hirdetés
joobcsalad.jpg

Elköszönt a Facebookon az áfacsalás miatt őrizetbe vett, 11 gyerekes szegedi képviselő és felesége

Felfüggesztik a Joób Family nevű, 27 ezer követővel rendelkező oldalukat.
Fotó: Facebook/Joób Family - szmo.hu
2020. augusztus 01.


hirdetés

"Nagyon köszönjük az elmúlt közel öt hónapban kapott bátorító, szeretetteljes támogatást! Sajnos egy időre fel kell függesztenünk a Joób Family oldalon folytatott tevékenységünket. Köszönjük azoknak, akik most is támogatva, biztatva mellettünk állnak! Köszönöm a sok kedves üzenetet is! Köszönjük a megértést! Bizakodva abban, hogy hamarosan folytathatjuk, minden jót kívánok mindenkinek! Joób Dóri"

- szúrta ki az NLC Joób Márton feleségének szerdai posztját a Facebookon.

A nő férjét és két társát 250 millió forintos áfacsalással gyanúsítják. Joób Mártont és munkatársait július végén vették őrizetbe 30 napra. A 11 gyerekes MSZP-s önkormányzati képviselő jelenleg három cégben tulajdonos: az egyik cég reklámozással, a másik futárpostai tevékenységgel, a harmadik számítógépes programozással foglalkozik.

A szegedi önkormányzat azt közölte: megdöbbenve értesült Joób Márton ügyéről. Joób Márton ügyéről semmilyen ismeretük nem volt, és annak "semmi köze nincs a képviselői munkájához" - írták közleményükben, hozzátéve, remélik, hogy "a vállalkozói tevékenységével kapcsolatos hír nem igaz, és tisztázza magát a vádak alól."

hirdetés


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
biciklis.png

Esőben, száguldozó autók között, védőfelszerelés nélkül tekert egy biciklis az M7-es irányába

A „bringás Chuck Norrist” a 8-as főúton videózták le. Senki ne csinálja utána!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. augusztus 04.


hirdetés

Az autóúton közlekedő kerékpáros mindenféle védőfelszerelés nélkül tekert, eső és a száguldozó kocsik közepette, a legnagyobb természetességgel – írja a Bp-i Autósok Közössége.

Egy ilyen helyzet nemcsak a biciklist sodorhatja veszélybe, de az őt kerülgető autósokat is, ennek ellenére sajnos gyakran előfordulnak hasonló esetek.

Persze előfordul, hogy sokkal rövidebb és gyorsabb lenne egyik helyről eljutni a másikra, ha az autóutakat, vagy autópályákat vennénk igénybe a bicikliút helyett, azonban nem véletlenül tiltott kerékpárral ezeket használni.

A nagy sebességnél sokkal nehezebb lefékezni, egy rossz mozdulat, és már meg is történt a baj.

hirdetés

Itt látható a videó az esetről:

Bringás Chuck Norrist örökítettek meg tegnap délután a 8-as főúton, az M7-es felé haladva

Ismét egy olyan kerékpárost örökítettek meg, akinél nem kicsit gurult el a gyógyszer. A 8-as főúton, az M7-es felé haladva kerekezett a legnagyobb természete...


hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
megverte-masfel-eves-nevelt-gyereket-ferfi.jpg

Idegesítette a sírás, ezért hónapokig szinte minden nap megverte másfél éves nevelt fiát egy férfi a gyanú szerint

A kisfiú nemrég zúzódásokkal került kórházba. Amikor megröntgenezték, akkor derült ki, hogy korábban a lába és több bordája is eltört.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. augusztus 04.


hirdetés

Idegesítette a sírás, ezért a gyanú szerint hónapokig szinte minden nap megverte másfél éves nevelt gyermekét egy férfi a Somogy megyei Hajmáson - számolt be az RTL Híradó.

A másfél éves kisfiú három hónapja lakott a férfinél, akit a gyerek anyja néhány hónapja interneten ismert meg. A Híradó kereste az anyát a férfi házánál, de nem találták otthon, a szomszédok azt mondták, a kórházba ment a kisfia után.

A kicsit néhány napja zúzódásokkal szállították kórházba. Amikor megröntgenezték, akkor derült ki, hogy korábban a lába és több bordája is eltört.

Az orvosok értesítettek a rendőröket, azután indult nyomozást.

