hirdetés
joobcsalad.jpg

Elköszönt a Facebookon az áfacsalás miatt őrizetbe vett, 11 gyerekes szegedi képviselő és felesége

Felfüggesztik a Joób Family nevű, 27 ezer követővel rendelkező oldalukat.
Fotó: Facebook/Joób Family - szmo.hu
2020. augusztus 01.


hirdetés

"Nagyon köszönjük az elmúlt közel öt hónapban kapott bátorító, szeretetteljes támogatást! Sajnos egy időre fel kell függesztenünk a Joób Family oldalon folytatott tevékenységünket. Köszönjük azoknak, akik most is támogatva, biztatva mellettünk állnak! Köszönöm a sok kedves üzenetet is! Köszönjük a megértést! Bizakodva abban, hogy hamarosan folytathatjuk, minden jót kívánok mindenkinek! Joób Dóri"

- szúrta ki az NLC Joób Márton feleségének szerdai posztját a Facebookon.

A nő férjét és két társát 250 millió forintos áfacsalással gyanúsítják. Joób Mártont és munkatársait július végén vették őrizetbe 30 napra. A 11 gyerekes MSZP-s önkormányzati képviselő jelenleg három cégben tulajdonos: az egyik cég reklámozással, a másik futárpostai tevékenységgel, a harmadik számítógépes programozással foglalkozik.

A szegedi önkormányzat azt közölte: megdöbbenve értesült Joób Márton ügyéről. Joób Márton ügyéről semmilyen ismeretük nem volt, és annak "semmi köze nincs a képviselői munkájához" - írták közleményükben, hozzátéve, remélik, hogy "a vállalkozói tevékenységével kapcsolatos hír nem igaz, és tisztázza magát a vádak alól."

hirdetés


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
gyertya.jpg

Meghalt a dési kisfiú, akit kukacos sebeivel vittek kórházba

A kolozsvári orvosok két hétig küzdöttek az életéért.
Illusztráció: Pixabay - szmo.hu
2020. augusztus 11.


hirdetés

Már nem tudták megmenteni a gyermek életét, akit szörnyű állapotban vittek kórházba július 24-én – írja a Maszol.ro.

A kilenc éves dési fiú testén csípések, sérülések, sebeiben kukacok voltak. A helyi sajtó alapján a Maszol korábban azt írta, hogy a gyermek első koronavírus-tesztje pozitív lett, három hétig nem kelt ki az ágyból, a vécére sem tudott kimenni. Nem mosdatták őt, epilepsziával és pszichés zavarokkal küszködött.

Bár a házban három felnőtt is lakott – nagyanyja, édesanyja és annak élettársa –, senki nem viselte gondját.

A mentőket végül a nagymama hívta ki, amikor látta, hogy a gyermek nem reagál semmire.

A dési kórházban megállapították, a fiú mély kómába van, testének 80 százalékát pedig sebek borítják.

hirdetés

A gyermeket Kolozsvárra szállították, két hétig ápolták az intenzív osztályon, de szervezete feladta a küzdelmet.

A hatóságok az anyát már akkor őrizetbe vették, amikor rátaláltak a gyermekre, sajtóhírek szerint emberölés kísérletének gyanúja miatt vizsgálódnak ellene.


hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
baba-felrenyelt.png

Mentőhelikoptert is riasztottak egy fuldokló újszülötthöz, a háromhetes kisfiú félrenyelte az anyatejet

A gyorsan kiérkező mentők mentették meg a kisfiú életét.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. augusztus 11.


hirdetés

Mentőhelikoptert is riasztottak egy fuldokló újszülötthöz vasárnap délben Dunavecsén. A háromhetes kisfiú büfizés után félrenyelte az anyatejet, amitől kis híján megfulladt - hangzott el az RTL Híradójában. Édesanyja lélekjelenléte és a gyorsan kiérkező mentők mentették meg a kisfiú életét. A házi gyermekorvos szerint az ilyen visszanyelések gyakoriak, de ritkán kerülnek a babák ilyen súlyos állapotba.


