómegosztóról a brutális képsorokat. A Youtube-ot tulajdonló vállalat válaszában azt javasolta Parkernek, hogy a szokásos protokollnak megfelelően nézze végig a videót, majd utána jelentse a képsorokat.

A férfi korábban a CNN-nek írt cikkében közölte: soha nem nézte végig a lánya meggyilkolásáról készült felvételt, és nem is áll szándékában megtekinteni. Felháborítónak tartja, hogy a közösségi média nem védi meg az állampolgárokat az ehhez hasonló beteg tartalmak közzétételétől, ezért a hatóságokhoz fordul az ügyben.

A valóban sokkoló videót csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk, akit érdekel, itt tudja megnézni.

hirdetés


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
gyurcsany.jpg

Meghalt Gyurcsány Ferenc édesanyja

Két hónappal ezelőtt, de a DK elnöke eddig nem beszélt róla nyilvánosan.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. augusztus 03.


hirdetés

Két hónappal ezelőtt, 86 évesen meghalt Varga Katalin, vagy ahogy a legtöbben ismerték, Katus néni, Gyurcsány Ferenc édesanyja – írja a Blikk.

A volt miniszterelnök a lapnak megerősítette a hírt, de többet nem szeretett volna hozzátenni.

Gyurcsány egészen eddig nem beszélt nyilvánosan a tragédiáról, a napokban egy Facebook-posztban utalt rá. Kósáné Kovács Magdára emlékezve ezt írta: „Pár hónapja találkoztunk utoljára. Édesanyám és Magda egy helyen szenvedték utolsó hónapjaikat. Egyazon betegségben.”

Varga Katalin gyógyíthatatlan betegségben, Alzheimer-kórban szenvedett. Ez memória- és gondolkodási zavarokkal jár, korai tünete a feledékenység.

Gyurcsány Ferenc

Előre megfontoltan, gátlástalanul. Nem lesznek idén már fesztiválok... . Nem lesznek koncertek, nagy bulik. Mert a Covid. Meccsek lesznek. Misék, istentiszteletek is. Nyilván a vírus focirajongó. Hogy ez röhejes? Az. Akkor aki ezt elrendelte, az is röhejes? Igen! Ugye nem gondoljátok, hogy ők nem tudják, hogy senki nem hiszi el, amit mondanak.

hirdetés


hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
torna_to2.jpg

Belefulladt egy magyar férfi egy szlovákiai halastóba

A 27 éves áldozatnak már csak a holttestét tudták kihúzni a tornai tóból.
Fotó: Szeder László/Wikipédia/CC BY-SA 4.0 - szmo.hu
2020. augusztus 02.


hirdetés

Az előzetes információk szerint egy magyarországi 27 éves fiatal férfi fulladt bele szombaton a Kassa-vidéki járásban a tornai (Turňa nad Bodvou) halastóba - írja a Parameter.sk.

A kassai-kerületi rendőrség közölte a Facebookon, hogy a tűzoltók délután kettőkor kaptak riasztást a halastóhoz, a bejelentő fuldokló emberről beszélt.

A szepsi tűzoltók szálltak ki öten a helyszínre. Bementek a férfiért a vízbe, kihúzták, majd megkezdték az újraélesztését, de sajnos már nem jártak sikerrel.

A kiérkező orvos már csak a halált beálltát tudta megállapítani.

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
pexels-soumil-kumar-735911-2-1000x668.jpg

15 ezer dollárért akart kiskorú szexrabszolgát venni az új-zélandi pedofil, aki az amstetteni rémhez hasonlította magát

Szerencsére elkapták, még mielőtt megvalósíthatta volna gyomorforgató tervét.
Fotó: Illusztráció (Pexels) - szmo.hu
2020. augusztus 02.


hirdetés

Tegnap bűnösnek mondta ki az aucklandi kerületi bíróság azt a meg nem nevezett új-zélandi férfit, akit pedofíliával vádoltak meg - írja a NZ Herald.

A férfit azért állították elő, mert 2015-ben a dark weben próbált meg magának kiskorú szexrabszolgát venni. A nyilvánosságra hozott anyagokból kiderült, hogy 15 ezer dollárért akart megvásárolni egy hét év alatti gyermeket, hogy szexrabszolgaként tartsa.

A dark weben Kiwipedo néven futó férfi egy beépített rendőrrel kezdett beszélgetni az internet sötétebbik részén,

azt javasolta neki, hogy raboljanak el egy gyereket, és tartsák a pincében, ahogy Fritzl tette.

Ezzel Josef Fritzlre, az amstetteni rémre utalt, aki 24 éven át tartotta fogva pincéjében saját lányát, miközben vérfertőző kapcsolatukból hét gyerek született. Azt is elmondta a beépített embernek, hogy 15 ezer dollárt is hajlandó lenne fizetni, ha valaki szerezne neki egy hét év alatti gyermeket. A rendőr megkérdezte a férfitól, hogy egy ázsiai gyerek is megfelelne-e neki, mivel valószínűleg feltűnő lenne a szomszédok számára egy új-zélandi férfi egy ázsiai gyerekkel.

hirdetés

Azt válaszolta, hogy erre a megoldást pincének hívják, ismét utalva arra, hogy nagy valószínűséggel a ház alatt bezárva tartotta volna a gyermeket.

Egy másik beépített rendőrrel azt is megbeszélték, hogy egy motelben találkoznak majd, ahová egy gyereket is magukkal visznek, illetve pendrive-on cserélnek majd kiskorúakról készített pornográf felvételeket. A férfinél később 417 ilyen fájt találtak. A találkozó nem valósult meg, a rendőrségnek sikerült bemérnie a férfi számítógépét, így kapták el végül, és állították bíróság elé. Elfogásakor azt mondta a rendőröknek, hogy fogalma sincs, miért kapták el, és azt is letagadta, hogy az azt megelőző időben bejelentkezett a dark webre.

A 2015-ben történt incidens ügyében tegnap mondtak ítéletet, miután a férfi mindent bevallott, a bíróság bűnösnek találta őt két vádpontban is: pedofil tartalmú képek birtoklásáért, és azért, amiért kiskorú kizsákmányolásával kapcsolatos ügyletet akart lebonyolítani.


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
index-szerk2.jpg

„Lesz másik!” – készülnek valamire a távozó indexesek

Várhatóan újabb fejleményről számolnak majd be az Indexben felmondott újságírók.
Fotó: Bődey János / Index - szmo.hu
2020. augusztus 03.


hirdetés

Új fejleményt sejtető posztot osztottak meg az Indexből kilépett újságírók Facebook-oldalán.

A "Lesz másik!" feliratú képet Kárpáti Márton, az egyik felmondott újságíró posztolta saját Facebookján majd a Távozó indexesek oldalon is megosztották.

A szerkesztőség által sokat emlegetett szlogen mellett annyit üzentek, hogy "hamarosan" és "#nehallgassunk", amiből ugyan nem derül ki, hogy mire készülnek, de várhatóan újabb fejleményről számolnak majd be.


hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!