A gyanú szerint a férfit idegesítette az új otthonát nehezen megszokó, gyakran pityergő kisfiú, ezért szinte minden nap bántalmazta.

hirdetés

A Somogy megyei Főügyészség helyettes szóvivője az RTL Híradónak elmondta: a férfi a gyereket a fején, arcán, illetve egyéb testrészein tenyérrel megütötte. A síró gyereket a végtagjainál fogva rángatta be a kiságyba.

Az RTL Híradó információi szerint a férfi a helyi tehenészetben dolgozott, de nemrég elvesztette munkáját. A Somogy megyei faluban él születése óta, mindenki csendes, nyugodt embernek ismeri. Erről az egyik helybéli is beszélt a Híradónak.

A 32 éves férfit szombaton letartóztatták, védekezésre képtelen személy elleni súlyos testi sértés miatt indítottak nyomozást ellene.

Az RTL Híradó riportja:


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
arokbusz.jpg

Elloptak és totálkárosra törtek egy autóbuszt Fejér megyében

Az árokba borulva találták meg Rácalmás és Kulcs között.
Fotó: Szabóné Márfy Zsuzsanna - szmo.hu
2020. augusztus 04.


hirdetés

Teljesen összetörve találtak egy autóbuszt kedd hajnalban, a Fejér megyei Kulcs és Rácalmás között, az árokba borulva.

A Volánbusz Zrt. azt közölte, megdöbbenéssel észlelték, hogy a cég által üzemeltetett autóbuszt eltulajdonították, és a járműben helyrehozhatatlan kár keletkezett.

„Társaságunk az ügyben feljelentést tett. A rendőrségi eljárás folyamatban van” - írták.

A jármű menetiránnyal szemben, nyitott ajtókkal, letört faágakkal körülvéve pihent az oldalára borulva - írja a DUOL.

hirdetés

A lap a helyszínen megtudta, az autóbusz totálkáros, milliós tételű károkat szenvedett, miután valószínűleg ellopták a kulcsi telephelyről. Az esetről megkérdezték Jobb Gyulát, Kulcs polgármesterét is.

Elmondta, erkölcsi kár is érte a települést, hiszen a buszos ámokfutás beláthatatlan, akár tragikus következményekkel is járhatott volna, ha az érintett útszakaszon van szemben közlekedő.

A polgármester azt nyilatkozta, nagyon reméli, hogy nem kulcsi az elkövető.

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
darazs_pixabay.jpg

Pillanatok alatt megöltek a darazsak egy 6 éves kambodzsai kisfiút, aki a nagyanyjával kertészkedett

Hiába kergették el párnákkal a szomszédok a darazsakat, a gyerek nem élte túl a támadást.
képünk illusztráció, fotó: Pixabay/David Hablützel - szmo.hu
2020. augusztus 04.


hirdetés

Éppen a ház kertjében metszette a fákat egy 62 éves nagymama Kambodzsában, amikor véletlenül megpiszkálta a darazsak fészkét az ágak között. Az idős nő nem egyedül kertészkedett, ott volt vele 6 éves unokája is, akire szabályosan rátámadtak a dühös rovarok. A kisfiú testét villámgyorsan darazsak százai lepték el, és ott mélyesztették bele fullánkjaikat, ahol érték - írja a Daily Star.

Jen Oeun hiába próbált segíteni kétségbeesetten sikoltozó unokáján, az agresszív rovarok a nagymamát is megtámadták. A nő a csípések hatásra megvakult, ennek ellenére megpróbált segíteni az életveszélyben lévő kisfiúnak.

A szomszédok szintén hallották az éktelen sikoltozást, és miután észrevették, hogy mi történik, párnákkal siettek a bajba jutott család segítségére. Hiába sikerült idővel elkergetni a feldühödött rovarokat, a kisfiú néhány perccel később meghalt.

A halálos kambodzsai darázstámadás még július 21-én történt, a gyereket azóta már el is temették a család otthonánál.

A nagymamát az eset után kórházba szállították, majd a rendőrség is kihallgatta. Az eljárás során semmilyen további gyanús körülmény nem merült fel.

hirdetés

A kisfiú édesanyja a helyi lapoknak azt mondta, hogy gyakran eszébe jut a fia, és ilyenkor minden alkalommal elsírja magát. A nő nehezen tudja elviselni, hogy mennyit szenvedett élete utolsó perceiben a 6 éves gyerek, aki nem ezt a szörnyű halált érdemelte volna. Az anyuka már azon is gondolkozott, hogy ha ott lett volna, talán túlélhette volna a gyerek a darazsak támadását.


hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!