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
mzp-marc15.jpg

Márki-Zay: Kétharmados, rendszerváltó többsége is lehet az ellenzéknek 2022-ben

Hódmezővásárhely polgármestere szerint ez akkor lehetséges, ha az ellenzéknek sikerül megállapodni, hogy mind a 106 körzetben legyen előválasztás, és mindenhol egy, a legesélyesebb jelölt álljon a Fidesszel szemben.
Fotó: MTI/Mónus Márton - szmo.hu
2020. augusztus 11.


hirdetés

"Ha mind a 106 körzetben a választók döntik majd el, ki a Fidesz legyőzésére legalkalmasabb közös jelölt 2022-ben, akkor az ellenzéknek akár kétharmados, rendszerváltó többsége is lehet majd az új parlamentben" - írta Facebook-oldalán Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere.

Ezt abból az alkalomból közölte Márki-Zay, hogy a Párbeszéd és a Szocialisták után a Jobbik is csatlakozott a 106 előválasztás megszervezéséhez, ami szerinte "óriási előrelépés az ellenzéki sikerhez" - szúrta ki a 444.

"Az előválasztás a nyílt vitákkal, a jelöltek kampányával növeli az ellenzéki aktivitást, a tudatos választói magatartást, és kiszűri az elfogadhatatlan és esélytelen pártjelölteket, akik nem ismerik a körzetüket, nem dolgoznak a kampányban, hiszen csak veszíteni küldik le őket a pártközpontok - 2018-ban ezt megtanultuk"

- írja a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke.

Márki-Zay szerint az egyetlen közös listára kell törekednie az ellenzéki pártoknak, egy miniszterelnök-jelölt kell, közös program, és az, hogy minden körzetben csak egy, a legesélyesebb jelölt induljon. A polgármester szerint ugyanis ha nem így lesz, akkor "az utolsó pillanatban is módosítani fogják a szabályokat, ellehetetlenítve ezzel az ellenzéki sikert".

hirdetés


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
kisfiu-jatszoter-pexels.jpg

Apja rabolta el a kétéves kisfiút az édesanya mellől, hónapok óta nem találják őket

A kisfiú még anyatejen élt, amikor a férfi elvitte őt egy játszótérről. Az anya és a rendőrség sem bukkant a nyomukra eddig.
Illusztráció: Kaboompics.com/Pexels - szmo.hu
2020. augusztus 12.


hirdetés

Saját édesapja rabolt el egy kétéves kisfiút egy játszótérről, az anya pedig hónapok óta nem tudja, hol van a gyermeke.

Az erdélyi nő a Blikknek mesélte el, mi történt. Az interneten ismerkedett meg a kisfiú édesapjával, akivel eleinte jó volt a kapcsolata, de aztán annyira megromlott köztük a viszony, hogy a férfi már a gyerek születésénél sem volt ott.

A kicsi az anyja vezetéknevét kapta meg, születése után pedig a nő szülővárosában, Marosvásárhelyen éltek. A szülők közös felügyeletben állapodtak meg, az anya nem is akadályozta a láthatásokat. Egy ilyen alkalommal rabolta el a férfi a gyereket úgy, hogy az édesanya is ott volt a helyszínen.

"Tavaly is jött József, az anyja és a testvére is vele voltak. Rábeszéltek, hogy menjünk ki együtt a játszótérre. Ott József elvitte a kisfiamat csúszdázni, nekem meg a testvére mutogatott valamit a telefonján. Mire felnéztem, a gyerekem nem volt sehol, a kocsi viszont, amivel érkeztünk, igen. Később kiderült, hogy valakit odahívtak, aki elvitte őket az autóval, míg engem lefoglalt a testvér. Azonnal feljelentést tettem az ottani rendőrségen, a mai napig nyomoznak. Ahogy tudtam, Budapestre jöttem, és azóta is harcolok a gyerekemért"

- mesélte Tímea a Blikknek.

hirdetés

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!