hirdetés
meszaros-lorinc-valas.png

Elkezdődött Mészáros Lőrinc válópere: tűzpiros kabrióval érkezett a feleség a tárgyalásra

A felcsúti milliárdos és felesége, Mészárosné Kelemen Beatrix még szeptember elején jelentették be, hogy válnak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. szeptember 16.


hirdetés

Szerda reggel a Budai Központi Kerületi Bíróságon megkezdődött Mészáros Lőrinc és Mészárosné Kelemen Beatrix válópere - írja a 24.hu.

A lap szerint

a bíróságra elsőként az asszony érkezett meg egy tűzpiros, nyitott tetejű Mercedesszel.

Nem sokkal később pedig a felcsúti milliárdos konvoja is befutott.

A lap próbálta megkérdezni Mészáros Lőrincet a 270 milliárdosra saccolt vagyon megosztásának módjáról, ugyanakkor, mint írják: a kísérői pajzsként védték az üzletembert.

hirdetés

A 24.hu szerint az üzletember ügyvédje annyit közölt: ügyfele nem tekinti magát közszereplőnek, ezért nem járul hozzá a róla készült képek közzétételéhez.

Mészáros Lőrinc és Mészárosné Kelemen Beatrix még szeptember elején egy MTI-hez eljuttatott közleményben tudatták, hogy válnak.

A dokumentum szerint a házasság felbontásáról szóló döntésüket közösen, együttes akarattal hozták meg. Az eljáráshoz szükséges kérdésekben vita nélkül, egymást segítve, becsülve és tisztelve állapodtak meg.

Azóta az is kiderült, hogy Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla már egy ideje elköltözött a férjétől.hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
czunyine-mti.jpg

Alpári stílusban fenyegette a feleségét alázó kommentelőket a fideszes Czunyiné férje

A férfi minden hozzászólásra reagált a Jobbik egyik politikusának oldalán – az még enyhe kifejezés, hogy nyomdafestéket nem tűrően.
Fotó: MTI/Soós Lajos - szmo.hu
2020. szeptember 29.


hirdetés

A Jobbik még szeptember elején indított kampányt Czunyiné dr. Bertalan Judit digitális tartalomfejlesztésért felelős kormánybiztos ellen, aki egyben fideszes parlamenti képviselő is.

A párt politikusa, Csányi Tamás akkor a következő kommentárt fűzte a lentebb látható plakáthoz:

"Czunyiné 2016 óta a digitális tartalomfejlesztésért felelős kormánybiztos, aki arról vált ismertté a pandémia idején, hogy önkéntes kartauziként egyetlen szót sem szólt a digitális oktatással kapcsolatban, és a kormánybiztosi tevékenységének eredményeit is sűrű homály borítja a mai napig.

Valószínűleg azért nem ért rá a munkáját végezni, mert lekötötte a Boldog István által is használt, hálózat alapú közbeszerzési rendszer, ami egy fideszes franchise az eu-s pénzek haveri körben való koncentrálására."

Most a 444 szúrta ki, hogy az eredeti Facebook-poszt alatt megjelent a kormánybiztos férje, aki káromkodásokban bővelkedve, keresetlen szavakkal reagált a sokszor szintén alpári stílusú kommentekre.

hirdetés

„Majd én megbaszlak egy 9,3x64-el, előtte rádkacsintok egy Zeiss 4.2-12x50-en keresztül, te kis kavicstökű buzi!”

– válaszolta például a kétségkívül nem túl elegáns "Basszuk meg őt is" hozzászólásra.

"Jé ezt a libát eddig még nem láttam!" – írta valaki más, amire a következő reakció érkezett a férjtől: "Téged biztos sok ló látott hátulról!"

"Úgy látom képét hogy valaki feltornáztatta a száját+orrát" – fogalmazott kissé ködösen egy harmadik kommentelő. A válasz itt sem késett: "Tied is fel lesz puskatussal"

További, hasonló szellemiségű hozzászólásokat a 444 cikkében lehet olvasni.

hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
ferihegy-drogkereskedo-alkalmazottak-rendorseg.jpg

Repülőtéri alkalmazottak is árultak drogot a Liszt Ferenc repülőtéren

Rakodóként dolgoztak Ferihegyen, egyikük 133 alkalommal kereskedett kábítószerrel a gyanú szerint.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. szeptember 29.


hirdetés

Hat embert fogott el a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság, a Terrorelhárítási Központ és a Készenléti Rendőrség szeptember 22-e és 25-e között, közülük kettőt kábítószer birtoklása, négyet kábítószer-kereskedelem miatt állítottak elő - közölte a rendőrség a police.hu oldalon.

A nyomozók gyanúja szerint

egyikük – aki többszörösen büntetett előéletű – 181, másikuk – aki a bűncselekményt felfüggesztett börtönbüntetés hatálya alatt követte el – 11, harmadik társuk – aki büntetlen előéletű – 14, míg negyedik társuk 133 alkalommal kereskedett kábítószerrel. Utóbbi két férfi a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren dolgozott rakodóként.

Repülőtéri alkalmazottak is árultak kábítószert

Négy férfi eddig összesen 339 rendbeli kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak a rendőrök.

hirdetés

Az ügyben a Budakörnyéki Járásbíróság szeptember 25-én a négy férfi közül kettőt letartóztatásba helyezett. A kábítószer-kereső kutyával tartott kutatások során eladásra előkészített, kiporciózott kábítószereket találtak és foglaltak le a rendőrök, amelyekről a szakértők megállapították, hogy kokaint tartalmaznak. Ezen kívül a nyomozók nagy értékű autót, készpénzt, műszaki cikkeket, órákat és ékszereket is lefoglaltak.

Repülőtéri alkalmazottak is árulták a kábítószert

Négy férfit eddig összesen 339 rendbeli kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják a rendőrök.

A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság hatáskörébe tartozik a repülőtéri dolgozók védelmi háttérellenőrzése, vagyis hogy az ide vonatkozó ágazati törvény szerint a légiközlekedés területén kizárólag olyan munkavállalók dolgozhatnak, akik nem követnek vagy követtek el bűncselekményeket, mert a bűnös életvitel a légiközlekedésre nézve súlyos biztonsági kockázatot jelent. Ezért a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság folyamatosan és visszatérően figyelemmel kíséri a repülőtéri munkavállalók fedhetetlen életvitelét, és intézkedik a bűncselekmények megszakítására, valamint az elkövetők repülőtérről történő eltávolítására.

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
mzp.jpg

Márki-Zay: Dobrev Klára vezetésével nem lehet leváltani az Orbán-kormányt

- Simán lehet, hogy az előválasztást megnyeri Dobrev Klára, és akkor ő lesz a közös jelölt, akit természetesen én is támogatni fogok, de attól félek, hogy akkor az említett forgatókönyv következik be – fogalmazott Hódmezővásárhely polgármestere.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. szeptember 29.


hirdetés

A Békés megyei Csorváson tartott fórumot a hétvégén Márki-Zay Péter, az MMM (Mindenki Magyarországa Mozgalom) elnöke és Hódmezővásárhely polgármestere.

Ezt követően a Magyar Narancs online készített vele interjút, amiben a 2022-es választást megelőző ellenzéki együttműködésről esett a legtöbb szó.

A lap újságírója felidézte, hogy a fórumon Márki-Zay arról beszélt: bár egyéni politikai ambíciói nincsenek, a miniszterelnök-jelölti előválasztásban részt vesz. Ehhez hozzátette, hogy amennyiben a valószínűleg szintén induló Dobrev Klára lesz a közös ellenzéki jelölt, az egyben azt is jelenti, hogy 2022 után is Orbán Viktornak fogják hívni a miniszterelnököt.

A kérdésre, hogy ezt mire alapozza, a politikus így felelt:

"Ez nem szeretem, vagy nem szeretem kérdése, hanem színtiszta választási matematika, amit a jelenlegi közvélemény-kutatási adatok mutatnak. Bár Gyurcsány Ferenc a legerősebb ellenzéki párt elnöke, sok és nagyon lelkes követője, támogatója van, de ha ő vagy a felesége lenne az ellenzéki kormányfőjelölt, akkor garantált lenne Orbán további miniszterelnöksége és kétharmados parlamenti többsége."

hirdetés

Szerinte ugyanis Gyurcsány elutasítottsága olyan nagy, hogy még a felesége jelöltsége esetén is szavazók százezrei lesznek, akik inkább a Fideszre voksolnak, vagy egyszerűen otthon maradnak.

"Azaz simán lehet, hogy az előválasztást megnyeri Dobrev Klára, és akkor ő lesz a közös jelölt, akit természetesen én is támogatni fogok, de attól félek, hogy akkor az említett forgatókönyv következik be" – fogalmazott Márki-Zay Péter.


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
she.hu-szerkesztoseg-tavozas.jpg

Távozik a SHE.hu teljes szerkesztősége és írói gárdája

A női magazin a kormányközeli Közép-európai Sajtó és Média Alapítványhoz tartozik. Egyelőre nem tudni a távozás pontos okát.
Fotó: SHE.hu/Facebook - szmo.hu
2020. szeptember 29.


hirdetés

Távozik a SHE.hu című női magazin teljes szerkesztősége és írói gárdája - jelentette be a szerkesztőség az oldal Facebook-oldalán, amit a Media1.hu szúrt ki.

"Búcsúzunk! Kedves olvasóink! Október közepétől kezdve a SHE.HU teljes szerkesztősége, és az írói gárda is távozik a magazintól. Ezután a weboldalon és minden kapcsolódó közösségi felületen megjelent tartalmak nem a mi munkánk eredményei. Nehéz a búcsú, de köszönjük, hogy eddig velünk tartottatok, és reméljük hamarosan találkozunk! :) Íróink munkásságát addig is nyomon követhetitek saját írói oldalukon. Köszönjük ezt a 4 évet, amit velünk töltöttetek! Ezennel kívánunk sok sikert az új szerkesztőségnek!"

- írták a búcsúposztban.

SHE.HU

Állandó ingerlékenység, fáradtság, vontatott, flegma beszéd, túl sok... alvás, vagy épp a kínzó inszomnia. Mindez egy átlagos kamaszra is jellemző lehet, mégis muszáj észrevennünk, ha a gyerekünk depresszióval küzd. Eszter's Offtopic

hirdetés

A magazin a New Wave Media Grouphoz, azon keresztül pedig a kormányközeli Közép-európai Sajtó és Média Alapítványhoz (KESMA) tartozik. Az nem derült ki, miért nem folytatja a munkát a jelenlegi szerkesztőség. A Media1.hu azt írja,

azt sikerült megtudni Pechál Péter vezető szerkesztőtől, hogy a távozó munkatársaknak más elképzeléseik voltak a jövőt illetően, mint a New Wave Media Group kiadónak.

hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!